Grecia august 2015 offcamping

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Borza Cristina
Membru forum
12
Oras: brasov
Data nasterii: 20 Iun 1980

Grecia august 2015 offcamping

Mesaj de Borza Cristina »

Anul acesta in august doresc sa merg cu sotul si fetitele de 1,respectiv 4 ani, in Grecia partea nordica de litoral(Thassos, Halkidiki, Paralia; inca nu avem o locatie stabilita ). Poate primim idei interesante( mai ales ca ne dorim o locatie offcamping, dar unde sa gasim apa si sa fie cat de cat aproape de oarece magazine pentru aprovizionare); si de ce nu ?... doritori sa ne insoteasca!!!
P.S.
Varianta de luat in seama ar fi si Turcia dar tot mai in nord, sa fie similar ca si distanta...
mugurel_dav
Membru forum
10
Oras: ramnicu valcea
Data nasterii: 27 Iun 1979

Re: Grecia august 2015 offcamping

Mesaj de mugurel_dav »

Anul trecut eu am fost pe plaja lagonis, halkidiky bratul sithonia am stat 6 zile off.
Aprovizionarea o faceam de la lidl aproximativ 3 km si apa de la o fintina aproximativ 1,5 km
Plaja nu foarte lata dar suficienta apa mica si calda ideala pentru copii, nisipul fin.
Pentru anul acesta imi propusesem sa mergem tot undeva in N Greciei in luna august,dar datorita instabilitatii politice din aceasta tara cred ca vom renunta
mugurel_dav
Membru forum
10
Oras: ramnicu valcea
Data nasterii: 27 Iun 1979

Mesaj de mugurel_dav »

Rectificare plaja Lagonisi,mai aproape se poate campa off chiar si linga chempingul din keramoti,apa se gaseste pe plaje iar aprovizionare de la magazinele din oras.
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

Buna Ziua
Ma intereseaza si pe mine atasarea la un grup ptr Grecia ( off camping sau nu ) dar ma gandesc cu teama la evenimentele politice .
Ma gabdesc doar la activitatile vamale si la aprovizionarea cu combustibil la benzinaria ( am inteles ca se gaseste mai greu motorina
neexistand activitate bancara normala )
Poate gasim o solutie pe Turcia ( mai aproape de Romania ) sau Albania ( litoral foarte frumos si ieftim am auzit )

Perioada propice mie este 25 aug - 12 sept iar perioada efectiva 15 zile efectiv

Astept comentarii/propuneri
Marian Enache 0773 950 604
brasov
Marian Ciocan
Membru forum
13
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

Mesaj de Marian Ciocan »

Am revenit din Grecia acum o saptamana dupa un sejur de 10 zile pe Samotraki pot spune ca nu am simtit deloc "situatia politica" prezentala la tv la noi .Totul decurge normal cel putin pe insula asta. Nu am vazut coada la bancomat cardul a fost acceptat oriunde a fost nevoie. In mare parte sunt ALTFEL prezentate stirile la tv .
Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511
Scrie răspuns