Exista interes pentru o locatie la munte sau NU ?

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !

Sunteti interesati de o locatie proprie ClubRV unde sa se plateasca doar costurile de intretinere ?

Chestionarul s-a închis pe data de 30 Noi 2015, 10:52

vin sigur ori de cate ori pot si sunt dispus sa ma implic sa si ajut
15
25%
da as veni de peste 6-7 ori intr-un an
10
16%
poate as veni de 2-3 ori pe an... ocazional
25
41%
NU as veni pt ca prefer sa merg off camping intr-o poiana undeva fara costuri
8
13%
NU AS VENI pt ca prefer un camping amenajat complet cu baie /dus/wc/apa calda
2
3%
NU as veni pt ca imi place sa ies singur nu cu grup de 5-10 rulote
1
2%

Voturi totale: 61

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Exista interes pentru o locatie la munte sau NU ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt foarte curios daca exista interes pt o locatie la munte...
Observ ca multi ne indeamna sa facem diverse proiecte cu Asociatia ClubRV , demersuri , dar sincer sunt uneori dezamagit de lipsa de actiune a rulotistilor si de modul pasiv in care acestia reactioneaza atunci cand sunt chemati / invitati .

Exemplu :
-topic Piatra-Craiului in care nu prea am avut multe reactii ....
- topic Busteni in care nu se baga nimeni sa zica macar o vorba ...
- loc campare oferit de Rusu la care oberv sa lumea nu se inghesuie desi este oferit GRATUIT...
- loc campare amenajat de ClubRV la Pasarea (oferit gratuit de dl Lazarescu ) la care s-a venit frecvent doar in primul an ( 2013 )

Avand in vedere ca terenul de la Busteni este stramb/inclinat si investitia este foarte mare , va anunt ca am decis sa renunt ( dupa ce m-am consultat si cu colegii ) . NU se merita sa cheltuim din banii asociatiei....pt acea locatie .

In final doresc sa va pun o intrebare sub forma de sondaj ... daca vreti sa si comentati e ok , nu e nici o problema ...
Pun intrebarea aici pentru a fi vazuta si de membrii forumului , adica de toti rulotistii ...

Ati vrea sa veniti la munte la o locatie proprie ClubRV ( suprafata 12-15 locuri de campare ) la care sa se plateasca doar costurile de intretinere ?
Intrebarea se refera la o locatie de munte ( zona Prahova /Brasov/ Cheia/ Rasnov / Campina /Valenii de Munte/ Maneciu/Busteni/Poiana Tapului )... intr-una din aceste zone... in care am putea amenaja o locatie inchisa permetral unde sa avem wc ( eco ), apa , "loc de canal ", eventual curent 220v , iarba tunsa, tomberoane gunoi , curatenie , acces in mod organizat .

Poate participa la sondaj, in aceste 30 de zile, orice membru al forumului indiferent daca este membru al asociatiei sau nu .... Se pot bifa si 2 raspunsuri daca vreti ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Re: Exista interes pt. locatie la munte sau NU ?

Mesaj de Duret Florin »

Dl Presedinte,noi optam la munte zona CHEIA venim saptaminal si ne simtim f bine ,la aceasta locatie ca membru club rv voi aduce si un ajutor substantial :D
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Nu am ales nicio optiune din poll pentru ca varianta mea suna asa:

Este adevarat ca obisnuiesc off camping (si asta pentru ca: 1- aglomerarea aduce multe inconveniente 2 - iubim linistea si salbaticia), dar asta nu m-ar impiedica sa vin, macar o data pe an si la un camping al asociatiei (unde mi-ar fi suficient sa gasesc o toaleta eco si o sursa de apa proaspata); daca tot as veni, fireste ca m-as implica sa dau o mana de ajutor, chiar si necalificat.

Inconvenientele care ma impiedica sa ma implic serios sunt: serviciul (nu-s singurul din colectiv care vrea concediu vara) si vacanta pruncilor. Adica nu pot agat rulota intr-un weekend si sa ma "reped" (ca nici nu stau foarte aproape de zona vizata - fac 6-7 ore cu rulota) si sa spun ca am venit sa fac si turism, sa dau si o mana de ajutor si luni sa ma laud la slujba ca am avut un weekent de vis.

