Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
De cand am citit primele postari tot visez sa ajung si eu la capatul lumii , dar nu am reusit ba serviciul ba nevasta ba copilul . Anul 2016 este un an norocos asa ca am stabilit PLECAM LA NORDKAPP.
Ar fi extraordinar daca am mai gasi un echipaj ca drumui lung si in doi puterea creste .Perioada noastra de concediu este intre 16 iulie si 18 august .
Daca este cineva interesat il asteptam cu drag.
Daca data de plecare e putin flexibila, adica +/- o saptamana, incercam si noi sa ne aranjam concediile.
Oricum aveam de gand sa ajungem in tarile nordice anul acesta :lol:
Mai avem un coleg care a facut un topic separat fara sa foloseasca functia de cautare din stanga sus a forumului ... fapt pt care vom aplica ideea colegului meu Grosu Viorel de a centraliza tot aici ...
Radu Gusat scrie:Anul asta(2016) intentioneaza cineva sa mearga in Norvegia? Eu vreau sa merg in cursul lunii iulie/inceputul lui August si daca mai sunt doritori poate ne putem face traseul impreuna. Intentionez sa vad toata coasta de Vest a Norvegiei pana la Nordkap si cu intoarcere prin Finlanda apoi tarile Baltice. Dar nu am nimic fixat si daca mai sunt persoane care vor sa exploreze zona pot sa-mi modific traseul/programul .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In final s-a stabilit data plecarii 20 iulie 2016 si in acest moment suntem trei echipaje din CLUBRV care vor vizita NORDKAPP in acest an:
-Trasca Liviu +Dana+Alexandra..............Camper Mercedes Sprinter
-Adi Enache + Sotia...........................Rimor Camper pe Ford
-Ilie George +Sotia +2 copii..................Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Asteptam sugestii si opinii de la cei care au vizitat inaintea noastra.
Pana la urma ati plecat spre Nordkapp ? Eu poimaine (25/07/2016) o sa fiu acolo si ma gandeam ca poate bem o bere impreuna daca nu am putut face drumul impreuna. :-)
Echipajele Fam. Adam Alexandru & Cristina + Fam. Holom Claudiu & Maria sunt la 500 km Nord de Stockholm.
In caz ca vreti sa beti o bere impreuna, asta presupune varianta in care tre' sa-i mai asteptati aprox. 3-4 zile..
Postarea am facut-o in numele fam Adam, care m-a delegat sa va dau vestea. Din pacate, el si-a uitat parola :)
Drumuri bune si vreme frumoasa tuturor echipajelor plimbarete ! Noi, deocamdata suntem stationari la Leresti.
Noi am plecat putin mai tarziu avand unele probleme cu masina . In acest moment suntem cazati in Tallin si avem rezervare la ferry pt Helsinki pt maine la ora 22.30.
Bafta si drum bun celor plecati pe trasee,
Din pacate grupul nostru a avut date de plecare putin diferite asa ca fiecare a plecat cum a vrut.
Adi enache urma sa plece pe 20.07.2016 undeva dupa ora 14:00 iar Ilie Gheorghe din ce stiu eu pe 20.07.2016 dimineata din Bucuresti
Pentru cei care sunt interesati traseul nostru pana acum a fost urmatorul:
Pitesti -Oradea 450 km cu oprire in camping Robinson Country Club unde am fost foarte bine primiti cu o palinca din partea casei , iar pentru fete cu un pepene galben.
Gazda foarte primitoare cu care am discutat inclusiv de un parteneririat cu CLUBRV care a oferit un discount de 20 % pt membrilor cotizanti. Campingul foarte bine dotat cu toalete foarte curate si o piscina maricica undeva la 12-15 m lungime si 5-6 metri latime. Pretul a fost de 100 lei /noapte camper+3 adulti+electricitate+piscina :D
Si cateva fotografii. Mai multe fotografii gasiti pe booking.com