Cumpar jockey wheel mover operare manuala

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Achim Dan
Membru forum
9
Oras: Chisineu Cris
Data nasterii: 19 Mai 1977

Cumpar jockey wheel mover operare manuala

Mesaj de Achim Dan »

Cumpar mover roata sprijin cu operare manuala. Aparent nu vad in Eu

http://www.ebay.com.au/sch/sis.html?_nk ... 7675.m4099
Fişiere ataşate
mxVOBGwOqWa0U0tVfVN_TNg.jpg
mxVOBGwOqWa0U0tVfVN_TNg.jpg (17.29 KiB) Vizualizat de 3463 ori
Passat 1.9 tdi 131hp, Hobby 495 DeLuxe
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Re: Cumpar jockey wheel mover operare manuala

Mesaj de Ivan Flavius »

http://olx.ro/oferta/roata-de-sprijin-r ... 5d5c0f5904

dar nu cred ca are si manerul acela de ghidaj
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Achim Dan
Membru forum
9

Mesaj de Achim Dan »

:shock: Multumesc, din nefericire e doar o roata simpla. Ceea ce am eu nevoie e de o roata care sa inlocuiasc mover - electric. Manerul acela nu e doar de directie, serveste si ca clicket pentru actionarea rotii. Daca vreti e ca si un troliu manual, care in loc de tambur cu fir are o roata de cauciuc. Il vad pe toate siturile australiene, dar in europa nimik. Are cineva talent la facut asa cev?. As cumpara eu cu roata pneumatica. In opinia mea pentru distante scurte 5 - 8 metri, rampe de 2-5 grade si parcari de camping ocazionale ar bate un mover electric, unde mai pui ca si slabesti iar pofta de bere creste exponential cu distanta.
Radu Vaida Muntean
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iul 1978

Mesaj de Radu Vaida Muntean »

Salut.
Vezi poate-l gasesti si pe ebay USA. Stiu eu o firma din Romania care aduce orice gasesti pe ebay contra unui comision nu foarte mare. Totul este legal. Comanda ajunge in 2-3 saptamani.
Referitor la produs. Nu stiu cata treaba faci cu el. Si eu caut o varianta mai ieftina la mover-ele care costa o mica avere, dar ce ai gasit tu nu stiu cat este de eficient. Eu nu cred ca la o tura a manerului muti rulota mai mult de 10 cm. In felul asta pana o pui pe parcela ta cred ca iti trece de mover manual si o iei la impins.
Tine-ne la curent !
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Exista in Germania, chiar si pe ebay.de, varianta cu motor electric alimentat de la bateria rulotei. Este mai ieftin ca un mover normal ( am cumparat cu 250 eur, transport inclus). Este mult mai util si usor de folosit. Se gaseste si in Anglia, varianta cu baterie proprie sau chiar modelul mecanic pe care il cauti nou sau SH, dar nu livreaza, trebuie ridicat personal.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Achim Dan scrie: ce am eu nevoie e de o roata care sa inlocuiasc mover - electric. Manerul acela nu e doar de directie, serveste si ca clicket pentru actionarea rotii. Daca vreti e ca si un troliu manual, care in loc de tambur cu fir are o roata de cauciuc. Are cineva talent la facut asa cev?. As cumpara eu cu roata pneumatica. In opinia mea pentru distante scurte 5 - 8 metri, rampe de 2-5 grade si parcari de camping ocazionale ar bate un mover electric, unde mai pui ca si slabesti.
Ca posesor de mover, ma indoiesc ca roata respective ar inlocui/bate un mover electric, mai ales in panta, chiar si usoara. In plus manevrele de regula le facem pe teren denivelat unde e si mai greu de manevrat. Unul electric in locul rotii de manevra ajuta, dar nu e acelasi lucru cu cel clasic. Eu am luat unul SH cu 400 euro, deci se mai gaseste nu chiar cu o avere ( mai rar ce e drept). Mai e si dezavantajul ca mai coboara garda la sol, dar... nu poti fi cu toate... Am parcat-o intr-o sura care era mai lunga decat rulota cu cca 50cm doar. Cu altceva nu cred ca reuseam. De panta, nu mai vorbesc; fara mover clasic care si tine franata rulota la oprire in panta nu cred ca reuseste cineva cu altceva. Nu stiu daca cel electric montat in locul protapului poate frana rulota in panta, poate a incercat colegul care are...
Aici viewtopic.php?p=106639#p106639 un coleg a manufacturat ceva de manevrat, puteti lua legatura cu el daca nu vreti sa investiti in mover. Poate il poate combina cu o roata de manevra...
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Link-ul care l-ai dat Sergiu este o alta varianta sa nu folosesti manerele rulotei si folosesti varianta protap, dar e o varianta manuala ca sa nu zic "hand job" , ce-ti doresti A. Dan am vazut si se folosesc in "storage-uri", cand ai inchiriat un loc de parcare, dupa ce scoti rulota din carlig vine cu asa ceva si o duce la locul de parcare, ce a zis Sergiu are oarecum dreptate cu panta, daca era o treaba viabila te asigur ca mover-ul clasic disparea de pe piata.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Achim Dan
Membru forum
9

Mesaj de Achim Dan »

