CAMPING OUZOUNI BEACH GRECIA

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

CAMPING OUZOUNI BEACH GRECIA

Mesaj de Radu Pascu »

La recomandarea D-lui Enache, am campat in perioada 25iunie 8iulie in acest camping. Este situat la 65Km de Salonik la inceputul peninsulei Kassandra care acum este separata de un canal navigabil.
Campingul are toate facilitatile necesare unei campari decente si este recomandat familiilor cu copii sau celor care doresc liniste si o plaja aproape. Campingul este lipit pe plaja propie, cu nisip si intrare in apa lina, ideala pentru cei mici. Pentru cei interesati, plaja are si rampa pentru dus barca la apa. Pe plaja se poate sta pana seara la ora 21, admirand apusul de soare. Departe in zare, peste golful Termaikos se poate observa Muntele Olimp.
In camping tate locurile de campare (foarte generoase) sunt acoperite cu o panza de rafie verde semitransparenta, astfel ca umbra este asigurata. Grupurile sanitare sunt excelente, perfect intretinute pe tot parcursul zilei. Apa calda este la orice ora la liber. In incinta se afla si un mic magazin cu de toate, inclusiv consumabile pentru rulota (ex. consumabile wc, robineti, pompe de apa, etc) si un mic bar unde se poate servi si masa. Au parteneriat cu servicii de catering, comanda fiind onorata in maxim 30minute, dar nu mai putin de 10€.
Dimitri, patronul campinglui duce tot greul impreuna cu sotia si fiica lui, care fac munca de receptie. Am stabilit cu el si un parteneriat, astfel ca orice membru asociat va beneficia de 10% discount. Pentru acest lucru trebuie sa se legitimeze cu cardul FICC eliberat de asociatie. Am lasat la receptie primul numar al revistei, cu harta Romaniei locurile de campare. Un stiker cu CLUB RV se afla acum lipit langa altele, ale cluburilor partenere. Eu am platit pentru aceasta perioada 260€, rulota, masina, energie si doua persoane.
Nu voi posta fotografii, caci pe situl campingului fotografiile si descriera sunt absolut reale.
http://ouzounibeach.gr/en/
Am fost trei echipaje din clubul nostru si toti am avut aceeasi parere. Este bine sa faceti rezervare din timp, prin email sau telefonic. Eu am facut rezervarea direct prin softul de la ACSI.
Atentie la intrarea in locatie. Sunt doua campinguri cu numele Ouzouni Beach. Parteneriatul este perfectat cu cel din dreapta, cu poarta albastra. La cel din stanga se afla fratele lui Dimitri, cu care nu se poate discuta. In plus, la cel din stanga apa calda este numai contracost, pe sistem cu fise.
Pe o raza de maxim 60km, se pot vizita toate cele trei peninsule, cat si orasul Salonik, un oras pitoresc, cu coline care promit panorame imresionante . La muntele Athos recomand o croaziera pe mare, cu plecare de pe Sithonia, din portul Omos Panagias. O excursie In Sithonia se poate face cu masina, intrand in fiecare localitate, unde pitorescul alterneaza armonios cu modernul si arhaicul elen.
Recomand din toata inima acest camping.
VACANTA PLACUTA!
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: CAMPING OUZOUNI BEACH GRECIA

Mesaj de Ciprian Rosca »

Multumim. :D
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Poate fi trecut la parteneri ! Multumim Radu !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

De o saptamana suntem si noi (2 echipaje )in acest camping. Dimitri este de nota 10 si te ajuta cu tot ce ai nevoie, de la furtun pana la plasa de umbrit pe care o intinde deasupra rulotei,ancorata de tevi infipte special.
Atentie mare la intrarea in apa, dupa primii 3m sunt 2m de stanci cu arici de mare. Nu strica niste papuci pentru apa. Pe urma este din nou nisip si apa de 1m adancime unde se pot juca copii linistiti.
Curentul este inclus in pret dar nu tine AC-uri de casa sau portabile. Cele de rulota merg.
Baile sunt foarte curate si apa calda non stop.
Confirmam reducerea pe baza cardului de membru clurbrv. Multumim Dl Pascu pt parteneriat.
Carado A464
0723830014
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Mă bucur că am putut să vă fiu de folos. Vă rog să-l salutați pe Dimitri din partea mea și a soției. Calde salutări și familiei dânsului. Concediu placut.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
cornelsavu
Membru asociat
12