Ideal ar fi sa gasim terentul (imprumutat, concesionat pe cativa ani, sau chiar cumparat daca perspectivele promit. In orice caz, un strop de sprijin de la autoritatile locale face minuni) - ceva gen poiana cu un firicel de apa si o cale de acces rezonabila; sa evitam investitiile care ar presupune personal permanent (paza pe timpul iernii? nici vorba, mai bine un localnic care sa puna la dispozitie o magazie) si sa vina lumea, sa doneze fiecare cate ceva, sa mai si puna osul la treaba si sa se nasca destinatia "la munte" a clubrv.

Eventual sa-l ducem pe nea Nelu prin martie-aprilie si sa-l uitam pe acolo.

Parca as vorbi de Tuzla, este?
(...)
Tucson, Avento
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Dragii mei colegi ,dupa cum se stie ,totul se face cu oameni .
Eu unul sunt o fire saritoare la orisice actiune,dar ....dupa cum am vazut in urma" experimentului Tuzla" ,doar o parte au raspuns chemarii.
In aceste proiecte trebuiesc in primul rind banii,apoi tragere de inima din partea membrilor,care sunt dupa cum am vazut mereu aceiasi in ducerea proiectelor la bun sfirsit,in materializarea a ceea ce ne propunem.
Toti dorim sa stam in liniste ,la munte sau la mare deobicei in perioada cand ne iau copiii s-au nepotii vacanta.
Omul vine ,plateste si sta linistit.
Unii nu sunt facuti pentru lucru, altii nu se " pricep",etc...am vazut-o pe propria piele .
Toata lumea doreste,are initiativa,pina la proba contrarie.
Locatii daca se cauta se gasesc,se pot amenaja frumos,dar .....cu bani(daca ii ai sau merita sa-i investesti cu folos).
Daca banii sunt asa cati sunt,atunci hai sa facem cu munca proprie.
Ginditi-va la Germania dupa razboi ,cand au reconstruit tara cu forte proprii si " ceva" ajutor de la Unchiul Sam.
Nu prea au dat de la ei.La noi se practica pirla.Asta este parerea mea si IMI CER IERTARE .Este o vorba :Lume multa ....oameni putini. :lol: Referitor la ce spune Florin,mai gindim.Cred ca mai sunt membri de buna credinta si doresc sa faca ceva util pentru asociatie.Stima.P.S.Bineinteles ca as dori sa stau undeva unde sa ma simt bine ,cu ceva coditii si ieftin ,ca doar nu ma dau banii afara acum la pensie. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Re: Exista interes pentru o locatie la munte sau NU ?

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Dupa cum observ,interesul pentru o locatie la munte este mult mai scazut in cadrul chestionarului''Exista interes pentru o locatie la munte sau Nu?'',fata de interesul pe care l-au avut membrii clubulului atat cei asociati cat si cei forum cand a fost facute voturile in cadrul chestionarului ''Exista interes pentru o locatie la mare-Tuzla-Eforie Sud sau Nu'',sa fie interesul scazut din cauza crizei financiare fara de sfarsit in Romania :roll: ,a timpului liber prea putin pentru majoritatea dintre noi din cauza serviciului:? ,sau poate conform chestionar pana in momentul de fata interesul pentru a iesi la munte cu rulota sau camperul este de cateva ori pe an 2-3 ori deci mai mult ocazional 😢
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Exista, dar fara o locatie in curtea unei pensiuni, sau proprietar de teren, care sa locuiasca langa locatie si sa aiba grija de ea si de bunurile asociatiei, nu se va putea realiza.
Parerea mea, la munte nu se va putea realiza un proiect gen Tuzla, un teren gol, sa nu deranjam lumea, sa nu ne deranjeze altii pe noi si sa-l gospodarim singuri cu costuri mici.
La Tuzla au fost pe toata perioada, cel putin doua-trei echipaje, care au avut grija de baza. A fost perioada de concedii, cand toata lumea vine cel putin o saptamana in concediu, intr-o perioada scurta de timp de 3luni.
Din septembrie pana in mai, cata lume isi ia concediu, in acelasi timp? sau sa fie macar cineva cate o saptamana la locatie.
M-am uitat la Pensiunea Rasnov, unde sunt stationate 25 de rulote, si intr-un weekend vin maxim 2-3 proprietari de rulote la ele, in perioada asta.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