Radu Vaida Muntean scrie:Salut.
Vezi poate-l gasesti si pe ebay USA. Stiu eu o firma din Romania care aduce orice gasesti pe ebay contra unui comision nu foarte mare. Totul este legal. Comanda ajunge in 2-3 saptamani.
Referitor la produs. Nu stiu cata treaba faci cu el. Si eu caut o varianta mai ieftina la mover-ele care costa o mica avere, dar ce ai gasit tu nu stiu cat este de eficient. Eu nu cred ca la o tura a manerului muti rulota mai mult de 10 cm. In felul asta pana o pui pe parcela ta cred ca iti trece de mover manual si o iei la impins.
Tine-ne la curent !
10 cm inseamna 1 metru la 10 manevre , fie de la mine 15 inseamna uau 10 metri la 150 manevre ..... 10 sec x bucata la relanti 1500 se adeca........ 25min . E mult e putin.... fiecare sa judece
Achim Dan
Membru forum
9

Mesaj de Achim Dan »

Gabriel Schuster scrie:Exista in Germania, chiar si pe ebay.de, varianta cu motor electric alimentat de la bateria rulotei. Este mai ieftin ca un mover normal ( am cumparat cu 250 eur, transport inclus). Este mult mai util si usor de folosit. Se gaseste si in Anglia, varianta cu baterie proprie sau chiar modelul mecanic pe care il cauti nou sau SH, dar nu livreaza, trebuie ridicat personal.
Buna ai un link ? Eu nu am gasit. Multumiri anticipate
Achim Dan
Membru forum
9

Mesaj de Achim Dan »

Odenie Sergiu scrie:
Achim Dan scrie: ce am eu nevoie e de o roata care sa inlocuiasc mover - electric. Manerul acela nu e doar de directie, serveste si ca clicket pentru actionarea rotii. Daca vreti e ca si un troliu manual, care in loc de tambur cu fir are o roata de cauciuc. Are cineva talent la facut asa cev?. As cumpara eu cu roata pneumatica. In opinia mea pentru distante scurte 5 - 8 metri, rampe de 2-5 grade si parcari de camping ocazionale ar bate un mover electric, unde mai pui ca si slabesti.
Ca posesor de mover, ma indoiesc ca roata respective ar inlocui/bate un mover electric, mai ales in panta, chiar si usoara. In plus manevrele de regula le facem pe teren denivelat unde e si mai greu de manevrat. Unul electric in locul rotii de manevra ajuta, dar nu e acelasi lucru cu cel clasic. Eu am luat unul SH cu 400 euro, deci se mai gaseste nu chiar cu o avere ( mai rar ce e drept). Mai e si dezavantajul ca mai coboara garda la sol, dar... nu poti fi cu toate... Am parcat-o intr-o sura care era mai lunga decat rulota cu cca 50cm doar. Cu altceva nu cred ca reuseam. De panta, nu mai vorbesc; fara mover clasic care si tine franata rulota la oprire in panta nu cred ca reuseste cineva cu altceva. Nu stiu daca cel electric montat in locul protapului poate frana rulota in panta, poate a incercat colegul care are...
Aici viewtopic.php?p=106639#p106639 un coleg a manufacturat ceva de manevrat, puteti lua legatura cu el daca nu vreti sa investiti in mover. Poate il poate combina cu o roata de manevra...
Eu am parcat o cu toleranta de 4, 5 cm cu un vinci mecanic150ron , si o chinga de camion, cu urace panta garaj de 70 cm unghi de 20. SE POATE. nu comod, dar placut si brain stimulating. de aceea cred ca roata asta ar fii extra comoda... la final e doar o chestie de hobby si perspectiva. Mie asta mi-ar place ... nu am ce ii face. Prin comparatie roata asta e high tech, si analizand obiectiv ... tre s a o misc 5 metri max, nu e stre s ca dau un pik la manivela, ma ajuta la pofta la bere. Si vinciul ma ajuta si la ski daca tre sa trag masina afara din zapada. Unde mai pui ca pot sa l trag afara pe orice coleg care are mooverul stricat sau fara baterie... unica problema e ca se strica daca colegul ramane fara bere.......
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Si eu am manevrat rulota mai demult in rampa destul de puternica chiar si 10m ! singur, folosind doar protapul si 2 cale sau bucati dintr-o grinda. Dar dupa ce am terminat nu mai puteam (aveam voie) conduce masina la domiciliu datorita berii consumate :mrgreen: . In timp am devenit mai comod, mai ales vara la 30 grade... si am considerat moverul un accesoriu necesar la rulota (am dat vechea masina la Rabla si banii primiti i-am investit in ceva util: moverul). E tot un fel de hobby; in copilaria mea nu existau jucarii cu radiocomanda, acum ma "joc" la o scara mai mare ce e drept 😉 . Iar acumulatori am oricum 2 deci daca se strica vreunul... Mai este si varianta asta https://www.youtube.com/watch?v=ZLTn_IWHsYs cool dar costa cam cat un mover clasic si pe terenul accidentat al patriei noastre nu eram convins ca face fata.
Aici este un link http://www.ebay.com/itm/MOTORISED-JOCKE ... SwE2lTcjlc
sau http://www.ebay.com/itm/Camper-Trolley- ... SwL7VWk6zt
Sau poate asta: http://www.ebay.com/itm/TRAILER-MOVER-P ... f6&vxp=mtr in functie de terenul pe care e nevoie de manevrat dar cam dubios de ieftina...
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Cel din ultimul link este "dubios" de ieftin pentru ca se vand doar planurile de fabricatie, la sfarsit se pot vedea costurile estimative ( USA) pentru componente.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Scrie răspuns