In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Am nevoie de informatii de la colegi care au fost in Grecia in Camping Armenistis, pt. ca am intentia de a petrece o vacanta acolo in 2016 .
Pot merge si in alt camping dar nu "model insectar" :) , nu -mi plac campingurile in care camperele si rulotele sunt asezate ca piesele de sah ... prefer mai "dezordonat " , asimetric .... cu umbra .... eventual si cu posibilitatea de a de campa unde vrei , nu sa fii distribuit pe " randul 6 pozitia 15" .
Multumesc !
Mai jos exemplu Golden Beach Thassos care nu mi-a placut ...
Din fericire noi am ales Pefkari si a fost f ok .
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna Seara
Foarte bun Camping-ul ales .
Depinde foarte mult de perioada in care mergeti dpdv aglomeratie ( locuri libere )
Este mare aerisit cu toate utilitatile ( toalete multe curate spalatoare de vase cu apa calda
Restaurant magazin bar cabinet medicall cinematograf cu scena in aer liber si multa vegetatie
Plaja este propie fiind foarte aerisita si relativ mare iar apa este cu nisip nu cu bolovani Se poate
Da la peste fara probleme .
Tarifele sunt relativ bune dar au pachete cu oferte ( vezi site ) -in medie poate sa fie cam
24 eur -26 eur all inclus .(vezi site )
Recomand rezervare campare ( 5-8 zile inainte ) .ptr a nu avea surprize la sosire
Ptr amatori de pot inchiria si rulote pozitionate chiar pe plaja dotate cu parasolar din stuf si de
asemenea bungalouri ( remorca ) foarte cochete de 2-4-6 persoane dar ptr acestea se fac rezervari inca
Din februarie
Recomand ca la intrare sa cereti/ primiti pe o hartie scrisa de la receptie ( cu stampila ) costul calculat /zi in
Conditiile dvs x cu nr de zile ptr ca au obiceiul sa mareasca a pretul cand trebuie sa iesiti din camping (zic ca nu ai inteles)
Eu am patit de 2 ori si au facut circ ca ei mi-au spus dar nu am intrles eu etc De atunci fac hartie cu grecul la receptie
Semneaza platesc avans 30% si am liniste la plecare cand dau diferenta .
Eu merg in Grecia anual in iunie cam din 18 si in august cqm din 20 si stau cam 12nopti .
Daca va inteteseaza putem face un grup .Nu am nimic sigur aranjat pe 2016 dar incepand cu martie incep sa caut solutia de vacanta .
Sper ca informatia mea sa va fie de folos
Enache M 0773 950 604
Ciprian ...poti cauta "Camping Melissi " care este ok si ca pret si ca dotari dar are un singur dezavantaj:nu are plaje proprie,este cumva" peste drum" dar zona este super.
Buna seara din nou
am scotocit prin arhiva personala si va mai pot recomanda :
zona Nea Moudania -capital regiunii HALKIDIKI
In ziua de joi a fiecarei saptamani se organizeaza o piata mare cu tot ce vrei autohton cu preturi cam cu 30% mai mici ca in retelele de magazine totul proaspat
Personal fac in asa fel incat ajung miercurea in zona iar joi dimineata in 2 h mi-am facut cumparaturile si le pun in frigider si lada urmand sa caut zilnic doar
paine si eventual lactate .( eu apreciez aceasta piata foarte mult )
Deasemenea aceasta localitate este relative frumoasa traditionala si are o plaja ( apa nisip ) superba si foarte mare aerisita la aprox 5 km de camping
CAMPING OUZOUNI BEACH Sunt doua campinguri alaturate printr-gard de sarma . CeL vechi a fost modernizat si imbunatatit in 2014 -2015
iar cel nou construit 100% nou IN 2014 -2015 ( foarte aerizit foarte bine dotat inclusive statie de curatare intretinere camper /rulote gratis )de un cetatean german DATE Cel vechi are si camera de hotel noi (2015 ) super dotate cu preturi accesibile 40 -68 eur/zi /camera 3-4 pers cu mic dejun ( numai cu rezervare la dna Nadia
Ouzouni tel +30 6975980780 www ouzouniresort.com
tel +30 6975 980780 email ouzounibeach@gmail ,com 68 LOCURI CAMPARE APROX 70 MP CU PLAJA PROPIE TARIF 15 -21 EUR NEGOCIABIL
Cel nou are cam 80 de locuri disponibile si 25 inchiriate tot anul foarte bine dotat iarba gazon 85 LOCURI CAMPARE DE APROX 80MP CU PLAJA PROPIE
TARIF NEGOCIABIL 15-18 EUR NEGOCIABIL REDUCERE 15 ZILE 10% 30ZILE 15%
CURENT ELECTRIC 800-1200 W DUSURI APA CALDA FREE RESTAURANT BAR PIZZA MAGAZIN
Nisip foarte fin latime plaja cam 20 m lungime plaja cam 200 m cu o mica promedata ptr sezlongurile barului iar in apa este numai nisip .
