Camping Grecia si Croatia

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Hartescu Ana Maria
Membru forum
11
Oras: Iasi
Data nasterii: 14 Dec 1983

Camping Grecia si Croatia

Mesaj de Hartescu Ana Maria »

Buna seara,
suntun membru nou in acest club si problema e ca nu ma descurc cu inregistrarea , am vazut ca trebuie scris undeva numarul masinii,date personale ,dar nu gasesc unde .Sunt posesoarea unei autocaravane Mercedes Adria si o am din 2009 . Ceea ce vreau eu sa aflu ar fi o lista cu campinguri ok din Grecia si Croatia unde as putea a merg cu un copil, sa fie conditii salubre si preturi decente si cat mai aproape de plaja ,daca nu chiar pe plaja .Daca se poate sa ma ajute cineva cu aceste informatii as fi profund recunoscatoare . Multumesc

In coltul stanga sus se afla " Panoul utilizatorulu" , apasati butonul "Profil" si acolo puteti modifica profilul, avatarul, semnatura. La profil nu uitati sa precizati locatia. La semnatura puteti trece masina, rulota si numarul de telefon. Viorel Grosu
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: camping Grecia si Croatia

Mesaj de Relu Deliu »

Bine ai venit.
In dreapta paginii, sus, gasesti o casuta de cautare (cautare avansata). Scrie acolo camping in grecia si apasa Cautare si ai sa gasesti o multime de informatii.
Vacante placute
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns