prezentare nou venit

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
bogateanu cristian
Membru forum
8
Oras: arad
Data nasterii: 01 Ian 1957

prezentare nou venit

Mesaj de bogateanu cristian »

Cristian Bogateanu si Elena din Arad am achizitionat din Holand o rulota Sprite Euroland 390 td pe care o tractez cu un Audi sau Toyota Rav4 totul ptr.cei 4 catei Bolonca Svetna cu care nu ne primeau in hotel..nu stiu nimic legat de rulote si de parcarea lor cu spatele..sper sa ma integrez cit mai repede in noua postura de rulotist..Va salut pe toti si God Speed !
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: prezentare nou venit

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit intre noi si sa aveti iesiri cat mai frumoase.
Autorulota Dethleffs Just 90
Axinte Cristian
Membru forum
8
Oras: Bacau
Data nasterii: 02 Feb 1972

Re: prezentare nou venit

Mesaj de Axinte Cristian »

Buna ziua si Hristos a inviat ! Nu am rulota si nu stiu mare lucru despre utilizarea ei.Dar sigur vreau sa incerc ( deocamdata fac joc de glezne -ma informez) , fac lobby in CD al familiei ( sotia si 3 baietei ) .Detinem un Touareg 3.0 TDI ,220 cp , cu MMA 2946 kg.Deja am sesizat ca trebe sa fac calcul la greutate pt. categ B ( singura categorie la purtator ).
Bine v-am gasit.
Scrie răspuns