Cinci obiective off camping pentru iulie 2016.

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Cinci obiective off camping pentru iulie 2016.

Mesaj de Rusu Mihail »

Trasee Off camping prin Romania - Iulie 2016

Pentru luna iulie, ne-am propus a vizita cinci obiective din zona Munteniei, Olteniei si a Transilvaniei.
Obiective pe care nu le-am vizitat, nu am stat inca, ar fi : 1 - Manstirea Robaia si 2 - Valea Vilsanului.
Etapa 3 -o sedere si pe Valea Doamnei. La nr 4, o revenire la :Obirsia Lotrului si 5 Panorama Sf. Ana.

Pentru a nu "orbecai" prin zonele unde nu am fost, mi-am facut "lectiile" mai inti, pe Google Earth Pro.
Am schitat circuitul, am scos poze de pe traseu, apoi m-am documentat si am creeat un clip virtual :)
Postez proiectul, dar fara date exacte, pt ca e imposibil sa sti cit stai ntr-un loc. In mare este acesta :
0001 traseu.jpg
Traseul este in proprtie de 95 % off camping. Daca cineva este interesat pentru o Etapa anume, sunati.
Nu pot garanta insa si reusita conexiunilor... Va dorim tuturor, Vacante placute si Vreme frumoasa !

Pregatirea unei excursii virtuale - Circuit Iulie 2016

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=ccYyGUxJ07E

Si acum la drum, e deja ora priinzului, deci, pe curind la Imagini si Impresii din excursii 2016.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Gabriel Schuster
Membru forum
10
Data nasterii: 20 Ian 1967

Re: Cinci obiective off camping pentru iulie 2016.

Mesaj de Gabriel Schuster »

Daca doriti informatii in detaliu despre zona Robaia, Valea Valsanului si Valea Raului Doamnei ma puteti suna.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Raspuns pt dl. Gabriel Schuster si nu numai.

Multumim pt amabilitate, un gest frumos din partea dvs, asa este normal sa procedam pt, "info", dar din pacate nu multi isi divulga "secretele" :)
Asa cum am scris azi la prinz, am plecat si deja suntem campati la intrarea pe Valea Riului Doamnei. Am oprit la intrare, pt ca e ceva mai cald..
Etapele, le-am inversat printr-o logica simpla, pt. ca am venit dinspre Domnesti.. Urmeaza ca zilele viitoare, sa exploram Vilsanul si apoi Robaia.
Locatia aleasa la ultima ora, ne este pe plac si cred ca stam un pic pe aici.. Se pare ca, urmeaza miine, o recunostere " in amonte " cu.. scuterul.
Am mai fost in zona in 2013 cu un grup de colegi din Club. Valea Doamnei este si ramine favorita. Sa vedem si Valea Vilsanului ce o stiu "teoretic"
Deocamdata popsim aici, nu avem nici o graba. Va asteptam la o palinca si-o poveste in caz ca sunteti prin zona. Valabil si pt alti amatori de "off"
Peentru ca am avut timp si net bun , am zis sa nu ratez o prezentare scurta a Etapei nr 1 .

Etapa 1 cu Bubulina pe Valea Doamnei - 6 iulie 2016

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=OLcWIqDzZJg

Mai multe detalii si citeva fotografii , voi posta la Topicul dedicat cu Imagini si impresii din excursii 2016. Deoacandata va dorim, vacante placute !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Felicitari pentru alegere ...vreme buna , sanatate 😉 am oftat adanc si sper sa parcurgem anul acesta si noi traseul .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Data nasterii: 21 Iun 1967

Mesaj de Petre Scolareanu »

Vacanta linistita si vreme excelenta sa aveti in continuare!
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Pe valea Valsanului sunt deja 2 echipaje si vom sosi si noi pe 14 iule
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Scrie răspuns