In 2015 5 sept am vizitat aceste doua locatii si am ramas foarte placut impresionant determinandu-ma sa aleg drept loc de campare ptr 2016
Am pliante si poze dar nu am stiinta sa postez asa ca puteti sa gasiti pe gougle si prin site
Merita aceSTe campinguri toata aprecierea si eu zic sa facem o actiune de 3-5 echipaje in 18-25 iunie -sau 23-25 august ptr 10-14 zile Am dat perioada ca optima ptr mine dar putem sa gasim si alta varianta ( eu agreez plaja si marea dar nu ma prea impac cu caldura excesiva de 32-35 gr la pranz )
Salutari cordiale
Marian Enache
Ciprian, confirmam cele spuse de dl Enache legate de Armenistis. Si noi ne-am certat cu ei legat de preturi caci au refuzat sa aplice ofertele afisate la intrare. Cere de la inceput calculul pt intreaga perioada.
Nu poti sa te asezi chiar unde vrei. Noi desi am identificat un loc marisor unde incapeam toti nu ne-au lasat, trimitand camperul la campere si rulotele pe locurile de rulote.
In primul rand sunt asezate rulotele stationare ,daca esti norocos poti gasi loc in randul 2.
Un alt dezavantaj este ca nu ai nici un oras aproape, açcesibil pe jos sau bicicleta si depinzi de magazinul din camping.
Salut Ciprian !
Am fost în camping Armenistis (cu cortul ce-i drept, pentru că pe vremea aceea eram doar aspirant la statutul de rulotist) și pot să spun că este o alegerea ok. Am să încerc să sintetizez ceea ce cred eu că este cel mai important pentru un concediu reușit.
1.Accesul în camping
Noi am plecat fără rezervare, la începutul lunii august (sezon aglomerat).Pentru cort nu a fost o problemă și cred că nici pentru rulotă nu era pentru că la data aceea erau suficiente locuri libere, campingul făcând parte, mai degrabă, din categoria celor mari. Accesul din șoseaua de coastă care înconjoară peninsula Sithonia este facil, larg și nu creează probleme nici atunci când te întâlnești cu alte atelaje din sens opus. Menționez că alegerea locului de cazare nu a fost a noastră (spre deosebire de alte campinguri), personalul indicându-ne locul pe care urma să-l ocupăm.
2.Prețul cazării
Este unul dintre cele mai scumpe campinguri situate pe coasta de est a peninsulei.
3.Locurile destinate campării
Sunt foarte multe rulote staționare. Sunt niște locuri incredibil de frumoase, pe malul mării, la umbră, dar din păcate am constatat că sunt permanent rezervate (foarte multe familii de nemți).Locurile libere erau însorite și mult mai puțin ''pitorești'' ca celelalte. Curățenia este exemplară (chiar nu am avut nimic de reproșat).
4.Posibilități de aprovizionare
În interiorul campingului există un minimarket foarte bine aprovizionat. Prețurile erau decente, similare celorlalte zone ale Greciei în care am fost. Există un restaurant foarte bun (prețul unei mese pentru 2 persoane a fost de aprox. 20-25 euro), cu posibilitatea de a cumpăra mâncarea la pachet și a fi servită la terasa rulotei.
În Sarti, la aprox.15km distanță, există marketuri mai mari, dar am constatat că diferențele de preț sunt nesemnificative.
5.Posibilități de distracție
Pot fi cumpărate excursii la muntele Athos direct de la recepție (80 de euro pt. 2 persoane, cu transport inclus), plajă la minunata plajă Portokali (la 10 km.distanță), cumpărături în Sarti (sunt foarte multe taverne, magazine cu suveniruri, etc). La distanță ceva mai mare se află orașul antic Toroni (situat în extremitatea sudică a peninsulei, cu un drum fascinant din punct de vedere al peisajului).
În interiorul campingului există un cinematograf în aer liber și discotecă pe plajă .De asemenea se organizează concerte de muzică populară grecească sau muzică de club.
Campingul este populat cu foarte mulți tineri și nu face parte din categoria campingurilor liniștite. Au fost nopți în care muzica s-a oprit pe plajă la orele dimineții. Nouă ne-a plăcut pentru că suntem mai zvăpăiați din fire. :D
6.Plaja
Apa este de o frumusețe covârșitoare. Are acea culoare fascinantă, azurie care ne încântă la Mediterana (mă rog...Egee în cazul de față).Plaja este în proporție de 100% cu nisip, fără pietre. Din acest punct de vedere Armenistis este printre cele mai frumoase campinguri din peninsulă.