Buna dimineata.
Cred ca interes exista...dar vara, drumurile sunt mai sigure :!: ... si locatiile sunt altfel. Teama de frig ,zapada si toate cele ce tin de anotimpul rece ii fac pe colegii nostrii sa aiva un asa interes scazut fata de iesirile cu RV-urile in acest anotimp.... sau neincrederea in RV-urile lor. Asa ca , MAI MULT CURAJ COLEGI !... altfel acest fenomen se va plafona doar la trei anotimpuri. Sincer,nici eu nu am iesit pina acum iarna cu RV-ul( din cauza ca e mult de lucru in atelier...) dar anul acesta mi-am propus sa ies si in acest anotimp ! Prima iesire din acest anotimp va fi la intilnirea ClubRV de la 1Decembrie, la care multi s-au inregistrat la camere... pai suntem rulotisti sau nu mai suntem ! Sper ca nu am deranjat prea tare cu comentariul meu :D .
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Din partea noastra exista interes, mai ales pentru Cheia- Rusu, deoarece este cea mai apropiata locatie de Ploiesti si putem pleca in week-end de vineri seara. Singura problema pentru cei care au copii este lipsa curentului, se stie, telefonul, tableta. In aceasta locatie au fost permanent echipaje anul acesta, au intrat pe teren 9 rulote fara probleme, dar mai nou s-a marit terenul, estimez cam in jur de 15 echipaje spatiu de campare. Locatia este sigura, nu se fura, vecinii sunt permanent cu ochii pe teren. Pentru curent voi face o sponsorizare, deja s-a discutat, urmeaza instalarea tabloului electric.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Adrian,cred ca este interes si pentru o locatie la munte,dar terenul respectiv are ceva dezavanteje cred eu :

1.Terenul se afla in imediata apropiere a unor proprieteti\
2.spatiul de intrare este cam mic si nu cred ca cei cu rulote mai mari sunt incintati
3.Terenul este in panta fara cele necesare camparii(apa,curent,canalizare,grupuri sociale pentru cei pretentiosi,etc.)
4.Nu cred ca vecinii ar dori ceva fum de la focuri de tabara ,s-au diferite genuri de muzica in apropiere.Trebuiesc sume enorme pentru materializare.Avantaje:In localitate,locuri de plimbare si petrecerea timpului liber,vizitare obiective si spatii pentru aprovizionare in imediata apropiere.
Vorbind de Tuzla fiind la mare,majaritatea doresc sa vina cu,copii s-au nepotii(ei isi doresc asta ).
Este Off camping,deci cheltuieli mai putine.Amenajarea drumului de acces,saparea fintinii ,inchireri , a costat mai putin decit ar costa numai nivelarea terenului .
:shock:
Nu mai vorbim de celelalte.Putini cred ca ar sta mai mult de o saptamina pe putin ,datorita conditiilor meteorologice de la munte.
Crede-ma copiii vor mai mult la mare.
Din partea mea este frumos peste tot,fiecare zona are farmecul sau,dar totul se invarte in jurul fondurilor.
La Tuzla cred ca au venit si multi ce au posibilitati si puteau sa stea in camping ,nici decum off si conditii acceptabile,dar au preferat aici. Dorim sa ne simtim bine,dar cu bani mai putini.
Ultima oară modificat 01 Noi 2015, 12:24 de către Isdraila Ioan, modificat 1 dată în total.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

:D ...e, asa da. Incep sa apara comentarii . Propuneri concrete ?
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru scki, in perioada noiembrie-aprilie, ar fi o oportunitate o asemenea locatie.
Dar,costurile de administrare in regie proprie, depasesc cu mult posibilitatile
noastre.
Subscriu la cele precizate de d-l Stanciu Andrei.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Singura varianta care ramane in picioare din punctul meu de vedere la aceasta ora este locul lui Mihai Rusu de la Cheia .
Alta varianta care ne scapa de griji si stres este Iancu Soiu Rasnov 50 ron/ luna si 30-35 ron campare pe zi + curent contorizat la pret de Electrica.... numai ca deviem de la subiect in sensul ca noi vrem sa avem locatia noastra la care sa se plateasca un tarif cat mai mic, nu 3zile 120-130 ron cu tot cu electricitate ...

La Rusu este mai bine ,ca suntem ai nostrii ... dar sunt cheltuieli si aici ( de amenajare ) si cel mai bine ar fi sa le puna Mihai pe hartie sa vedem ... ce si cum ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns