5-6 IULIE GRECIA 16 ZILE

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

5-6 IULIE GRECIA 16 ZILE

Mesaj de Marian Enache »

Buna Seara
Intentionez o deplasare in Grecia ( Zona Halkidiki -Nea Moudania ) in perioada iulie cu plecare din 5-6-7 functie de prognoza meteo
Am ales Camping OUZOUNI BEACH ( L-am vizitat anul trecut si mi-a lasat o impresie vfoarte buna este un camping renovat de 2 ani
de un neamt si este facut ca la carte cu plaja cu nisip fin inclusive in apa si foarte curat cochet si complect ca si facilitate )
Fiind foarte aproape de orasul Nea Moudania ( 5 KM ) nu sunt problem de aprovizionare ( existand piata locala foarte garnisita cu de toate si
preturi de particulari negiciabile )
Este cineva interesat si daca da astept semnal ( se poate schimba destinatia eventual ) ptr a face planul si eventual rezervarea la camping

Salutari tuturor
Scrie răspuns