Colegul Cosmin Prund ma va ajuta sa prezint situatia exacta la data desfasurarii sedintei 25 mai 2015 cand sunt cu cotizatia la zi 96 de membrii .
In afara de acestia au drept de vot si membrii fondatori care nu platesc cotizatie .
Mai jos aveti sinteza trimisa de la cointabilitate de la Luminita Paduraru care a depus bilantul contabil luna trecuta .
Situatie la 31.12.2014
lei
Venituri totale 12,749
Cheltuieli totale 10,215
Profit 2,534
! Atentie : a nu se confunda incasarile cu veniturile, respectiv platile cu cheltuielile
Incasari totale 13,210
Plati totale 10,068
Sold final banca 16,150 ron
Sold final casa 4,365 ron
aceasta a fost situatia la 31 dec 2014
In acest topic va vom prezenta modul in care s-a executat bugetul si pe ce anume s-au cheltuit banii asociatiei pana la zi nu pana la 31 dec 2014.
Incercam sa facem prezentarea in mai putin de 24 h pt ca deja a inceput seidnta AGA . online 25 mai - 4 iun .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Aveti in atasament un raport detaliat cu privire la situatia financiara a clubului. Va rog sa-l cititi, daca sunt neclaritati va rog sa-mi spuneti si voi face raportul mai clar.
In document veti gasi o informare sintetica cu privire la executia bugetara (notabil: in cursul anului am cheltuit cu 696,08 RON mai mult decat am incasat!!) precum si o lista explicita cu absolut toate operatiunile financiare ale clubului (incasari, plati, donatii, cotizatii). In raportul detaliat cotizatiile nu sunt nominalizate, se precizeaza doar suma totala si data pentru a nu include in raport informatii personale.
Nota: raportul este pentru periada de la AG la AG pentru ca asa mi se pare corect, adica din Iunie 2014 pana acum in Iunie 2015.