Circuit Croatia , Italia , Austria , Ungaria 2016

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Pop
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

Circuit Croatia , Italia , Austria , Ungaria 2016

Mesaj de Mihai Pop »

Din cauza unor motive personale nu am putut planifica vacanta cu rulota de anul asta pana acum dar acum sunt foarte hotarat sa plec 20 zile din 28-29.07.2016 pe ruta Bucuresti - Belgrad ( 1 noapte in camping ) , - Croatia Rijeca sao Rovinj ( 4 nopti in camping ) , - Venetia ( 2 nopti in camping ) , - apoi Gardaland sau Rimini ... inca nu ne-am hotarat ( 4 nopti in camping ) , - Austria - Zee am See ( 4 nopti in camping ) - Ungaria - Hajdusoboszolo ( 3 nopti in camping ) - Bucuresti . Suntem un echipaj 2 adulti cu 2 copii de 15 ani si 11 ani .
Stiu ca este foarte in graba , dar daca cineva doreste sa se alature acestei vacante asteptam mesaje
Ca si intrebari de ajutor la colegii de breasla ar fi :
- recomandari de campinguri in zonele mentionate , mai putin Belgrad si Hajdusoboszolo ( am mai fost pe aici )
- vigniete si taxe autostrazi tinand cont ca acum am un ansamblu de 4250 kg .
Orice alte recomandari si sfaturi sunt binevenite si cu multumiri anticipate .
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Ioan.Sturz
Membru forum
15
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Re: Circuit Croatia , Italia , Austria , Ungaria 2016

Mesaj de Ioan.Sturz »

In zona Venetia va recomand camping Silva. Este un camping frumos, ieftin fata de celelalte, foarte aproape de plaja iar din fata campingului luati autobuzul si apoi vaporul pentru a merge in Venetia- Piata San Marco. Biletul se cumpara de la receptia campingului. Detalii gasiti pe pagina de internet http://www.campingsilva.it/
Mihai Pop
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

Mesaj de Mihai Pop »

Multumesc , credeti ca va trebuii sa fac o rezervare fiind varf de sezon ?
Mai in jos spre Rimini stiti ceva sau pe la Lacul Garda , in zona parcului Gardaland ?
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Ioan.Sturz
Membru forum
15
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Puteti face online o rezervare, eu asa am procedat, desi era varf de sezon in camping erau locuri libere suficiente.
La plecarea din Venetia spre Austria va recomand camping GERLI - coordonate GPS 46 36' 57" N, 13 48' 26" E, Badstrasse 23 in orasul Villach unde se afla si Supermaketul pentru rulote si accesorii FALLE pe str Maria-Gailer 59. La iesirea din Austria puteti campa la STRAND CAMPING PODERSDORF AM SEE pe malul lacului NEUSIEDLER SEE, coordonate GPS 47 51' 14" N, 16 49' 34"E. In ungaria spre Hajduszoboszlo este interesant campingul PAP SZIGET aproape de Budapesta pe o insulita de pe malul Dunarii, GPS 47 40' 54" N, 19 04' 59" E.
Vignete: In Croatia si Italia este sistem de taxare inchis, se ia tichetul la intrare pe autostrada si se plateste la iesire iar in Austria se plateste vignieta la intrare (atentie la prima benzinarie).
Calatorie placuta.
Scrie răspuns