Rulota de vanzare Arad (pareri)

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Rulota de vanzare Arad (pareri)

Mesaj de RazvanGogonea »

Salutare!
Stie cineva aceasta rulota? https://lajumate.ro/rulota-45199.html
O poate recomanda cineva ?
Gasim un coleg din Arad ? Poate ma ajuta....
Scuze daca nu am postat la locul potrivit.
Multumesc!
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Politic Iulian
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 19 Iul 1978

Re: Rulota de vanzare Arad (pareri)

Mesaj de Politic Iulian »

La englezoaice trebuie sa te uiți cu atenție la anul de fabricație
Spunea un coleg tot aici pe forum cum se poate afla anul exact de fabricație
citind seria de șasiu
Mulți care aduc rulote din UK au o posibilitate de a șmecherii anul de fabricație atunci când fac actele de export
Mult succes!!!
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Da,Razvane se merita la pretul acesta,ca si puncte forte ale ei,se enumera,este inmatriculata in Romania,la anul ei de fabricatie ,la acest pret nu gasesti decat cu nr Anglia,ca sa verifici corectitutinea vanzatorului te uiti la seria pansonata pe protap asa cum spunea si colegul Politic Iulian,verifici ultimele doua cifre ale seriei care ar trebui sa fie 99(adica ultimele cifre ale anului),dupa forma spatelui si a stopurilor anul este mai mare de 1997 sau egal cu acesta,cele din 95',96',au alt format a-l spatelui,asa ca eu ca posesor de Swift o recomand,am observat ca este foarte ingrijita la interior cat si la exterior,ce I-ti recomand sa verifici la ea este starea podelei care sa nu aiba zone de putrezire sau infiltratii,care se observa foarte usor adica podeaua cand te uiti sub rulota sa nu aiba urme uscate de apa(zone diferite de coloratie a podelei )iar podeaua sa fie dintr-o bucata,fara adaosuri,trebuie verificata toata structura ei (aplici cu palma o forta usoara pe peretii rulotei sa vezi daca cedeaza daca prezinta umflaturi sau zone de curgere a apei(infiltratii),canapelele sa nu aiba zone de coloratie diferita in partea de jos,miros de mucegai,trebuie verificate toate dotarile daca sunt functionale pentru ca costa o avere,daca are doua butelii,roata de rezerva identica cu cele dupa rulota,coarba,cric,cablu de curent 220v,cort,rucsac pt cort,toate betele,intinzatoarele de cauciuc,si penitele de intins cortul,covor pt.cort,perdele cort.La puncte slabe am observat,lipsa ornament de fibra care imbraca protapul ,iar un suport cric cel din spate dreapta nu este coborat este posibil sa mearga mai greu si de aceea nu la coborat sau poate fi lovit si tija filetata sa fie stramba ,pentru ca pe spate trebuie atent uitat sa nu I-ti scape ceva,pentru ca rulotele din Anglia sunt mai joase si agata terenul la denivelari foarte usor.Chiar cu unele minusuri eu zic ca se merita,acum tu te decizi,doar banii sunt ai tai :lol: .Tot ce constati in neregula scazi din pret la negociere,este posibil sa mai reduci din pret ceva.Spor la cumparaturi 8)
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Mesaj de RazvanGogonea »

