Sunt foarte surprins ca pe aceasta tema "Parada Baloanelor" nu se discuta decat foarte putin pe acest forum...la fel si cei care isi anunta prezenta..., desi (cei care au fost stiu) este o intalnire foarte frumoasa, poate cea mai frumoasa din Romania, cel putin pentru copii este raiul de pe pamant...cand vad atatea baloane cu aer cald si acel "balci" cu tot felul de distractii...., in fiecare an acolo au fost cateva zeci de rulote, imi spunea patronul campingului la una din intalniri ca au fost 50-60 de rulote, ceea ce inseamna ca ar fi cam cea mai mare intalire de rulotisti din RO (cu exceptia intalnirii nationale a clubrv)
Cei care nu ati fost la Parada Baloanelor, veti fi suprinsi de frumusetea acestei intalniri...si va garantez ca pentru copii va fi ceva de vis... :D
Eu merg de 4 ani la aceasta intalnire an de an...si de fiecare data este la fel de frumos...
Din campingul Mustang se pot face diverse activitati ca de exemplu: Plimbare cu mocanita, Vizita la salina Praid, Pescuit la pastravaria din apropiere (1km de camping), plimbare offroad cu niste masini de teren ale campingului (Mercedes Unimog) si multe altele...
Puteti vedea cateva poze din anii trecuti aici:
viewtopic.php?f=161&t=7736&p=99263&hili ... 014#p99263 aici
viewtopic.php?f=156&t=6935&hilit=baloanelor&start=10 , si aici
https://plus.google.com/u/0/photos/1125 ... 1175410001
(Sa nu se inteleaga ca am vreun interes fata de aceasta intalnire, insa este un eveniment deosebit iar pe acest forum este o intalnire banala despre care nu se discuta si este si foarte vag prezentata...pacat...)