Calde salutari de la mare!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bogdan Ionescu
Membru forum
9
Oras: Constanta
Data nasterii: 02 Iun 1983

Calde salutari de la mare!

Mesaj de Bogdan Ionescu »

Buna ziua tuturor!

Ma numesc Bogdan sunt din Constanta si proprietarului unei ,,jumatati" de rulota Hobby 430 ,,de luxe"" mai bine zis vai de mama ei , ca deocamdata e facuta bucati! De! daca nu m am priceput prea bine cand am luat o ....am facut si eu ca romanu, m am uitat ca i mai ieftina.
Acum am prins drag de ea si a intrat in functiune perfectionismul pitic. Cum prin prisma meseriei sunt dedicat surubarelii ( inginer electro-mecanic) mi s a aprins beculetul si m am apucat serios de ea.
Ziceam ca e facuta bucati, ca toate sunt imprastiate ba la vopsitor, ba la tamplar si restu ce a mai ramas bun, aruncate prin curte sau cutii.
Dar cum omul isi face iarna car si vara sanie eu nu prea am nimerit o cu rulota desfacuta, m au prins zapada si ploile! Noroc ca am montat trapele noi si am folosit cortul pe post de prelata.
Am reusit cel putin sa ies de 2 ori anul trecut cu ea, mai mult in probe sa vad cum se comporta masina si tinuta rulotei pe drum. Am prins gustul, altfel cred ca o lasam balta, oricum nu e pt oricine asa ceva.
Ca si cei de aici impartasesc iesirile in natura, cat mai multe si mai dese si cred ca rulota este un accesoriu bine venit. Eu sunt mai mult cu barcile, dar acum mi am schimbat parerea despre rulote.
Atasez cateva poze cu rulota inaintea demolarii, care abia astept s o repun pe picioare pentru noul sezon.

Drumuri bune! fara evenimente si concedii cat mai placute la toata lumea!
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Calde salutari de la mare!

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit pe forum.Te asteptam la intalnirile organizate de ClubRv.
Autorulota Dethleffs Just 90
Draghiciu Dumitru
Membru forum
11
Data nasterii: 30 Noi 1954

Mesaj de Draghiciu Dumitru »

Bine ai venit in grup

Eu sant din Constanta dar pune si tu un numar de telefon ca sa vorbim
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999
Bogdan Ionescu
Membru forum
9

O sa vorbim domnu Draghiciu Dumitru, deocamdata nu sunt in tara, imi puteti lasa mesaj pe privat despre ce anume doriti sa discutam.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Bine ai venit printre noi. Te asteptam sa te intorci in tara ca nu mai este mult pana se deschide sezonul de rulotit si trebuie sa fii pregatit.
Bogdan Ionescu
Membru forum
9

Multumesc! Rulotit nerulotit deocamdata sunt descoperit ..asa ca trebuie sa ma intorc acasa mai intai sa inchid rulota si pe urma plimbareala asta daca nu o sa raman cu ventilatie naturala :D
Scrie răspuns