Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
M-am decis sa cumpar la mana doua un boiler Cascade de 10 l dar nu gasesc pe net. Daca cineva are de vanzare sa ma sune la telefonul de mai jos
... retul instalatiei,pentru acest boier ... o ai monata pe rulota ?
Momentan am un boiler Carver 10 l ... dar este deja 50 % vindut cu montajul si restul pieselor aferente ( programare coleg rulotist din Costanta, pentru luna Martie.)
Daca ai nevoie de un sfat, ma poti apela la telefonu din semnatura
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Desi nu eu am deschis topicul, rog un moderator sa-l inchida! Avem multi "membri forum" care dupa ce au deschis un subiect si si-au rezolvat problema, nici macar nu catadicsesc sa raspunda, desi viziteaza site-ul zilnic!.... iar subiectul ramane deschis pe veci.....
P.S. Deranjez pe cineva?
Ultima oară modificat 31 Dec 2015, 00:56 de către pirvuhoratiu, modificat 1 dată în total.