Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu am gasit unde e descris cum se amplaseaza cel mai corect o rulota. Doar din discutii am inteles ca este bine sa stea in umbra toata ziua peretele pe care se evacueaza aerul din frigider (la mine coincide cu peretele cu usa de intrare in rulota). Si e important sa stea orizontala.
Mai exact am 2 alternative - ori pun peretele respectiv catre nord (si e putin probabil sa bata soarele acolo) sau pot sa o amplasez in orice pozitie (dar am grija sa fie un copac sau un alt element care sa tina umbra pe peretele respectiv).
Mai exista si alte sfaturi - instructiuni de amplasare? (eu am incercat sa gasesc un topic pe tema dar la o prima cautare nu am gasit).
Prima grija cand amplasezi o rulota este...sa poti sa o scoti cat mai usor si sa nu fie intr-o zona inundabila!
Apoi urmeaza conditiile de asigurare facila a orizontalitatii rulotei si evident a distantei fata de sursa de apa, curent electric, etc.
Daca se doreste prinderea semnalului TV la parabolica, asezarea se va face, cel putin pentru antena, in plin soare.
Se recomanda ca priza de aer a frigiderului sa nu fie la soare iar acesta sa fie ajutat de un ventilator suplimentar montat in spatele agregatului.
In rest sunt de apreciat vecinatatile de familii cu copii mici, animale de companie, si predispusii la muzica tare din orice sursa.
Concediu placut!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Cei cu animale de companie nu m-au deranjat deloc. Cei cu muzica tare clar m-au deranjat si in nici un caz nu au fost apreciati :D
Ca sa nu ma mai prostesc cu busola in camping am intrebat de unde rasare si unde apune soarele si am pus rulota in consecinta.
Frica mea cea mai mare a fost sa nu inghete frigiderul bine (dar dupa 3-4 ore erau alimentele inghetate bocna).
Am fost in camping si era amenajat un drum pietruit pe mijloc + locurile de rulote erau stanga-dreapta. Chiar daca jumatate de camping era sub ape dupa 1 zi de ploaie torentiala eu am pus rulota pe o portiune inalta + ca rulota sta la vreo 40 cm de sol. (adica nu am avut nicio emotie - doar cu cele 2 reprize de grindina am avut emotii sa nu sparga vreun geam sau trapa).
Chiar a fost un concediu reusit in mare.