Paste 2016 organizat de ClubRV

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Paste 2016 organizat de ClubRV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pastele anul acesta coincide cu 1 mai . Asa cum am scris si in postarea mea anterioara
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 49#p107749

in care am expus calendarul 2016 nu am decis cu colegii din CD unde sa organizam ...

Avem deja pe colega noastra din CD Dna Violeta Popa care va organiza la Pensiunea Ursulet la Durau , insa nu este suficient de incapatoare locatia incat sa mergem acolo 50 de familii , fapt pt care avem nevoie de inca o locatie .

Daca aveti sugestii de locatii decente atat ca dotari cat si ca pret va org sa le expuneti insa trebuie ales un loc incapator .

O varianta buna este Seimeni la Dunare langa Cernavoda unde am mai fost , insa va trebui cu ajutorul colegului din CD Viorel Grosu ( din Cernavoda ) , sa cautam o cale legala de organizare , adica sa aducem si tomberoane si wc-uri eco si sa avem si voie legal ...

Alta varianta poate veni de la voi ...

vin 29 apr - 2 mai luni .

Am rugamintea catre colegii forumisti care-s mai noi ( si nu stiu ) , sa tina cont de faptul ca pe acest forum nu se pot propune intalniri la aceleasi date cu cele din calendarul Asociatiei Clubrv pe care-l pot vedea aici.

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 49#p107749

Multumim pt. intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Paste 2016 organizat de ClubRV

Mesaj de Ciprian Rosca »

Propunerile mele pentru a fi impreuna de Sarbatorile Pascale sunt:
Camping Vampire din Bran http://www.vampirecamping.com/
Camping Natura Parc ,DN 11 Brașov – SF. Gheorghe, Loc. Chichiș, Jud. Covasna .http://www.naturaparc.ro/natura-parc/. In Biserica ortodoxa din aceasta comuna, cu hramul „Sfanta Treime”, se gaseste una dintre rarele icoane pictate de Parintele Arsenie Boca si care se gasesc in manastiri.
Autorulota Dethleffs Just 90
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Eu propun o locatie off camping, una ar fi aici, viewtopic.php?f=87&t=8282&hilit=piatra+craiului
iar pentru a 2a, Nelu Predonu a organizat pentru ACCR acum cativa ani, tot prin aceasta zona off camping o intalnire cu spatiu generos, poate ne da cateva detalii cum s-ar putea concretiza.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Zone de semi-off gasim si in jurul Sibiului, foarte frumoase. Daca am face un sondaj cu cateva locatii posibile cred ca ar fi mai relevant.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Parerea mea este ca ideal ar fi intr-un camping...propunerile lui Ciprian R. sunt de luat in considerare...
Cei care am fost anul trecut la Horezu pot confirma ca a fost ok organizarea intalnirii in camping... chiar daca nu a fost un camping de nu stiu cate stele, insa si pretul a fost destul de mic...
Cu organizarea offcamping as fi de acord daca ar fi vorba de un week-end, insa pentru mai multe zile cum e cazul acum de Paste nu prea e ok offcamping... (repet, parerea mea)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Daca nu este cu banat,am si eu o propunere pentru Moldova .Este la distanta egala pentru moldoveni si dotat cum trebuie.S-a facut o singura data de implinirea anilor si a iesit foarte bine.Este vorba de Camperland ,la Nicu Colpos.Dotarea este exemplara,iar el o persoana de nota 20.Pentru noi cei din Moldova este convenabil,kilometri aproape egali.Este o parere ... 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Nee Ioane,propunerea este buna pentru Camperland.Dar o pastram pentru intalnirea de Rusalii deoarece in Iunie este deschisa si piscina de peste drum de Nicu. :) Si atunci merge si o excursie la pastravaria Carunta deoarece este mai cald:
viewtopic.php?f=163&t=7696&p=98545&hilit=carunta#p98545
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

O sa centralizam posibilitatile... avem cateva variante, dar ne intereseaza doar variante legale pt ca suntem un club care se respecta si care nu lasa gunoi sau toalete varsate in urma. Evenimentul trebuie sa fie legal.

Variantele ar fi :
- Piatra Craiului pe terenul de fotbal al pensiunii si cu mici facilitati - pretul va fi mic si o sa discute Vasi Manea din Zarnesti, cu proprietarul . Au si camere... se poate face daca nu Paste , sigur intalnirea de Rusalii aici cand e mai cald.

- Seimeni off camping pe malul Dunarii la Cernavoda unde s-au mai facut intalniri chiar si de paste in trecut . Am discutat cu Viorel Grosu colegul meu din CD care locuieste in Cernavoda si va lua legatura cu proprietaruul pasunii , in vederea legalizarii intalnirii pt ca vrem sa inchidem perimetrul cu banda , sa aducem 2 toalete eco si 2 bazine de 1000 L apa., pubele de gunoi si sa ocupam 4-5000 mp 6 zile doar pt ClubRV, frumos , organizat .

- Camping (partener ClubRV) Vampire , care din nou va putea fi si varianta de Rusalii cand la Bran este mai cald ( 19 iunie ) .

- Natura Parc Chichis langa Sf Gheorghe , unde inca n -am negociat sau discutat conditiile ..posibilitatile.

- alta varianta concreta propusa de dvs. care poate deveni o locatie legala , civilizata .. cum a fost la Secu de ex. unde Popa Violeta a vorbit cu cei de la staretie sa ni se permita accesul pe acel teren , sau cum cerea un coleg voie primarului din Iepuresti pt organizare , ori cum a procedat Nelu Predonu cu organizarea intalnirii of camping pt ACCCR.

Locatia Camperland (partener ClubRV ) propusa de Nelu Isdraila , de asemenea este buna, DAR pt cei care doresc sa organizeze in Moldova , nu pt noi , asa ca ramane sa organizeze , sa posteze dna Violeta Popa un subiect separat in care se pate decide daca se ramane pe varianta Ursulet - Durau sau voi , participantii decideti sa mergeti la alta locatie .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ciprian(Rosca),sunt de acord cu tine.Referitor la Ferastrau_OITUZ,eu am stat cu niste prieteni ne membrii ,mai sus la Codreanu,unde vis-a-vis pe poienita de linga riu foarte mare de altfel si folosita si de cei din Onesti si imprejurimi.A fost terminata si biserica .este izvor cu apa ,magazine .Fac auto popas cind merg spre Tg.Secuiesc.Locatia se afla mai precis mai sus de loc. Ferastrau,distanta aprox.trei km.Ii faceam cu bicicleta cind ma plimbam s-au ma mai aprovizionam.Nu este nevoie de nici o aprobare.Biserica este foarte aproape,200 m.construita de patronul popasului.
Fişiere ataşate
021.jpg
018.jpg
012.jpg
005.jpg
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
ilieminea
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 22 Mai 1950

Mesaj de ilieminea »

La Piatra Craiului, nu cred ca se poate organiza intalnirea.Eu am vrut in august 2015,sa merg pana acolo numai cu masina,fara rulota,dar dupa aproximativ 2km de la iesire din Zarnesti,unde este si un post al jandarmeriei,am hotarat sa ma intorc,sperand sa ajung cu masina intreaga.Drumul este,putin spus, plin de gropi,plus ca si in Zarnesti la iesire spre Plaiul Foii,se fac sapaturi pentru canalizare,greu de ocolit.
ilieminea
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 22 Mai 1950

Mesaj de ilieminea »

La Bran, la Vampir,cred ca ar fi cel mai civilizat loc,spatiu destul de mare si cu toate utilitatile.
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Referitor la propunerea d-lui Isdraila Ioan cu locatia Ferastrau - Oituz, tin sa fac urmatoarele precizari:
Locatia este superba si destul de spatioasa. Am facut prima iesire cu rulota in aceasta locatie, dar am plecat pe jumatate multumit, pe jumatate nu. Concret, am poposit in aceasta locatie in data de 15 august ( Sfanta Maria ) multumiti atat de peisaj, cat si de faptul ca spatiul oferea posibilitatea de joaca pentru copii. Totul a fost placut pana seara, cand au aparut localnicii cu muzica ( manele ) prin amplificator, cu drujba pentru taiat lemne pentru gratar, si un vast vocabular de cuvinte injurioase. Petrecerea dansilor a durat pana dimineata, netinand cont de rugamintile noastre. Am aflat cu aceasta ocazie ca in zona este o traditie organizarea de petreceri in aer liber pe timpul noptii. Asadar, aviz amatorilor ! Dupa cum se poate vedea, poza din avatar este facuta chiar acolo !
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Încuiat