informatii practice rulota

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Grigore
Membru forum
8
Oras: bucuresti
Data nasterii: 25 Iun 1974

informatii practice rulota

Mesaj de Adrian Grigore »

Buna ziua, ma numesc Adrian si sunt nou pe acest forum, desi urmaresc de mai mult timp discutiile dumneavoastra.
Pentru ca doresc sa imi cumpar o rulota in viitorul apropiat, am inceput sa ma documentez despre ce inseamna acest lucru: dotari, mase maxime admise, detalii tehnice, instalatii incalzire, electric, si tot ce poate include o rulota.
Vin acum cu o cerere poate mai putin obisnuita, in sensul ca as dori sa gasesc printre dumneavoastra pe cineva disponibil sa imi arate "pe viu" o rulota, orice fel, orice marca si sa imi faca un fel de instructaj la fata locului, discutand pe elementele de dotari si constructive.
Mi-ar fi foarte util un astfel de ajutor, pentru ca nu am avut ocazia sa vad si din interior o rulota, fiind informat in aceasta directie doar teoretic din discutiile de pe forum si din clipuri video pe youtube.
Mi-ar fi util cineva din Bucuresti sau chiar Ploiesti, avand in vedere ca ajung destul de des in zona.

Daca are cineva timpul si rabdarea necesara pentru acest lucru, astept cu interes mesajele dumneavoastra.
Va multumesc anticipat,

Adrian
Ultima oară modificat 14 Apr 2016, 17:05 de către Adrian Grigore, modificat 1 dată în total.
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Re: informatii practice rulota

Mesaj de Cristian Fugulin »

Salut Adrian, in acest w-end eu cu inca doi colegi vom fi intr-o locatie de langa Ploiesti, la aproximativ 30 de km. Daca ai cum sa ajungi, incercam sa te ajutam cu ce putem!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Adrian Grigore
Membru forum
8
Oras: bucuresti
Data nasterii: 25 Iun 1974

Mesaj de Adrian Grigore »

Multumesc mult, cum putem lua legatura ? va pot suna pe telefonul afisat sub mesaj, sau mai bine pe email ?
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Telefon, mail, nu contaza, ce ti-e mai la indemana. Momentan sunt la munca, prefer mailul, dar dupa 18 ma poti suna fara probleme!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Scrie răspuns