Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asta este ! Pana la urma am ceva care sa se incadreze in canoanele impuse. Nu este ceva de lux (accesorizata la limita minima), dar este foarte curata si "se tine bine" (inclusiv geamurile), iar la drum se comporta excelent.
- fabricatie 1989
- masa proprie 700 Kg
- MMA 800 Kg
- L totala 4890
- l 2080
- h 2470
- 2 trape (zona bucatarie si baie)
- frigider cu caseta congelare (220v AC, 12v DC, GPL)
- plita (4 ochiuri !! - parca as deschide birt economic !), grill, cuptor totul emailat
- chiuveta bucatarie emailata
- soba CARVER 1800 (Kcal/h); am sa caut sa montez un Vent la 12v (daca pretul va fi convenabil)
- baie cu chiuveta, cadita si WC fix cu golire ext. (Thetford)
- 2 butelii, roata rezerva, egalizatoare, cale, cablu alimentare
- 2 - 3 paturi (se trage un fel de "tambal" din noptiera)
- multiple spatii de depozitare (nu stiu daca le voi folosi pe masura)
- nu are cort (si nici nu imi doresc - sunt satul de corturi !); am sa caut o pergola
Nu are modificari in instalatii (ceea ce mi-am dorit) si toate functioneaza corespunzator.
Este in curte si am acoperit-o cu o mica prelata, ca un capac. Cu toate ca ziua este cam scurta lucrez de zor (am curatat bine o parte din locurile greu accesibile, am demontat si remontat soba, frigiderul - i-am montat ventilator automatizat, am verificat complet instalatia de gaz, acum sunt la electrica si adaptarea iluminatului CFL pe LED, s.a.). Ma bucur ca am ce "surubari".
Voi face si poze cand ii montez numarul.
Multumesc mult ! Voi face si poze dar astept o zi mai insorita ca sa iasa cat-de-cat mai "citete" (nu dispun decat de telefon). Am trecut deja doua corpuri de iluminat (din cele 5) pe LED-uri (rezultat: lumineaza mai bine si "sug" numai 0,52A fata de 1,2A CFL-urile), deci ceva lumina am. Am facut si ceva ordine prin interior fiindca deh ..., este "santier in lucru" :lol:
Da-mi permiteti un sfat: sub prelata puneti doua fasii lungi de polistiren extrudat lat de 10cm, sa nu stea prelata lipita de acoperis. Daca sta lipita de acoperis se va forma o pelicula de umezeala permamenta care in final va dezvolata un mucegai de toata frumusetea.
La geamuri aveti doua pozitii de prindere. Cand stationati puneti pe cea din mijloc. Geamurile raman putin intredeschise, veti avea o ventilare permanenta la interior. Eventual lasati si trapa de deasupra intredeschisa. Cand plecati la drum le puneti pe pozitia in care se inchid la maxim.Daca tot vreti sa faceti o treaba buna, dati garnitura de la geam cu silicon pe partea care vine in contact cu geamul.
Vant din spate!