Camping tranzit Rozsa Csarda (langa mai cunoscutul Paprika)

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Radu Vaida Muntean
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iul 1978

Camping tranzit Rozsa Csarda (langa mai cunoscutul Paprika)

Mesaj de Radu Vaida Muntean »

In drumul meu spre Austria am inoptat intru-un camping, de care eu personal nu stiam nimic cu toate ca trec de cel putin doua ori pe an pe acolo. Dar era prima data cu rulota.
Este un camping de tranzit, mai mult o parcare pentru rulote si autorulote, ce apartine de Hotel Rozsa Csarda care se afla in spatele mult mai celebrului Hotel Restaurant Paprika de la iesirea din Ungaria spre Austria.
Pretul platit, chiar la receptia hotelului a fost de 10 euro, in care intra parcarea, curentul, apa si nu in ultimul rand paza.
Campingul este parcelat si pavat cu dale de beton iar fiecare parcela este strajuita de tufe de trandafiri.
FullSizeRender3.jpg
FullSizeRender1.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0679.JPG
IMG_0680.JPG
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Re: Camping tranzit Rozsa Csarda (langa mai cunoscutul Papri

Mesaj de Suveges Iosif »

Multumim, la Rozsa csarda am dormit dar e bine de stiut de acest camping, dupa parerea mea in Ungaria e foarte periculos sa dormi in ceva parcare nepazita. Sunt multi infractori si sunt bine organizati. Mie in 2009 intr-o noapte mi-au luat un Passat din fata unei case din Budapesta de am ramas in pantaloni scurti si nici nu am mai aflat nimic de masina.10 euro e foarte ok ca nu trebuie sa stai cu frica ca intra peste tine cand dormi.
Scrie răspuns