Anul acesta am fost în camping Katerina, situat după Sarti, mai ieftin și mai intim decât Armenistis. Și cu multă umbră,cred eu, un aspect foarte important.
Pentru orice informație îți stau la dispoziție.
Vacanțe cât mai reușite vă doresc!
Fişiere ataşate
Plaja ....se pot observa în plan îndepărtat locurile destinate rulotelor nestaționare
drumul de acces în camping...în partea dreată se virează spre camping, înainte se merge spre Vourvourou
Daca tot ai cerut informatii Ciprian, despre un camping din Grecia, am zis sa numai deschid alt topic si sa readuc in discutie un subiect care l-am deschis acum vreun an... viewtopic.php?f=165&t=7994 era vorba de campinguri pe insula Zakynthos...
Ideea este ca Thassos si Halkidiki fiind atat de aproape de Ro, le-am vazut multi dintre noi si numai prezinta asa mult interes, eu as fi interesat de campinguri pe alte insule, mai indepartate, de exemplu Corfu cred ca are camping-uri frumoase, sunt multe locatii mai indepartate din Grecia unde as vrea sa merg... , dar nu am informatii concrete... pe net e usor de gasit o informatie dar una e sa o gasesti pe net si alta e sa-ti povesteasca cineva care a fost acolo...
@Ciprian daca nu e ok aici aceasta postare o poti muta...(dar am zis ca se leaga intr-un fel de informatii din Grecia...)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Multumesc celor care au avut amabilitatea si rabdarea de a posta / raspunde ...
Am sa verific si la Katerina unde se pare ca pretul este f bun i este mai calm si mai putin aglomerat .
Oricum nu am rabdare sa mai stau 10-11 zile intr un loc asa ca e posibil sa merg si in Armenistis si in Katerina ambele fiind la plaja ( pt ca vreau sa fie camping cu acces direct la plaja ) .
Daca mai aveti foto sunt bine-venite .
@Savu Cornel - magazinul de la camping este bun pt. noi pt ca e mai bine sa cumpar de acolo decat sa plec cu scooterul sau bicicleta ... noi fiind cu camper nu ne putem aproviziona altfel decat cu masina celor cu care mergem ( prieteni ) ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Intervin si eu doar cu o parere ,avind in vedere situatia geo-politica . Rusii avind interzis -TURCIA ,grecii vor marii preturile si asa destul de mari . Turcii vor fi nevoiti sa scada preturile chiar si pentru servicii. Aici ma refer la plimbarile cu barci de croaziera ,aqua park-uri ,acvarii ,muzee si chiar la mincare, legume .
Pretul motorinei scade si acum este o oportunitate de a vizita Turcia partea estica pina in Antalia.
Referitor la siguranta ,securitatea noastra tind sa cred ca nu vor fi probleme chiar daca stai off direct pe plaja ori in parcarile de pe autostrazi.
Salutare!
Cu siguranta turcii vor scade pretul , dar la hotel , pentru ca rusii veneau la hoteluri, nu in campinguri.
Mai mult de atat, rubla ruseasca a scazut la un nivel record... Iar cei care locuim in Rusia, ne vom indrepta cat mai mult cu putinta pe teritoriul Rusiei, pentru a nu ne afecta cursul dolarului sau al euro :evil: . Cu toate ca in Rusia serviciile sunt de rahat"
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Singurul camping pe care l-am vazut ca nefiind modelul "insectar" este camping Platanitsi http://www.greececamping.gr/campingDeta ... d=348&lg=1
Eu l-am vizitat anul trecut, este imens, tine lejer o intalnire internationala fara sa para aglomerat, am facut si eu ceva foto sunt in descrierea campingului Thalatta de anul trecut. viewtopic.php?f=102&t=8332
Normal, randurile din fata sunt ocupate de rulotele fixe, dar este spatiu generos si cu umbra si cu soare in randul 2-3. Pentru partea de "lux" a zonei din camping se traverseaza un parau mic prin stanga dupa receptie, loc in care nu am ajuns sa fac poze dar am vazut pe google facute de altii, absolut fabulos !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Cateva imagini din camping Platanitsi zona din partea stanga a paraului. Luxul nu este un cuvant care sa-l caracterizeze, in schimb salbaticia da(partea stanga). Te asezi unde vrei in cei 100000mp cu care se lauda. Este un camping care trebuie macar vazut.
Preturi:
Adult - 4.5E; Copil (6-12ani) - 3E; Caravan/Camper - 5,5E; Auto - 3E; Energie elec 3,5E.
Au un magazin in camping, dar in perioada in care am fost se pregateau sa-l inchida si nu era aprovizionat cu mai nimic.
Magazinul de la care ne aprovizionam a fost Carrefour, situat in Sarti care se afla la 5km distanta de camping daca nu ma insel.