Mesaj de cornelsavu »

Ii transmitem, a avut numai cuvinte de lauda despre Dvs, intre timp acum seara am descoperit ca prin partea dreapta intrarea in apa e mai lina si fara pietre si arici de mare.
Campingul e ocupat 99%, noi am venit la plesneala si am gasit locuri , dar e bine daca mai sunt doritori sa sune inainte.
Carado A464
0723830014
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

Ne-am intors de curand din acest camping, se confirma conditiile foarte bune si reducerea in baza cardului
Multumim Dl. Radu Pascu
cateva poze din camping
WP_20160718_12_40_18_Pro.jpg
WP_20160725_19_04_26_Pro.jpg
WP_20160726_20_44_34_Pro.jpg
WP_20160725_19_06_40_Pro.jpg
WP_20160725_19_06_57_Pro.jpg
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Gabi S sau COCO - S. Cornel va rog sa scrieti detalii pt evitarea confuziei dintre cele doua campinguri Ozouni.
Mi-a spus Cornel ca este cel din dreapta cel la care trebuie sa ajungem ...
O poza de la intrare ar fi f buna ...

Cristi Lazar ( un coleg din asociatie ) mi-a spus ca dusul e cu monede ( fise ) cu timer, iar Cornel Savu mi-a spus ca Lazar Cristi are informatii despre un camping vecin , aici nefiind cu monede la dusuri ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cornelsavu
Membru asociat
12

Mesaj de cornelsavu »

Ciprian , nu am poza de la intrare, dar este simplu. Cand se coboara pe strada spre camping-uri este cel din dreapta (cu poarta albastra). Ambele se numesc ouzouni.
La cel din dreapta la Dimitri nu sunt fise la dusuri (sunt fise doar la masinile de spalat rufe), frigiderele se pot folosi gratis.
Inca un lucru, la Dimitri (cel cu care avem parteneriat) nu sunt in camping: magazin si restaurant (dar acesta nu este un minus deoarece intrati pe picioare in celalalt camping si va aprovizionati).
Dimitri se bazeaza mai mult pe turismul cu rulota / camperul si nu permite ca fratele sau accesul de o zi la plaja ca sa faca bani din restaurant / magazin.
Carado A464
0723830014
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

sunt doua campinguri cu acelasi nume si sunt despartite de un gard, cel care ofera reducere si apa calda la discretie este campingul din dreapta (cu poarta albastra), la cel din stanga dusurile sunt cu fise
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Ne-am facut si noi rezervare pentru inceputul lui Septembrie la Dimitris.
Mai erau 4 parcele libere pentru perioada noastra, deci este cautat daca-i plin si-n septembrie.
In mail m-a atentionat, poarta albastra din dreapta:
*** Important - please note that on approaching the entrance area you must turn right through the blue railed gate to reach our reception.***
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Mers, 9 zile, in campingul din dreapta.
Foarte frumos, foarte curat, bine intretinut, apa din belsug atat la dusuri cat si la locul de campare.
Linistit, plaja cu nisip si umbrele dar lipsa paturi pe plaja.
Am stat la plaja in fata campingului fratelui Ouzuni unde era si restaurantul si plaja cu paturi (moca), cel putin noua nu ne-a cerut nimic in conditiile in care eram abonati la un frape si 3 fresh-uri de portocale zilnic + masa de pranz, buna si ieftina.
4 persoane, curent, apa la rulota, masina si rulota 27 euro/zi
N-am mai intrebat de reducere ca mi-a parut destul de rezonabil fata de ce oferta ca sa ma mai tiganesc la pret.

Din cate am vazut a fost un singur camping care a fost "spart" in 2 de 2 frati.
In dreapta e mai mult spatiu, in stanga magazinul, restaurantul, casutele.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns