Offcamping la Cheia 2015 (fostul minicamping Rusu)

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Offcamping la Cheia 2015 (fostul minicamping Rusu)

Mesaj de Rusu Mihail »

Topicul este dedicat colegilor care nu suporta caldura ! :) ( si nu numai - poate si celor care isi doresc citeva zile de odihna si relaxare linga padure.. )

Avind in vedere zilele caniculare din ultima perioada, ne-am decis de curind, sa redeschidem locatia proprietate personala, fostul "Minicamping Rusu Cheia"
Locatia Offcamping, este la intrarea in localitate pe partea stinga, pe drumul forestier Valea Neagra, la poalele padurii, retrasa la 175 m distanta de DN 1A.
Fiind departe de sosea, zgomotul traficului este redus, nu se aud decit foarte slab masinile care circula pe zona. Drumul de macadam e in stare foarte buna.

Weekendul trecut 10-12 iulie 2015, la propunerea colegilor Gabi Dragomir, cit si a familiei Dinca, am luat decizia de a reamenaja locatia ce o avem la Cheia.
Cunoscuta sub numele de Minicamping Rusu Cheia, acest teren in suprafata de 1200 mp ne apartine in continuare, insa nu se mai poate numi "minicamping"
Spun asta deoarece in urma vinzarii Cabanei Rusu si a terenului aferent, nu mai exista accesul la grupul sanitar si nu mai exista nici acces la curent electric.
DAR :
Exista apa curenta care in viitor o vom extinde. Poiana la poalele padurii e delimitata de un izvor ce il vom reamenaja, ceva brazi, fagi si curtea de 1200 mp
Daca acum doua saptamini am decis sa revenim in aceasta locatie, weekendul trecut am cosit toata suprafata si cu ajutorul colegilor, s-a schimbat aspectul..
La actiune au participat 5 echipaje din Club RV + 1 echipaj la camera (Pensiunea Piatra la 100m pret camera 90 lei). Nu am anuntat intilnirea, pt ca s-a cosit.
Totusi intilnirea a fost reusita si s-a imbinat placutul cu utilul. :) Postez citeva poze ce vor fi completate de un clip in care puteti distinge toate amanuntele.
CH15.JPG
CH18.JPG
CH24.JPG
CH33.JPG
Locatia este redeschisa pentru cei fara pretentii la curent electric.. Cele 5 echipaje ne-am descurcat fara probleme, majoritatea avind instalatii solare, lampi, etc..
Gunoiul l-am strins in saci, am facut o cheta de 15 lei si l-am predat masinii, ce trece in fiecare Duminica la prinz. Apa a fost din belsug si-am folosit dusuri mobile.
Exista internet prin semnal Vodafone, pozele le-am incarcat online de pe stickul atirnat in exterior sub terasa (se vede in foto atasat) deci Facebookul functioneaza.
CH67.JPG
CH81.JPG
CH96.JPG
CH101.JPG
CH139.JPG
CH144.JPG
CH196.JPG
CH199.JPG
CH206.JPG
CH230.JPG
Ziua ne-am ascuns la umbra teraselor, cine vrea foloseste fara probleme padurea aflata in limita terenului. Noptile au fost racorose, cu 13 grade respectiv 16 grade.
Puteti a va umple timpul vizitind Muntele Rosu, sau Cabana Ciucas nou construita in virful Zaganului. In Cheia, aveti Muzeul Florilor de mina pt amatorii de shoping.
Chioscuri si aprovizionare la aprox 800m in Cheia. In Valenii de Munte, este magazinul Lidl de unde puteti a va aproviziona, pt a nu cara cine stie ce de la departare.
Pentru amatorii de drumeti cu bicicleta, exista posibilitatea de a vizita Poiana Stinii (Valea Stinii) de unde va puteti cumpara pastravi prinsi pe loc din pastravarie..
CH247.JPG
CH254.JPG
CH255.JPG
11699006_715132168593192_1192556675156038538_o.jpg
* De mentionat ca la locatie pot campa lejer un numar de 8-9 echipaje, max 10. De fel, pt a avea un spatiu mai generos, masinile au fost tinute spre iesirea din locatie.
Aceasta nu este o regula, dar a prins bine si a fost propunerea rulotistilor. Deocamdata nu se percepe nici un tarif, poate cel mult sa tinem la factura de apa si pt gunoi.
In momentul de fata studiem impreuna cu cei ce prefera locatia, varianta construirii unui foisor si poate si tragerea curentului electric, "suportata la comun de abonati"

Daca exista interes, ne puteti contacta pentru mai multe detalii la telefonul din semnatura. Oricum, intentionam sa revenim, mai ales in weekendurile caniculare.

