Gata, am luat-o. M-am invartit vre-o doua saptamani, am vazut vre-o zece si gata, m-am hotarat la a doua sau a treia vazuta: cea mai frumoasa, cea mai bine intretinuta si desigur...cea mai scumpa :-)
Este un Knaus Sudwind 450 model 2000 produsa in 1999, pentru patru persoane, cu doua posturi de dormit ambele rabatabile: unul in fata, altul in spate, baie mare si frumoasa si dulap pe mijloc, visavis de intrarea langa care se afla bucataria. Cel mai potrivit model pentru familia noastra de doi adulti + 2 copii de 9-11 ani (fete).
Sper sa ne placa, e super frumoasa, eu cel putin sunt super-incantat.
Ce ii lipseste:
Autonomia energetica -urmeaza sa-i pun sistem fotovoltaic, probabil ceva de 150w, controller mppt de 20A cu display, baterie AMG 100-150 AH.
Desi are cadita, bateria de la baie nu are para de dus, asa ca daca tot are stricata bateria de la chiuveta de la bucatarie (nu declanseaza pompele, nici de rece nici de cald) probabil ca urmeaza sa o mut pe cea din baie in bucatarie si sa iau pt la baie o baterie de chiuveta cu para de dus inclusa.
In rest sper ca are de toate. Urmeaza inmatricularea, dezinfectarea, echiparea cu cele necesare camparii si prima iesire, sper ca anul asta daca ne va permite vremea si timpul liber.