Terecoasa Adrian scrie:Da,Razvane se merita la pretul acesta,ca si puncte forte ale ei,se enumera,este inmatriculata in Romania,la anul ei de fabricatie ,la acest pret nu gasesti decat cu nr Anglia,ca sa verifici corectitutinea vanzatorului te uiti la seria pansonata pe protap asa cum spunea si colegul Politic Iulian,verifici ultimele doua cifre ale seriei care ar trebui sa fie 99(adica ultimele cifre ale anului),dupa forma spatelui si a stopurilor anul este mai mare de 1997 sau egal cu acesta,cele din 95',96',au alt format a-l spatelui,asa ca eu ca posesor de Swift o recomand,am observat ca este foarte ingrijita la interior cat si la exterior,ce I-ti recomand sa verifici la ea este starea podelei care sa nu aiba zone de putrezire sau infiltratii,care se observa foarte usor adica podeaua cand te uiti sub rulota sa nu aiba urme uscate de apa(zone diferite de coloratie a podelei )iar podeaua sa fie dintr-o bucata,fara adaosuri,trebuie verificata toata structura ei (aplici cu palma o forta usoara pe peretii rulotei sa vezi daca cedeaza daca prezinta umflaturi sau zone de curgere a apei(infiltratii),canapelele sa nu aiba zone de coloratie diferita in partea de jos,miros de mucegai,trebuie verificate toate dotarile daca sunt functionale pentru ca costa o avere,daca are doua butelii,roata de rezerva identica cu cele dupa rulota,coarba,cric,cablu de curent 220v,cort,rucsac pt cort,toate betele,intinzatoarele de cauciuc,si penitele de intins cortul,covor pt.cort,perdele cort.La puncte slabe am observat,lipsa ornament de fibra care imbraca protapul ,iar un suport cric cel din spate dreapta nu este coborat este posibil sa mearga mai greu si de aceea nu la coborat sau poate fi lovit si tija filetata sa fie stramba ,pentru ca pe spate trebuie atent uitat sa nu I-ti scape ceva,pentru ca rulotele din Anglia sunt mai joase si agata terenul la denivelari foarte usor.Chiar cu unele minusuri eu zic ca se merita,acum tu te decizi,doar banii sunt ai tai :lol: .Tot ce constati in neregula scazi din pret la negociere,este posibil sa mai reduci din pret ceva.Spor la cumparaturi 8)
Salut,Adrian!
Am vorbit cu proprietarul (Moldovan Vasile), mi-a trimis poze suplimentare, din care reiese faptul ca are in dotare un cort mai mare decat cel original. O reparatie la usa de golire (cred ca ) a wc-ului . (fiind prinsa o bucata de aluminiu reflonat).Nu are butelie. :oops: I-am pus (scris) cateva intrebari referitoare la cort, capac protap, acea reparatie. Inca nu mi-a raspuns. La pret nu lasa un cent :evil:
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Referitor la butelie nu este chiar asa grav pentru ca nu are pt. ca oricum era goala si in majoritatea statelor europene ,nu pot fi incarcate la statiile de GPL,deci si in Romania,ele pot fi folosite doar in Anglia,unde nu se incarca,ele se dau la shimb in puncte bine stabilite care se afla in campingurile lor din Anglia.Are la Motorhome la Otopeni butelii care pot fi incarcate la statiile GPL din Romania la 300 Ron/buc.Trebuie sa verifici cu atentie toate imbinarile si intreaba de cricul din spate de ce nu este coborat,pt ca un cric se ridica in cazul unei englezoaice de la 500 Ron/buc in sus pt modele mai noi cum este aceasta rulota,de aceea ti-am atras atentia sa fii atent la orice dotare a rulotei sa fie functionala si sa aiba toate dotarile full,pentru ca daca sunt multe dotari care lipsesc atunci se justifica pretul mic al rulotei.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ca sa nu faceti un drum de pomana luand in considerare fotografiile, recomand sa gasiti pe cineva din apropiere care sa se uite la ea amanuntit. Fotografiile nu sunt relevante chiar daca nu sunt "lucrate" cu Photoshop. Infiltratiile nu se vad in foto, (uneori nici chiar la prima vedere in realitate) oricum totul arata de obicei "roz" in fotografii. Cu ani in urma a mai plecat un membru forumist dupa o rulota (care arata "beton" si pretul era atractiv) in alta tara chiar, vazand fotografiile super bune; la fata locului a gasit o rulota cu probleme grave care nu se vedeau in foto. Nu spun ca e neaparat sa fie asa dar e posibil, la pretul asta atractiv. Au luat si altii plasa chiar si cu masini care in foto aratau impecabil iar in realitate... au facut drumul pana la proprietar degeaba...
