Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua , doresc sa lipesc pe rulota suportii de plastic pe care va sta panoul solar. Ce model de sika e cel mai ok? Nu vreau găuri in rulota. Daca îmi recomandați aveti si de vanzare? Nu doresc la salam, doar la tub de plastic. Cum se aplica? Mulțumiri anticipate
Cel mai bun adeziv e cel folosit pt lipirea parbrizelor! Mergeți la un centru de parbrize sa va dea niste sikaflex negru pt parbriz.. Eu am dat zece lei, mi a dat un fund de salam de sikaflex mi a ajuns..
Salut Dan.
... dupa cum te sfatuia si colegul Batta Mihai iar eu iti recomand( fiind in domeniu), foloseste doar Adeziv Sikaflex 252... alb sau negru( il gasesti la exis.ro... costa 68 lei+transport), este dedicat pentru rulote ... lasa-le incolo de solutii gen lipit parbrize, alea sunt pentru lipit sticla de metal ! Crede-ma stiu ce vorbesc . Ma poti contacta pentru orice sfat legat de rulote. Multumesc.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
La Exis e scump 68 lei, gasesti mai ieftin la Doradiceramic 70 de lei ?
Acum pe bune si daca era invers mai conta 2 lei, Exis-ul vinde piese de rulote, daca pentru 2 lei ne-am duce la alt magazin de ceramica sau aiurea o sa se dezvollte cei cativa vanzatori de piese pt rulote la Mos Asteapta.
Intreb si eu ca nestiutor , trebuie zilele astea sa imi pun panoul pe rulota . Chiar tine acest adeziv ? Adica nu ma pot pomeni ca imi zboara panoul la un moment dat ? Bineinteles lipit cu suporti dedicati pt panou !
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Cosmin Man scrie:La Doradi este vorba de salam de 600 ml, la Exis e vorba de cartuș de 300. Adică ... Cam jumate prețul...
Sent from my iPad using Tapatalk
Cosmin... ce ai lipit cu acel salam....
... iar faci experiente ? ... lasa oamenii sa cumpere cea ce este DEDICAT pentru asa ceva. Astfel, pot trage de de cineva anume.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Cosmin Man scrie:La Doradi este vorba de salam de 600 ml, la Exis e vorba de cartuș de 300. Adică ... Cam jumate prețul...
Sent from my iPad using Tapatalk
Cosmin... ce ai lipit cu acel salam....
... iar faci experiente ? ... lasa oamenii sa cumpere cea ce este DEDICAT pentru asa ceva. Astfel, pot trage de de cineva anume.
Buna seara,
Nu inteleg cu ce a gresit Cosmin in raspuns...este acelasi produs, diferenta este de cantitate. Poate nu este prea rentabil daca cumperi 600ml si folosesti doar 200ml - restul este posibil sa-l arunci, pentru ca nu o sa-l folosesti ca o persoana/societate care asigura reparatii in mod curent. Totul tine de fiecare si de cat de priceput este in a face lucrurile singur, iar daca ai doua maini stangi mai bine suni un profesionist.