Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am un abonament DigiTV,iar acum am gasit la o cunostiinta un receiver Digi pe care nu-l mai foloseste(a renuntat la abonament,dar a cumparat sistemul de receptie).
Am incercat sa pun cartela mea smart,care este activa,la receiverul lui,dar am primit mesajul ca nu este pereche cu receiverul!
Stie cineva daca se poate imperechea cartela activa cu un alt receiver dacat cel pereche al cartelei?
Am incercat si eu chestia asta si nu a mers, ceeace inseamna ca nu merge decat cartela cu receiverul cu care a fost dat. Cel mai sigur ar fi sa-i intrebi pe cei de la Digi de ce nu merge si daca se poate face ceva in privinta asta.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Cartela Digi se poate inperechea si cu alte rec-uri..., dar este destul de complicat, trebuie extras RSA-ul din rec-ul cu care a fost inperecheata cartela si introdus in noul rec...
Dar pentru mai multe detalii cititi aici http://sateliti.org/