Laguna Albastra Fagaras (BV) 29 mai - 1 iun

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Laguna Albastra Fagaras (BV) 29 mai - 1 iun

Mesaj de Lupu Ciprian »

Conform votului exprimat de majoritatea membrilor cotizanti ai Asociatiei ClubRV-RO intalnirea de Rusalii se va desfasura , dupa cum spune si titlul in locatia http://www.lagunaalbastra.ro

Aici aveti tarifele :
http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-alb ... eturi.html

"Incepand cu 15 mai 2015 accesul in Laguna Albastra se va face achitand o taxa de:

Copii 2-12 ani - 15 de lei de luni pana vineri sau 20 de lei in weekend.
Adulti - 20 de lei de luni pana vineri sau 25 de lei in weekend.

Pretul pentru camparea cu rulota este de 35 lei/ rulota / noapte, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati la care se adauga si pretul de intrare la strand.

pt cei care au rulota si se inscriu pe lista clubrv pret strand zilnic 10 ron indiferent daca sunt copii sau adulti ! Asa am negociat!

Iata cum a fost anul trecut :
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=87&t=7534

Daca ploua sau nu sunt conditii de scaldat nu se achita aceasta taxa.
Vom rediscuta cu el in functie de nr departicipanti din lista .
Plata se face la intrare , nu strangem noi bani ! [/b].

Restaurantul sambata este rezervat partial, dar se poate lua salonul mic de 40 pers daca e nevoie .
Ramane sa stabileasca acest lucru organizatorul , impreuna cu Adi Enache ( SB) - membru asociat care va fi si el la organizare .
Cosmin Prund nu poate fi organizator pt ca este plecat in acea perioada deci nu vine nici aici , nici la Tuzla .

Eu voi fi in functie de conditiile meteo la una din locatii aici sau la Tuzla ... ramane de vazut .
Minim 2 colegi din CD vor fi sigur la Laguna Albastra pt organizare .
Despre AG si alte detalii de votat online se discuta numai in zona membrilor asociati .. unde se decide ce se voteaza online si ce se programeaza pt Ag si la ce data .

Vom avea la Laguna tricourile si sepcile ClubRV .

Va fi nevoie si de implicarea la organizare a unor parinti daca se vor activitati pt copiii , mai ales ca este 1 iun !

Va puteti oferi aici sau in privat ! Luam legatura si cu colegu Sturz de la Sibiu membru CD , vedem ....
Puteti deja sa va inscrieti....

1. Savu Cornel , Leti si pretenu' meu Danutz :) ( Buc) 2+ 1
2. Rosca Ciprian & Cristina (VS)
3. Duret Doina si Florin (BR)
4. Fugulin Cristian (PH) 2+ copil 1 sau 2 ?
5. Miron Robert (BT) 2p+ 1
6. .............

NU va recomand sa alegeti intre Laguna si Tuzla pt ca la Tuzla riscati sa urcati mai greu acea panta care este inca in amenajare si inca nu avem toate conditiile create... adica cine merge acolo isi asuma un risc, mai ales daca ploua - eu daca ploua , logic nu ma duc deloc....

Vedem cum arata lista in 3 zile si renegociem cu dl Ovidiu .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Laguna Albastra Fagaras (BV) 29 mai - 1 iun

Mesaj de Ciprian Rosca »

Membrii asociati ce reducere au ?
Autorulota Dethleffs Just 90
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Pentru Ciprian, si membrul si prezidentul;

Plata se face la intrare , nu strangem noi bani ! Membrii cotizanti sunt rugati sa aiba asupra lor cardul valabil pt reducere 10 % .

Negocierea facuta anul trecut, a fost valabila doar pentru sezonul 2014? Altfel, am avea 20% reducere.

Vezi postarea de anul trecut;
In urma renegocierii pe care am facut-o cu dl Ovidiu incepand din acest an......
Avem discount 10 % in iulie , august si respectiv 20 % in iunie si sept .
Reducerile se ofera numai pt membrii ClubRV asociati ( cotizanti ) ce se pot legitima cu cardul FiCC Clubrv !
Tarifele sunt :
30 ron rulota, curent , acces auto
+
20 ron pers ( adult)
15 ron copil ( peste 2 ani )
gratuit copil sub 2 ani
In zilele in care ploua nu se plateste decat tariful pt rulota , curent , auto.
Reducerea se aplica la totalul facturii .