Deocamdata va uram turor : Vacante placute si vreme buna ! :)

Urmeaza clipul aferent intilnirii din 17-19 iulie 2015.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Offcamping la Cheia 2015 (fostul minicamping Rusu)

Mesaj de Rusu Mihail »

Weekend la Minicamping Cheia 17-19 iulie 2015

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=n_877OyJAVA

Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Bravo Mihaita. O veste buna. Cat mai curand, cu anunt prelabil, luam drumul Cheii.
Cu gandul la racoare.
Fişiere ataşate
CHEIA (2).jpg
CHEIA (2).jpg (132.92 KiB) Vizualizat de 4130 ori
Politic Iulian
Membru asociat
12
Data nasterii: 19 Iul 1978

Mesaj de Politic Iulian »

Mulțumim pentru aceasta oportunitate!
Locație superba!
In Weekend-ul ce urmează 31iul-2august dorim sa ajungem la aceasta locație,fam Politic
Iulian,Laura si Edi (4ani)
Mulțumesc !
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumesc veteranului Doru Stoicescu pentru postare si cuvintele frumoase - si - abia astept sa strigi prezent la Cheia, asa cum sti tu ca faceam pe timpuri..

Iuliane sinteti bineveniti ! In acest weekend vor fi prezenti si fam. Viorel & Doinita Constantinescu, fam Gabi & Ani Dragomir si fam George si Cristina Dinca.

Cu aceasta ocazie, postez si clipul de weekendul trecut, pentru a realiza si mai bine, cum decurge un weekend la ( deocamdata .. Offcamping ) Rusu Cheia :)

Offcamping in Cheia la Rusu 24-26 iulie 2015 (seria 3)

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=e4O0nF3lL7Y

Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Weekendul trecut, am avut placuta surpriza de a numara noua echipaje pe terenul de la Cheia. Pe linga Viorel Ctinescu, Fam Dragomir, fam Dinca, a sosit si Iulian Politic.
Surpriza a fost prezenta brasovenilor Mirela & Adi Popovici cit si a prietenilor acestora. Ai nostrii cei mai apropiati, au actionat din greu simbata, la reasezarea gardului..
Vineri seara am achizitionat de la gater, grinzile si stilpii pentru o viitoare extindere, a unui mic si modest grup sanitar. Multumesc celor ce m-au ajutat efectiv la munca.
Nu au rost prea multe poze, pentru ca actiunea de simbata, se poate vedea in clipul ce va urma. Muzica ne-a fost asigurata de Gabi & Bianca Drag. Actiunea continua...:)
Fişierul ataşat CH09.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH30.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH33.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH40.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH43.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH48.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH65.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat CH68.JPG nu mai este disponibil
CH40.JPG
CH81.JPG
.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumesc inca odata pe aceasta cale, colegilor ce ne-au sprijinit si ne sprijina in continuare, la reamenajarea locatiei de la Cheia.

Weekend "muncitoresc" la Cheia - 1 august 2015.

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=YMbAWgtbb8Y

Actiunea continua ! :D Vacante placute !
Petrut Dobre
Membru forum
17
Data nasterii: 12 Aug 1974

Mesaj de Petrut Dobre »

Locatia este deschisa doar pe timpul weekendului?
Mercedes Sprinter-Autorulota

Petrut Dobre
0722 225 686
Bucuresti
Paul Petrescu
Membru forum
17
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Ma bucur sa aud ca aceasta minunata locatie, de unde am numeroase amintiri, revine la viata.
O locatie linistita perfecta pentru odihna si relaxare.
Bravo Mihai!
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Pentru Petrut si nu numai : Locatia e deschisa permanent, singura pretentie ar fi sa fiu anuntat telefonic, in cazul in care cineva doreste sa mearga.
Deocamdata nu este decit apa potabila din belsug, liniste si curat .. In timp, in masura posibilitatilor si cu ajutorul amicilor, poate o si dezvoltam :)
Campare placuta doritorilor de " semi "off camping ..
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Vineri 28-08-2015 pana duminica vom fi prezenti la off camping la cheia la fam Rusu . Daca sunt doritori (am acceptul lui nea Mihai Rusu)va asteptam la locatie.
VW Passat 1,9 TDI 2002 cutie automata - HOBBY CLASIC
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bagati va rog data viitoare cu cateva zile mai devreme ca sa avem timp sa ne strangem cativa ... inca ceva ... bagati si poze Mihaitza sa va vedem daca tot ati fost :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns