Multumim sponsorilor care 
ne-au ajutat pt  a  va putea oferi tricouri... Adi Reparatii Rulote si respectiv 
http://www.acoperisurisolide.ro 
 ( Cine n-are sa-mi scrie in privat ) - am oferit cu priorotate celor care n -au avut niciodata !..nu celor care au mai primit deja...
De asemenea  multumesc lui Sorin Hagiescu ( PH ),  care  ne a  oferit uleiuri  auto si alte produse ca sponsorizare ,  iar prin 
Arizona Motors vom pute in continuare sa achizitionam  cu -10 %  uleiuri auto  si nu numai .. de la ei de pe site...
http://arizonamotors.ro/
Multumim  gazdei  vampirecamping.com /dl Cioceanu C-tin ,  care  ne-a oferit  1 sejur de o saptamana la camping - inca n-am anuntat  castigatorul - se va face prin  vot sau tragere la sorti ... 
dintre membrii ClubRV  asociati .
Multumim lui 
Samuel Lazar care  a  organizat 90% din ce s-a facut pt copii la aceasta intalnire si care a  dat exemplu/ dovada  ca un copil poate fi oprganizator al unei intalniri pe sectiunea aceasta a minorilor .
Multumim ProTV pt promovare / voi posta si linkul  video cu reportajul care a  aparut la stiri ...
Felicitari  castigatorilor  si participantilor de la Rummy , Table ,   concurs copii alergare si ture cu bicileta , vanatoarea de baloane/stafeta  , celor care au participat la  drumetia din Piatra Craiului sau la seara dansanta din camping , ori la celelalte activitati inclusiv membrilor ClubRV care si-au facut timp/programul in asa fel incat sa participe la Adunarea Generala a  Asociatilor /sedinta anuala.
In nr.  3 al revistei ClubRV programat pt. septembrie 2016  la galeria foto vor apare si fotografii de la aceasta intalnire .
Prin bunavointa colegilor, la AGA s-a facut o cheta /tabel de aproape 800 ron   pt. revista ClubRV  Rulotisti din  Romania din care rezulta posibilitatea de  a se printa 1000 pagini  color la calitate  f buna .
Va multumim pt participare si  va rugam sa postati si dvs. impresii  fotografii asa cum a  facut-o Niki Radu  mai sus ...
Urmeaza o perioada de cocedii   dupa care ne revedem la intalnirea anuala din Delta ... 9-11 sept.
Pana atunci sunteti invitati sa accesati locatia de la Costinesti ClubRV Marea Neagra  -  locurile fiind limitate la 30 simultan este  
VALABIL NUMAI PT MEMBRII ASOCIATI ... /cotizanti   pt. alte intrebari sau detalii va raspundem si  in privat,  oricare din membrii noului consiliu director format/votat  la 18 iun 2016 pt. urmatorii doi ani .
Geta Gheorghe (Buc ) ,Popa Violeta (IS ) ,  Pop Octav (Buc) , Rosca Ciprian (VS ) , Viorel Grosu (CT ) , Curelea Costel (Buc )  ,  Ciprian Lupu (IF ) ordinea nu conteaza important este ca avem o conducere formata din membrii din diverese zone ale tarii si am trecut in frunte cele doua doamne   ce fac parte din CD.
Alte  detalii sau discutii despre asociatie vor fi  trecute numai in zona de pe forum unde au acces numai membrii asociati ClubRV.