Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara!
Am de vanzare cateva accesorii RV folosite, care nu nu-mi mai fac trebuinta.
Pentru informatii suplimentare, va rog sa-mi scrieti in privat sau ne auzim la telefon.
Ultimele doua poze sunt preluate de pe site-uri, pozele reale nu pot sa le incarc, regulatorul de gaz este de 28 mb original de pe rulota Anglia, iar blocatorul de usa de intrare este cel din poze, NOU cumparat de la Exis.
1). 60 lei (butelie Petrom 9 kg filet stanga)
2). 60 lei/buc * 2 buc = 120 lei (butelii CalorGas 4,5 kg filet stanga)
3). 180 lei (rezervor apa uzata, nu stiu ce capacitate are, nu scrie pe rezervor, presupun 40 litri)
4). 80 lei (rezervor apa curata, nu stiu ce capacitate are, nu scrie pe rezervor, presupun 30 litri)
5). 30 lei (scara acces rulota din metal, pentru oameni cu greutate :D )
6). 160 lei (covor cort 4,3 * 2,5 m)
7). 15 lei (blocator usa mobil NOU)
8. 10 lei (regulator gaz 28 mb)
Seara buna!
Ultima oară modificat 04 Sep 2016, 21:45 de către Aurelian Zarnescu, modificat 1 dată în total.
Buteliile mici sunt chiar de 4.5 kg? ca asta ar insemna sa aiba o capacitate de cca 8 litri - m-as baga eu sa le iau pe ambele (presupun ca robinetul "pe stanga" este compatibil cu ceasurile obisnuite).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
S-au rezervat pozitiile 2, 5, 7 si 8 de catre Florin Herciu. Au mai ramas valabile:
1). 60 lei (butelie Petrom 9 kg filet stanga)
3). 180 lei (rezervor apa uzata, nu stiu ce capacitate are, nu scrie pe rezervor, presupun 40 litri)
4). 80 lei (rezervor apa curata, nu stiu ce capacitate are, nu scrie pe rezervor, presupun 30 litri).
S-a vandut si butelia Petrom. Au mai ramas valabile pozitiile:
4). 80 lei (rezervor apa curata, nu stiu ce capacitate are, nu scrie pe rezervor, presupun 30 litri).
Aurelian Zarnescu scrie:S-a vandut si butelia Petrom. Au mai ramas valabile pozitiile:
220 lei daca se vand impreuna (la pachet) cele doua rezervoare.
-190 lei daca se vand impreuna (la pachet) cele doua rezervoare, pozitiile 3 si 4 din anuntul initial;
-150 lei rezervorul de apa murdara, pozitia 3;
-50 lei rezervorul de apa curata, pozitia 4.