Bine v-am regasit...

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
sandu matei

Bine v-am regasit...

Mesaj de sandu matei »

Dupa o perioada lunga,cu acceptul vostru,m-am reintors pe acest forum,unde probabil,datorita felului meu mai vulcanic de a comenta,am lezat multe persoane.
Am ramas la fel,poate doar mai intelept,motiv pt care voi fi retras in comentarii.
Pozele si filmuletele postate de domniile voastre pe fb de la aniversarea celor 9 ani,m-au facut melancolic zilelor petrecute impreuna.
Timpul nu a afectat oamenii frumosi din aceasta comunitate a rulotistilor,la fel de veseli si uniti.
Cum majoritatea ma cunosc,cu bune si rele,nu cred ca au rost bla bla-uri de prezentare.
Vreau doar sa urez multi ani frumosi,acestui Club,care acum a facut 9 ani si unde in trecut,pt cativa ani,am pus mult,mult suflet.
Cu respect va salut,doamnelor si domnilor rulotisti !
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Re: Bine v-am REgasit...

Mesaj de RazvanGogonea »

Bine ai revenit! Pai bine bre, nene Sandule, sa stii ca nu toti te cunoastem!!!! :D
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Viorel Grosu

Re: Bine v-am REgasit...

Mesaj de Viorel Grosu »

Sandu bine ai revenit !
Scrie răspuns