Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O husa ieftina mai mult stica decat protejeaza. De ce vreti husa daca nu apreciati rulota dumneavoastra? Daca tot aveti un loc de parcare stabil, mai ieftin iesiti cu un acoperis usor, pe cadru si piloni.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Cred ca aveti dreptate, dar totusi mi se pare cam scumpa. Deja am investit o groaza in ea , ma gandeam la un 200-300 lei e o husa totusi, nu rochie de mireasa :D
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333
La 300 de lei o sa aveti o carpa care nu va face altceva decat sa tina umezeala si sa zgarie rulota prin frecare. Husele de rulota sunt facute dintr-un material special impermeabil, foarte fin, care este perforat cu niste gauri minuscule, in asa fel incat sa lase sa treaca aerul, si sa retina apa. Nu fac condens si permit evaporarea naturala a apei din rulota.
Poate va mai ganditi cand apreciati pretul unei huse de rulota.
Eu am husa de cativa ani si astazi este in perfecta stare. O folosesc numai in sezonul rece, din noiembrie pana in mai de obicei.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Gata m ati convins!! o sa ma scarpin prin buzunar si o iau, poate prind si o reducere pentru studenti :P
Ma ganseam ca rulota in sine trebuie sa fie o alternativa mai ieftina pentru un concediu dar se pare ca nu.
Eu si prietenii mei am luat husa pentru rulota de pe ebai.de. Pentru o rulota de 4,50 m am platit 100 eur cu transport inclus, garantie doi ani . Personal folosesc husa de patru ani, nu se uda rulota si permite "transpiratia", deci nu face condens intre husa si rulota.
Da buna idee!!! culmea e ca mai am si cont pe e-bay si am si uitat de el. O sa fac o cautare de curiozitate. Multe din piesele si accesoriile unei rulote sunt la preturi de a dreptu exagerate iar e-bay poate fi o alternativa.
Multumesc!