Reparatii panou frontal , teapa de la un prieten

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Reparatii panou frontal , teapa de la un prieten

Mesaj de Niky Radu »

Va salut prieteni, vreau sa va aduc la cunostiinta celor care suferim de virusul RV (rulote si campere) despre cum ar fi trebuit reparat un panou frontal la o rulota si cum a fost facut de un "meserias".Pentru reparatie am asteptat 3 luni in iarna-primavara ca sa-mi vina randul si a fost facuta in 3 zile.Dupa reparatie, rulota a stationat pana a fost inmatriculata in august si am facut 850 km cu ea, dupa incheierea concediului fisurile erau triple decat a ajuns la reparat.Ea a fost adusa din Anglia si a avut reparatie facuta acolo dar am decis sa intervin suplimentar pentru ca reparatia se vedea si am dorit sa fie impecabila, drept pentru care am schimbat si peretele interior frontal cu panou adus la culoare si model din Anglia. La jumatatea lunii august am anuntat meseriasul despre ce s-a intamplat si din glasul lui a reiesit ca nu ar fi vina lui, rulota e "coapta", m-a rugat sa astept dupa 1 septembrie pentru ca avea un eveniment in familie si sa vedem...acum 4 saptamani i-am dat mesaj pe FB si nu a citit mesajul decat azi, acum 2 saptamani l-am sunat si nu mi-a raspuns, imediat am luat decizia sa o desfac in alta parte si bine am facut, cu toate ca la vreo ora m-a sunat el si nu i-am mai raspuns eu, decizia era luata ca sa fie desfacuta. Ce vedeti in imagini este starea in care a ajuns rulota si despre cum a fost reparata : panoul frontal nu a fost dat jos, la fisuri le-a facut santuri in V si le-a dat cu chit auto, iar marginile fisurilor le-a prins cu holsuruburi de lemnul interior (toate astea cu o plata pe masura) ... modalitate de reparatie fatala, dezastruoasa !!! mi s-au marit fisurile dupa reparatie. Meseriasul a fost anuntat ca nu doresc o reparatie "pentru vanzare" dar dupa cum se observa cam la asta s-a ajuns. Mi-am dorit sa-mi recuperez banii pentru a doua reparatie dar am fost refuzat pe motiv ca trebuia sa vin la el sa o faca. Rabdarea mea are si ea niste limite, nu pot sta cu rulota pentru o "garantie" cateva luni pana imi face el loc sa intru, faptul ca a incercat din prima convorbire telefonica sa ma convinga ca e coapta si nu e vina lui m-a facut sa o desfac si bine am facut, pentru ca acum pot demasca cum meseriasul "arde" un prieten si modul cum trateaza lucrari mai grele intr-un timp scurt doar pentru faptul ca e coada de asteptare pemanent la el si ca sa nu-i piarda, lucrari grele le trateaza cu simplitate. Va rog sa va da-ti cu parerea despre ce constatati in poze si de cum ar fi trebuit sa fie reparata aceasta rulota .

Rulota a fost "reparata" initial de : Dumitru Liviu , Reparatii rulote si autorulote de la Ploiesti.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Reparatii panou frontal , teapa de la un prieten

Mesaj de Ciprian Rosca »

De tinut minte.
„Nimic nu e mai amar ca otrava prieteniei false." Emil Garleanu
Autorulota Dethleffs Just 90
Pascu Laurentiu
Membru forum
9
Oras: comuna Cornu, sat Cornu de Jos, judet Prahova
Data nasterii: 16 Oct 1975

Mesaj de Pascu Laurentiu »

Urata lucrare. Trebuia reparata cu fibra de sticla, insa asta necesita un efort mult mai mare. Chitul se foloseste numai la finisaj.
Pascu Laurentiu
Membru forum
9
Oras: comuna Cornu, sat Cornu de Jos, judet Prahova
Data nasterii: 16 Oct 1975

Mesaj de Pascu Laurentiu »

Mi-am reparat singur, capacul l-am construit. Inca o data, urata lucrare. Nu ma asteptam din partea unui meserias caruia i-am urmarit de-a lungul timpului postarile.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Aici se vorbeste despre aceeasi persoana pentru care s-a facut reclama pe tricorurile purtate de catre delegatia noastra la intalnirea anuala din anul in curs, a FICC ???
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Nu, sunt persoane diferite. Pe cel in cauza il cheama Liviu Dumitru iar cel cu reclama de pe tricou il cheama Adrian Coman.
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Penibil...

Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

...nu Radu... persoana care era inscriptionata( contra cost... nu degeaba ) pe tricourile pe care nu ati vrut sa le purtati la acea manifestare este in ClubRV...membru asociat ... acea persoana care a efectuat acea''lucrare'' ... din fericire pentru membrii Clubului , NU FACE PARTE DIN ACEST CLUB ! ... si deasemeni imi pare rau ca nu iti cunosti colegii ..., dar cine stie poate ii vei cunoaste :idea: la intilnirea anuala de 01 Decembrie ! (...am uitat dar asta e in tara).
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

In momentul de fata rulota este reparata dar cu urme vizibile de interventie din cauza maririi fisurilor pentru a se da cu chit si a holsuruburilor puse .Alt mod de reparatie si de a acoperi vechea interventie nu exista.. Daca reparatia initiala era facuta corect nu se mai ajungea aici. Din acest motiv si valoarea rulotei scade . Bani si nervi pierduti din cauza unui escrocherii, care a fost recunoscuta intr-un final. Dar motivul nerecuperarii banilor pe motiv ca nu am facut garantia la el , cade. Nu poti duce o rulota distrusa in garantie, ca sa fie distrusa mai rau !!!! Nu pot admite sa se faca experiente pe rulota mea. Din aceste motive la intalnirea de Rusalii voi propune ca acest om, Dumitru Liviu, sa nu aibe posibilitatea sa se inscrie pe forum si sa participe sau sa fie invitat la intalnirile organizate aici. Membrii asociati, chiar si forumisti trebuiesc protejati de astfel de oameni care nu doresc rezolvarea problemelor pe cale amiabila si care in final se declara tepuiti de diferiti colegi.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Valentin Busca
Membru asociat
10
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Acelasi "meşter" mi-a reparat si mie o trapă cu ventilator distrugînd cablajul si nu a recunoscut greseala. A spus că nu functiona ventilatorul cînd am adus camperul.
Avand un incident cînd am adus camperul din Italia numai aveam capac la boiler. L- am rugat sa îl înlocuiască . Remedierea a fost aplicarea unui capac de la nu stiu ce ,cu efectuarea a 4 găuri inutile. Cu respectivul capac nu functiona boilerul, ne avînd tiraj suficient de aer.
Am cerut o verificare ptr accesoriile pe gaz, da sa efectuat . Pentru frigider ca sa plece pe gaz trebuie să apesi scînteia de citeva ori rapid,6_7ori.
Soba are flacăra rosie pt că e cald afară(era vara lui 2013).
Totul s-a rezolvat la Cîmpulung la Exis . Unde frigiderul,arzatorul a fost curătat,acesta ne fiind desfăcut niciodată. La fel a fost si soba care nu functionase niciodată,era noua. Pe cos aveam cuiburi de viespi. In glumă am importat si viespi.
Nu mai spun cu ce silicon a folosit.
În acest moment nu am incredere in nici un service pt că:
1. Tarifele nu sunt afisate. Nici macar orientativ.
2. Nimeni nu isi asuma responsabilitatea reparatiei,respectiv a garantiei. Totul este pe incredere.

Acum imi fac totul singur in limita timpului liber.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Niky Radu scrie: Nu poti duce o rulota distrusa in garantie, ca sa fie distrusa mai rau !!!! Nu pot admite sa se faca experiente pe rulota mea. Din aceste motive la intalnirea de Rusalii voi propune ca acest om, Dumitru Liviu, sa nu aibe posibilitatea sa se inscrie pe forum si sa participe sau sa fie invitat la intalnirile organizate aici. Membrii asociati, chiar si forumisti trebuiesc protejati de astfel de oameni care nu doresc rezolvarea problemelor pe cale amiabila si care in final se declara tepuiti de diferiti colegi.
In calitate de membru asociat , te rog sa faci un sondaj de opinie cu vot ca sa se ia aceasta decizie NUMAI IN zona membrilor asociati in urma unui vot al cotizantilor .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Din pacate aceasta rulota nu a avut sanse de reparatii corecte. Si colegul Adrian a dat-o bara de 2 ori. Dupa prima reparatie facuta in toamna, mai exact cu o saptamana sa ies la intalnirea de 1 decembrie de la Diham au reaparut fisurile. Rulota nu a fost rulata, doar stata in parcare, Fisurile au aparut doar din cauza diferentelor de temperatuta, erau in jur de 0-5 grade. I-am aratat-o si a zis ca se rezolva. Am mai fost o data la el in martie. A aplicat o foaie de plastic peste fisuri. Facand drumul cu ea de paste la Amara, au aparut fisurile. A taiat cei 2 stalpi dintre geamuri si i-a petrecut unul peste celalalt pentru a lucra independent de restul panoului. la lipirea foliei de plastic peste stalpii taiati, acestia lucrand la torsionari, a facut sa se fisureze si acesta. Este penibila situatia si personal m-am saturat sa ma cert cu lumea sau sa incerc sa-mi recuperez banii. NU mai doresc sa se faca experiente pe rulotele mele, drept pentru care aceasta rulota nu va mai ajunge sa fie reparata a 4-a oara. Am ales sa o vand in pierdere. Nu mai am nervii necesari pentru a-mi face dreptate sau sa duc la bun sfarsit acest proiect. De 1 an de zile astept sa-mi fie reparata rulota, 5000 de euro blocati pentru ca nu am putut sa o vand in starea in care se afla si sa-mi fie invatatura de minte sa mai apelez la altii pentru rezolvarea unor probleme. Mi-am dovedit personal ca pot repara un panou de plastic cu fibra de sticla si la altii nu s-a putut, pentru ca " fibra de sticla nu se lipeste pe plastic".
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Scrie răspuns