Va salut prieteni, vreau sa va aduc la cunostiinta celor care suferim de virusul RV (rulote si campere) despre cum ar fi trebuit reparat un panou frontal la o rulota si cum a fost facut de un "meserias".Pentru reparatie am asteptat 3 luni in iarna-primavara ca sa-mi vina randul si a fost facuta in 3 zile.Dupa reparatie, rulota a stationat pana a fost inmatriculata in august si am facut 850 km cu ea, dupa incheierea concediului fisurile erau triple decat a ajuns la reparat.Ea a fost adusa din Anglia si a avut reparatie facuta acolo dar am decis sa intervin suplimentar pentru ca reparatia se vedea si am dorit sa fie impecabila, drept pentru care am schimbat si peretele interior frontal cu panou adus la culoare si model din Anglia. La jumatatea lunii august am anuntat meseriasul despre ce s-a intamplat si din glasul lui a reiesit ca nu ar fi vina lui, rulota e "coapta", m-a rugat sa astept dupa 1 septembrie pentru ca avea un eveniment in familie si sa vedem...acum 4 saptamani i-am dat mesaj pe FB si nu a citit mesajul decat azi, acum 2 saptamani l-am sunat si nu mi-a raspuns, imediat am luat decizia sa o desfac in alta parte si bine am facut, cu toate ca la vreo ora m-a sunat el si nu i-am mai raspuns eu, decizia era luata ca sa fie desfacuta. Ce vedeti in imagini este starea in care a ajuns rulota si despre cum a fost reparata : panoul frontal nu a fost dat jos, la fisuri le-a facut santuri in V si le-a dat cu chit auto, iar marginile fisurilor le-a prins cu holsuruburi de lemnul interior (toate astea cu o plata pe masura) ... modalitate de reparatie fatala, dezastruoasa !!! mi s-au marit fisurile dupa reparatie. Meseriasul a fost anuntat ca nu doresc o reparatie "pentru vanzare" dar dupa cum se observa cam la asta s-a ajuns. Mi-am dorit sa-mi recuperez banii pentru a doua reparatie dar am fost refuzat pe motiv ca trebuia sa vin la el sa o faca. Rabdarea mea are si ea niste limite, nu pot sta cu rulota pentru o "garantie" cateva luni pana imi face el loc sa intru, faptul ca a incercat din prima convorbire telefonica sa ma convinga ca e coapta si nu e vina lui m-a facut sa o desfac si bine am facut, pentru ca acum pot demasca cum meseriasul "arde" un prieten si modul cum trateaza lucrari mai grele intr-un timp scurt doar pentru faptul ca e coada de asteptare pemanent la el si ca sa nu-i piarda, lucrari grele le trateaza cu simplitate. Va rog sa va da-ti cu parerea despre ce constatati in poze si de cum ar fi trebuit sa fie reparata aceasta rulota .
Rulota a fost "reparata" initial de :
Dumitru Liviu , Reparatii rulote si autorulote de la Ploiesti.