Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna dimineata !
Ca cel din imaginea de mai jos, (marca Isabela) as avea eu de vanzare. Habar n-am ce lungime are, cert este ca se potrivea "manusa" pe o rulota cu lungimea de 4, 20 m.
Cortul se afla intr-o stare f. buna...nu este taiat, descusut, murdar sau fermoare defecte!
NU are perdele !!!
Cu alte cuvinte : Vand cort pentru rulota, marca Isabela !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
:arrow: multumesc pentru intentie... dar eu il doresc complet, iar lungimea cortuli trebuie sa fie 9,4 m, ca cel din fotograia de jos... sau ca cel din imaginea de sus penru rulota cu inaltimea pina la pamant 2,4m :idea: Multumesc.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217