P.S. Butelii, daca incape cea clasica de Petrom, cred ca se mai livreaza la statiile Petrom contra unei garantii care acum 3 ani era de 100 Ron. Se poate schimba la Petrom la golire sau umple la statiile GPL. Eu asa am luat si o pastrez de atunci. Cand doresc o pot returna si primesc garantia inapoi.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Eu sunt din Arad. Spune-mi cum te pot ajuta.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@T.Adrian...nu exista 99 intr-o serie de fabricatie a unei rulote din '99, cand incercam sa dam o informatie cuiva o dam corecta, nu banuita...informatia corecta se afla aici.. viewtopic.php?f=86&t=6547 Rulota nu trebuie cautata de oo, deoarece este inmatriculata...nu ai citit anuntul, nu ai vazut pozele din anunt...o rulota inmatriculata, intotdeauna are anul de fabricatie corect.
@Razvan...faptul ca are un cort mai mare decat trebuie necesita vanzarea lui,nu ai ce face cu el, care e in jur de 200 euro si cautat altul pe dimensiune, care costa tot atat, mai mult sau putin, dar daca rulota e ok cu restul mai scade tu 200 din ultimul lui pret si lasa-l pe el sa vanda cortul, tu iti cauti altul pe marimea potrivita...eu asa as proceda, corturile nu se vand repede ca timp. O rulota asemanatoare valoreaza aici, inmatriculata, intre 4500-5000 euro, la cat o vinde el, costa in UK, in pret mai este inclus si drumul,(cam 1000 e) iar la el nu exista, a fost teleportata, ...totusi imi mentin regula de 3 simpla, nu exista chilipir la rulote, exista doar cotete.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Razvane,m-am uitat mai cu atentie la pozele postate pe site-ul de vanzari si nu am observat nimic in neregula,pretul mic poate fi justificat si de perioada de iarna in care ne aflam,cand stim cu totii ca pretul la rulote scade simtitor si eu cand am achizitionat rulota am platit un avans in luna August iar diferenta si o mica negociere am facut-o in Decembrie,asta dupa ce am testat rulota avand trei iesiri cu ea in aceasta perioada pe distante lungi,in cazul meu am beneficiat si de incredere totala in vanzator cu care ma cunosteam de foarte multi ani.Referitor la observatia facuta de Niky Radu cu privire la anul de fabicatie care se regaseste in numarul de identificare vehicul care este pansonat pe protap,care la mine este pe partea dreapta,dar pozitia lui poate diferi de la rulota la rulota,eu m-am bazat pe faptul ca la mine este trecut anul in cifre(am gresit eu cand am spus ca sunt ultimele doua cifre,de fapt sunt primele doua,m-am uitat astazi pe protap,dar si in cartea de identitate +talon),dar este posibil sa fie si asa cum spune domnul Radu in cazul altor marci de rulote englezesti sau chiar in cazul de rulote Swift modele dupa 1990,a mea este fabricatie 1987 iar seria de sasiu incepe 87SW urmat de cifre vre-o sapte sau opt.Ca sa aflii starea ei reala este bine sa trimiti pe cineva din zona Aradului sa vada rulota,ca sa nu bati atata drum sa fii dezamagit de ceea ce gasesti,am vazut ca s-a oferit sa te ajute colegul Ciupuliga,iar cu cortul daca este mai mare lasa-il si scade pretul lui din pretul rulotei asa cum ti-a recomandat si Niky,ceea ce I-ti recomand eu sa te grabesti sa faci constatarea starii rulotei cat mai rapid si daca este ok cumpar-o,pentru ca rulotele si autorulotele in zona Aradului se vand foarte repede mai ales ca este inmatriculata,am avut si eu oferte din zona Aradului pe care le-am ratat pentru ca m-am miscat ceva mai incet.In cazul rulotelor inmatriculate nu mai este necesar a se verifica seria pentru ca ele au avut facuta identificarea facuta de R.A.R. in urma acestei verificari a obtinut un certificat de autenticitate in vederea inmatricularii lucru pe care o sa-l repeti si tu cand treci pe la R.A.R. sa faci identificarea,acum nu stiu daca la trecerea dupa un judet pe alt judet mai este necesara in cazul rulotelor si verificarea franelor si a luminilor in cadrul R.A.R.,la mine nu a fost necesar fiind inmatriculata in cadrul aceluiasi judet.
Scrie răspuns