Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vand trepiede pentru antena satelit construite "home made", reglabile pe inaltime, pliante, foarte stabile avand deschidere mare intre picioare, rezistente . Greutate aprox 3,0 -3,5 kg, depinde de material.
Pret: 70 de lei.
Pret insotit de antena, 65/60 cm: 100 lei.
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Salut
Tocmai ce am vandut trepied + antena uni coleg si inca unul altui coleg,dar astazi am mai "croit" inca 2 bucati!
Vandute pe un alt forum!
Maine ori poimaine le termin, depinde de programul ce-l am!!
Acelasi model, aceleasi deshideri, aceleasi masuri! Alte culori!
Cum spuneam, doar trepied, fara antena!
Asa ca te pot servii!
Te-as fi sunat eu dar n-ai un nr de tel afisat!
O seara faina!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Produsele expuse pana acum pentru vanzare au fost vandute!
Am "mesterit" alte doua suporturi!
Greutate redusa, sub 3 kg, foarte stabile datorita deschiderii mari a picioarelor de sustinere, reglabile pe inaltime dupa cum se doreste!
In continuare pretul de vanzare este de 70 lei + costuri de expeditie/transport prin Fan Curier, circa 30-35 lei cu ramburs la valoare inclus!
Multumesc!
Atentie rulotisti!
Prezint ultimile suporturi(trepied) pentru antena parabolica construite in regim home made!
Pretul 70 lei/buc!
Reglabile, rezistente, stabile datorita deschiderii mari intre piciorele de sustinere, greutate redusa, intre 2 si 3 kg, depinde din materialul avut la indemana!