Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare!
Am nevoie pentru rulota mea de taler,parghii, saboti frana, cilindru frana complet si cam tot ceea ce inseamna sistemul de franare in interiorul tamburului pe partea dreapta la rulota mea. Pentru partea stanga doresc sa achizitionez si sabotii de franare. Produsele pot fi noi sau second-hand. As dori sa-mi da-ti sfaturi eventual adresele unor furnizori de astfel de piese. Rulota mea este Dethleffs Nomad 900kg, an fabr. 1979. Sistemul de franare original provine de la AL-KO.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Amza... ai rezolvat problema cu sisteul de frinare?
:idea: Noi,la atelirul din PLOIESTI , REMEDIEM ORICE PROBLEMA LA RULOTA SI AUTORULOTA. Deasemeni,avem piese sh si noi, cu garatiile aferete ! Datele din contact le ai in semnatura.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217