Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare
am o intrebare: care ar fi lungimea maxima a unui traseu de ventilatie trumavent? AM un trumavent la 12v si vreau sa mai adaug un traseu, deoarece in partea din fata a camperului acest aspect a fost oarecum neglijat si planuiesc sa fac o distributie inclusiv in alkoven. 5 metri ar fi oare prea mult? Va mai avea eficienta la aceasta lungime?
Pentru alcov se foloseste un ventilator suplimentar plasat pe traseu, si se folosesc doua tuburi cu diametru redus. Aceste tuburi se imbraca in burete pentru o izolare termica mai buna. Ventilatorul suplimentar trebuie dotat cu un termostat regulator de turatie. Altfel va fi cand rece cand cald aerul ventilat.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Ventilatorul ar merge bricolat dintr-un ventilator de calculator? Nu de alta, dar am vreo 2-3 pe acasa.
Termostat regulator de turatie unde as putea gasi oare?
Update: am montat fara ventilator, dar cu diametru redus la conducta (25 mm). Rezultate multumitoare pentru primăvară/toamna, pentru iarna as monta insa ventilator. Cost total:cca 50 de lei.