Buna ziua tuturor!
Ma numesc Bogdan sunt din Constanta si proprietarului unei ,,jumatati" de rulota Hobby 430 ,,de luxe"" mai bine zis vai de mama ei , ca deocamdata e facuta bucati! De! daca nu m am priceput prea bine cand am luat o ....am facut si eu ca romanu, m am uitat ca i mai ieftina.
Acum am prins drag de ea si a intrat in functiune perfectionismul pitic. Cum prin prisma meseriei sunt dedicat surubarelii ( inginer electro-mecanic) mi s a aprins beculetul si m am apucat serios de ea.
Ziceam ca e facuta bucati, ca toate sunt imprastiate ba la vopsitor, ba la tamplar si restu ce a mai ramas bun, aruncate prin curte sau cutii.
Dar cum omul isi face iarna car si vara sanie eu nu prea am nimerit o cu rulota desfacuta, m au prins zapada si ploile! Noroc ca am montat trapele noi si am folosit cortul pe post de prelata.
Am reusit cel putin sa ies de 2 ori anul trecut cu ea, mai mult in probe sa vad cum se comporta masina si tinuta rulotei pe drum. Am prins gustul, altfel cred ca o lasam balta, oricum nu e pt oricine asa ceva.
Ca si cei de aici impartasesc iesirile in natura, cat mai multe si mai dese si cred ca rulota este un accesoriu bine venit. Eu sunt mai mult cu barcile, dar acum mi am schimbat parerea despre rulote.
Atasez cateva poze cu rulota inaintea demolarii, care abia astept s o repun pe picioare pentru noul sezon.
Drumuri bune! fara evenimente si concedii cat mai placute la toata lumea!