topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Se pare ca dl. Adam Laszlo este incantat de colaborarea cu Asociatia ClubRV si se va face un contract cu 20% discount pt noi .
Va apare si pe noua actualizare a hartii Clubrv , as acum i-am promis si cum este normal sa ne incurajam partenerii din Romania.
Colegul meu aflat la fata loclui Liviu Trasca ( membru asociat din ClubRV) mi-a si trimis ceva poze pe aplicatia wat”s up .
In tariful camparii este inclus si accesul la piscina. Au si cateva casute cochete ...
Locuri de campare de la 8 la 15 cu noua extindere...
Tarif pe zi echipaj , RV , curent , piscina 100 ron .
Din acest tarif in urma contractului ce urmeaza a fi semnat se va putea beneficia de 20% discount in baza legitimatiei Clubrv sau FICC valabila.
Astazi trimit contractul pe e email , urma dsa continui cu poze si alte detalii ...
P.S. - Colegul nostru Liviu mi-a spus ca e claseaza acest camping ca fiind in primele 2 din Romania ca dotari / aspect... adica nota 10+
Voi avea si poze cu locul de campare...
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In urma vizitei colegului nostru Liviu Trasca ( membru asociat din ClubRV-RO) la fata locului s-a discutat si de parteneriat si vom semna astazi contract cu dl Laszlo Adam pt reducere 20-25%.
Topicul va fi dezvoltat cu fotografii si noi informatii , inclusiv obiective de vizitat in zona... pt ca nu e doar de tranzit... mai ales avand si piscina...
Am primit si pozele de la managerul campingului care m-a anuntat ca la piscina au acces gratuit numai cei cazati la Rv sau casute, iar din exterior nu se primesc la piscina clienti pt a exista o anume atmosfera relaxanta sau de intimitate pt cei din locatie...