Salutare tuturor

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marius Filimon
Membru forum
9
Oras: Braila
Data nasterii: 18 Oct 1984

Salutare tuturor

Mesaj de Marius Filimon »

Ma numesc Marius Filimon,sunt din Braila,sunt casatorit si am o fetita de 4 ani care nu a mers inca niciodata cu rulota,lucru care il vom rezolva in viitorul foarte apropiat.Am achizitionat prin ianuarie o rulota Swift Challenger din 1990, intr-o stare nu foarte grozava,dar dupa cateva saptamani de munca si multi bani cheltuiti,am readus-o pe linia de plutire :D . Rulota o trag cu o Toyota Rav4 2.2 d4d..O vara placuta tuturor membrilor si nu numai!
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Salutare tuturor

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit pe forumul ClubRv.Vacante placute cu rulota din dotare.
Autorulota Dethleffs Just 90
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Re: Salutare tuturor

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Bine ai venit pe forum,felicitari pentru rulota pe care ai achizitionat-o,ca sa participi la intrunirile clubului trebuie sa urmaresti topicurile destinate si sa te inscrii in acele topicuri la intrunirile respective la care noi te asteptam.Calatorii placute cu rulota si traditionala urare:Vant din spate! :D
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Scrie răspuns