Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Weekend-ul trecut am facut o scurta iesire la un park care este situat in preeriile canadiene. Este un park amenajat si intretinut de ambele provincii (Alberta si Saskachewan) deoarece este situate pe granite celor doua teritorii. Citeva date de calatorie: Dus intors aproximativ 1,000Km cu prima noapte dormita in parcarea la Walmart (cred ca toata lumea stie ce este Walmart si daca nu, este un fel de Carfore - dupa cite stiu eu cel mai mare lant de magazine din lume). In US si Canada ati da voie sa parkezi peste noapte in parcarea lor fara sa platesti, de obicei noi lasam in jur de $150 in magazin facind cumparaturile - deci nu e chiar free. Consum la dus 18.3% si la intors 21.4%. Greutate cintarita la cintarul de pe autostrada 5,200Kg fara apa sau apa menagera in tancuri (dry). In park sint cred ca peste 10 campgraunduri in jurul la trei lacuri. Noi am fost in cel de la Elkwater Lake unde au visitor center cu un mic muzeu al zonei, amfiteatrul cu free movie night simbata, inchirieri de caiac, canoe sau padleboards, plaja si cred ca in jur de peste 30Km de carari de hiking. Campgroundurile au current si apa cu loc/zona de deversare a apei uzate. De asemenea sint trei campgrounduri cu non service sites unde ai doar locul de campare si trebuie sa campezi dry - dry camping.
Fişiere ataşate
RV-ul meu (Sprinter 3,500 Diesel cu Coachmen House
si inca ceva poze cu rv-uri din Canada.
Fifth wheelul are un system de remorcare unde hitchul este in bena unui truck. Nu poate fi tras decit daca ai truck.
Mai am citeva poze dar o sa le postez saptamina viitoare. Sanatate si calatorii frumoase.
Fişiere ataşate
fifth wheel towing system - sistemul de remorcare a cincea roata (cred ca v-ati dat seama de ce se numeste a cincea roata - e considerat ca si o roata pe care o tragi dupa truck
Elkwater recreational area - se poate vedea cite campgrounduri si in zona Elkwater
trailer stil vechi
trailer stil nou cu bucatarie si afara (are si inauntru)
Frumoasa relatare,mi-a placut foarte mult pozele cu Rv tipic americane de care eu personal sunt foarte indragostit,dar nici peisajele minunate din Canada nu au fost mai prejos,te asteptam cu drag sa ne relatezi si urmatoarele excursii petrecute de tine pe taram Canadian.Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro