Padina 11-18.08.2016

Aici puteti posta fotografii , impresii , informatii de la intalnirile care au fost organizate pe forum .
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Padina 11-18.08.2016

Mesaj de Niky Radu »

O iesire in speranta unei distractii dar cu sperietura unei viituri. Am ajuns pe 11 dimineata impreuna cu Bogdan si ne-am instalat corturile si rulotele exact pe locul/ in zona unde am stat si anul trecut. Mi-am schimbat total impresia si dorinta de a campa in preajma unui parau pentru ca nu stii niciodata cand acesta se "umfla" din cauza precipitatiilor, deoarece mi s-a intamplat mie.
Am tras o sperietura zdravana in urma viiturii, nimeni nu a avut de suferit si nu s-au inregistrat pagube materiale. Dupa ce ploaia a mai slabit din intensitate am mutat rulota , precum si a altor 2 colegi la o inaltime sigura de inundatii. Noroc ca, am avut cu ce. Am iesit cu Jo-anna, un Pajero scurt, cu care am scos toate rulotele din zona inundata. Dupa ce am dus rulotele mai sus, ploaia a revenit din nou, iar paraul si-a marit debitul mai mult decat a fost, deci am plecat la fix din zona. Am surprins cu cateva poze, a 2a zi, dupa ce a trecut inundatia. In graba mea de a o scoate mai repede, am uitat frana de mana trasa, inca se mai vedea aceste urme. Bineinteles ca am murdarit cortul, pe afara a fost curatat de ploaia de a 2a zi dar pe interior doar cu vap-ul il pot curata.
Sa las deoparte aceasta intamplare care este si o invatatura de minte si sa zic in cateva cuvinte si poze de distractia avuta timp de 3 zile cu ceilalti colegi care au ajuns a doua zi. Am vizitat cabana Bolboci, am facut un mic offroad pana la cabana cu Flori, am vizitat turbaria, am facut o plimbare pana la Piatra arsa, peisajele sunt fantastice, superbe. Dupa ce majoritatea au plecat luni, de sf. Maria, am aranjat cu Gabi Iancu sa mergem marti la camping Zanoaga. In ziua plecarii Gabi s-a speriat de prognoza si a plecat spre litoral, eu am ramas 2 zile, a plouat foarte putin, vremea a fost superba,un soare printre nori ,am facut plaja, cand aparea soarele scoteam tricoul cand intra in nori puneam tricoul...a meritat efortul. Aici am facut un traseu scurt pe cheile Zanoagei. Campingul este unul modest, este dedicat corturilor, rulote mari nu incap, spatiul dedicat lor este langa o fosa, care din cand in cand mai emana un iz urat mirositor.Eu am solicitat un loc la soare, tocmai plecase 5 corturi si m-a lasat sa campez in locul lor. Apa calda e non stop, iar intrarea se face prin traversarea unui parau, stau acum sa ma gandesc ca daca ploua, acesta are debitul marit iar iesirea sau intrarea e imposibila.
Nu pot sa nu remarc calitatea curentului, frigiderul a functionat excelent, l-am uitat pe maxim, iar a 2a zi mi-a facut -25 de grade in congelator, iar 2 etaje superioare din frigider au congelat si ele.Ziua erau in jur de 20-25 de grade, iar spre dimineata erau 3 grade, mi-a inghetat butelia aproape, o gaseam brumata in fiecare dimineata.
E de retinut faptul ca buteliile trebuiesc incarcate cu propan, vara nu gasim GPL de iarna, pentru a evita inghetarea buteliei. Nu am reusit sa-mi repar soba in timp util iar incalzirea am facut-o cu cuptorul pe gaz, in camping m-am incalzit cu o aeroterma, deoarece cuptorul consuma foarte repede butelia iar dimineata din cauza buteliei inghetate imi scadea debitul gazului pe arzator.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Barbulescu Silviu
Membru forum
9
Data nasterii: 17 Noi 1974

Re: Padina 11-18.08.2016

Mesaj de Barbulescu Silviu »

Am prins si eu ploaia de pe 11 in camping Zanoaga. La mine au fost si 2 reprize de grindina destul de puternice. Eu am fost in perioada 10-14 in camping.
Chiar si in camping cam 50% din suprafata a fost acoperita cu apa de aproximativ 10-15 cm. Altfel spus, multe corturi au fost victime sigure si proprietarii au dormit in masina.

Rulota fiind inalta nu a avut absolut cu nimic de suferit (in plus a stat pe o zona inalta care nu s-a inundat oricum).
In ultima seara am gasit bruma pe masina (masina era inghetata - alba). Cum a dat soarele un pic s-a topit. Daca nu ar fi mers soba dormeam si noi in masina :D
Din fericire totul a functionat (la mine a fost prima iesire si nu probasem cum trebuie rulota).
Barbulescu Silviu
Knaus Komfort K 415 1978
Suzuki SX4 4x4 1,6 120 CP
0770 476 181
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Păţanie de ţinut minte.
Autorulota Dethleffs Just 90
Barbulescu Silviu
Membru forum
9
Data nasterii: 17 Noi 1974

Mesaj de Barbulescu Silviu »

Eu sigur nu aveam atâta calm. Ma panicam mai repede sa scot rulota de acolo.

Pana la urma a fost bine ca de la punctul critic lucrurile au luat o întorsătura buna. :D :D
Barbulescu Silviu
Knaus Komfort K 415 1978
Suzuki SX4 4x4 1,6 120 CP
0770 476 181
Scrie răspuns