Circuit Transilvania 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Circuit Transilvania 2015

Mesaj de Petre Florin Marius »

In perioada 11-25 iulie dorim sa facem urmatorul circuit: Ploiesti-Sighisoara-Borsa-Sapanta-Cheile Turzii-Valea Avrigului,structurat astfel:
Ploiesti-Sighisoara 220Km campare 1 noapte
Sighisoara-Borsa 240Km,12-16 iulie,Camping Borsa
Borsa-Sapanta,100 Km,16-19 iulie,Camping Poieni
Sapanta-Cheile Turzii,260Km,Cabana Cheile Turzii sau off camping
Cheile Turzii-Valea Avrigului,200Km,22-25 iulie,off camping.Intoarcerea acasa,cu lacrimi in ochi si parere de rau,220Km,sambata 25 iulie.
In afara de prima noapte in zona Sighisoarei camparile sant stabilite.Daca cineva are stiinta de un loc de campare pentru 1 noapte langa Sighisoara va rog sa ma informeze,bine ar fi sa pot lasa rulota in siguranta cateva ore pentru a vizita cetatea.
Oricine este bine venit sa ni se alature.Va doresc concedii placute si drumuri bune.Astept cu placere informatii si recomandari de la colegii care au vizitata aceste locuri.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Circuit Transilvania 2015

Mesaj de Cosmin Prund »

In Sighisoara puteti sta la Camping Aquaris: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Aquaris_Camping

Unde intentionati sa campati pentru Cheile Turzii? La cabana nu cred ca puteti ajunge cu rulota: aveti o coborare foarte abrupta si greu accesibila cu rulota. Inainte de coborare este o parcare unde opresc multi cu turismele (cei care nu se incumeta sa faca restul drumului cu masina) si autocarele. Daca-i vorba de o noapte cred ca puteti sta in parcarea de sus, daca nu-i weekend si nu-i plina.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Multumesc Cosmin.Fiind din parte locului cunosti bine zona.Ai stiinta de vreun camping sau pensiune care primeste rulote pentru a zabovi trei zile in zona? Nu am nevoie de facilitati sant pregatit 100% pentru off.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Eu sunt din Sibiu si stiu cate ceva despre Valea Avrigului, dar am comentat despre Sighisoara si Cheile Turzii. Daca ma intrebati de Valea Avrigului atunci pot sa va spun ca se poate sta "off" chiar pe vale (sunt cateva poienite) si se poate sta de asemenea la pensiunile Brandusa si Poiana Neamtului.

Pensiunea Brandusa: http://www.calarie-agrement.ro/
Poiana Neamtului: http://www.poiana-neamtului.ro/
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Emil Vinteler
Membru forum
11
Oras: campia turzii
Data nasterii: 03 Sep 1968

Mesaj de Emil Vinteler »

De ce nu schimbati Cheile Turzii cu valea Rimetea de vizitat doua manastiri frumoase, satul Rimetea atestat UNESCO ,satul Coltesti de vizitat Cetatea Trascaului,Conacul Secuiului, apoi se continua cu Cheile Valisoarei o zona de munte deosebit de frumoasa cu acces facil. asfalt,poienite frumoase pentru of camping,drumul se continua spre Aiud..Alba Iulia
Ford Mondeo & Sterckeman Fjord 400
0726703897
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Multumesc pentru informatii,nu este traseul batut in cuie,avem suficient timp la dispozitie pentru aceasta excursie si vom modifica itinerariul.
Scrie răspuns