Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ati folosit asa ceva? Este foarte tentanta datorita dimensiunilor dar se prinde ceva cat de cat cu ea? Ma refer in special la DigiTv, ca am deja receiver de la ei...
Daca stiti mai multe pe aceasta tema, va rog impartasiti.
Multumesc
2015-09-21 16_12_45-Antena satelit Camping D38 - Internet Explorer.png
Asta folosesc eu cu succes si nu sunt singurul. Edrept ca folosesc Focus, dar nu cred ca are treaba ce provider de semnal ai. E foarte practica, se demonteaza foarte repede si o poti depozita usor datorita cutiei. Eu o montez pe un trepied foto si nu are probleme......
Se poate observa....
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
In principiu poti folosi orice farfurie cu LNB, daca sti satelitul cu care face pereche receptorul.
Pentru mai multe detalii studiaza site-ul de mai jos, unde vei gasi toate datele de orientare; http://www.satlex.ro/ro/azel_calc.html
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Știu teoria cu azimut,elevație,declinate. Am acasă montura cu motor hh, dar voiam sa știu dacă oala e suficientă sau trebuie musai una mai mare.
Multumesc pt raspunsuri