Am tras o sperietura zdravana in urma viiturii, nimeni nu a avut de suferit si nu s-au inregistrat pagube materiale. Dupa ce ploaia a mai slabit din intensitate am mutat rulota , precum si a altor 2 colegi la o inaltime sigura de inundatii. Noroc ca, am avut cu ce. Am iesit cu Jo-anna, un Pajero scurt, cu care am scos toate rulotele din zona inundata. Dupa ce am dus rulotele mai sus, ploaia a revenit din nou, iar paraul si-a marit debitul mai mult decat a fost, deci am plecat la fix din zona. Am surprins cu cateva poze, a 2a zi, dupa ce a trecut inundatia. In graba mea de a o scoate mai repede, am uitat frana de mana trasa, inca se mai vedea aceste urme. Bineinteles ca am murdarit cortul, pe afara a fost curatat de ploaia de a 2a zi dar pe interior doar cu vap-ul il pot curata.
Sa las deoparte aceasta intamplare care este si o invatatura de minte si sa zic in cateva cuvinte si poze de distractia avuta timp de 3 zile cu ceilalti colegi care au ajuns a doua zi. Am vizitat cabana Bolboci, am facut un mic offroad pana la cabana cu Flori, am vizitat turbaria, am facut o plimbare pana la Piatra arsa, peisajele sunt fantastice, superbe. Dupa ce majoritatea au plecat luni, de sf. Maria, am aranjat cu Gabi Iancu sa mergem marti la camping Zanoaga. In ziua plecarii Gabi s-a speriat de prognoza si a plecat spre litoral, eu am ramas 2 zile, a plouat foarte putin, vremea a fost superba,un soare printre nori ,am facut plaja, cand aparea soarele scoteam tricoul cand intra in nori puneam tricoul...a meritat efortul. Aici am facut un traseu scurt pe cheile Zanoagei. Campingul este unul modest, este dedicat corturilor, rulote mari nu incap, spatiul dedicat lor este langa o fosa, care din cand in cand mai emana un iz urat mirositor.Eu am solicitat un loc la soare, tocmai plecase 5 corturi si m-a lasat sa campez in locul lor. Apa calda e non stop, iar intrarea se face prin traversarea unui parau, stau acum sa ma gandesc ca daca ploua, acesta are debitul marit iar iesirea sau intrarea e imposibila.
Nu pot sa nu remarc calitatea curentului, frigiderul a functionat excelent, l-am uitat pe maxim, iar a 2a zi mi-a facut -25 de grade in congelator, iar 2 etaje superioare din frigider au congelat si ele.Ziua erau in jur de 20-25 de grade, iar spre dimineata erau 3 grade, mi-a inghetat butelia aproape, o gaseam brumata in fiecare dimineata.
E de retinut faptul ca buteliile trebuiesc incarcate cu propan, vara nu gasim GPL de iarna, pentru a evita inghetarea buteliei. Nu am reusit sa-mi repar soba in timp util iar incalzirea am facut-o cu cuptorul pe gaz, in camping m-am incalzit cu o aeroterma, deoarece cuptorul consuma foarte repede butelia iar dimineata din cauza buteliei inghetate imi scadea debitul gazului pe arzator.