Am votat Laguna si voi merge, doar daca se tine sedinta AG, iar la Tuzla este vreme nefavorabila.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ovidiu nu a rapsuns la tel acum , dar o sa renegociez tariful maine .
Am gresit eu e 10 cu 20% nu 5 cu 10 % o sa editez , scuze !
Maine vb iar cu el .
Se plateste la poarta !
Eu nu vreau sa strang bani si nici Cosmin cu care am vb chiar acum la tel si nu poate veni .

Anul trecut ni s-a dat reducere dar am fost trimisi noi sa strangem banii si sa verificam zilnic , sa facem tabel , lucru care ne rapeste de langa familie si ne rapeste din timpul in care vrem sa ne simtit si noi bine !

Suplimentarea de reducere pt asociati , orchestra , subvenitia oferita suplomentar 50% din cazare membrilor asociati ne-a costat fix 4020 ron cu factura !
Atunci piscina s-a platit la jumatate ! Acum incerc sa fac la fel , dar sa se plateasca la poarta !

Discut si in CD si vedem daca se convoaca Ag ul ....
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Pentru ca nu mai e mult timp si nu stim deocamdata daca poate cineva din conducere sa se ocupe de organizare va propun sa venim cu idei de activitati pe care sa le facem acolo.
In urma unei discutii cu Ciprian mi-a spus in mare ce trebuie facut.
-Lista de participanti o vom actualiza peste cateva zile cand vom sti mai exact cati vom fi.
-Fiecare va plati la intrare deci nu se strang bani.
-Masa festiva o putem face duminica pentru ca sambata este ocupat restaurantul dar daca nu ne strangem mai mult 40 persoane putem lua salonul mic.(si aici trebuie la inscriere sa spuneti daca vreti sa participati)
-Pentu ca e 1 iunie trebuie sa ne gandim la copiii care vor veni si sa le organizam jocuri, concursuri la care vor primi diplome.(le aduce Ciprian sau le trimite)
-Boxe, microfoane, karaoke pot aduce eu pentru ca am inteles de la Ciprian ca nu putem sa le folosim pe cele de acolo.
Daca nu se poate implica nimeni din CD si nu se mai ofera nimeni pentru organizare, nu ma implic nici eu si vom merge fiecare pe cont propriu.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ma implic eu din CD ca doar nu va las asa , stati linistiti ! Boxele de acolo pot fi folosite numai la salonul mic , nu luate peste tot sau plimbate unde vrem noi .

Revin cu informatiile exacte discutate cu dl. Ovidiu astazi h 15.

Va inscrieti pe lista aici , iar la data 27 mai ( miercuri ) le predau lista cu numele si prenumele participantilor care fac parte din grupul ClubRV , participant la eveniment .

Toti cei aflati pe aceasta lista din forum vor putea beneficia de pret unic .

Pt. incurajarea si atragerea celor care nu fac parte din asociatie am negociat sa avem un tarif unic, astfel cei care se inscriu pe aceasta lista aici in forum, vor putea beneficia de acelasi tarif ca si noi membrii asociati .

Se achita la poarta la intrare 35 ron /zi echipaj rulota , de asemenea taxa acces in complex zilnic /piscina TARIF REDUS 10 ron adult , si 10 ron copil 2-12 ANI , iar copiii sub 2 ani nu platesc .

NU ESTE CAZUL SA ARATATI NICI UN FEL DE LEGITIMATIE , este suficient sa va aflati pe lista facuta pe acest forum care va fi si la poarta !

IN ZIUA DE 1 IUNIE TOTI COPIII INTRE 2-12 ANI beneficiaza de gratuitate la tariful de piscina !
Este cadou din partea casei !

Lista este cea de pe forum , la fata locului eu nu fac alta lista si nici nu strang bani de cazare sau de piscina !
Repet , se achita la poarta la inceput !

Pt. masa se discuta la fata locului.... se face o lista si vedem care-s doritorii ... in functie de nr. pers se opteaza pt o portiune din restaurantul mare sau doar salonul mic daca-s doar 40 .

Cei care nu se afla pe lista ClubRV-RO vor achita tarifele listate la poarta, sau cei care nu platesc de la inceput , ori altii care nu au legatura cu noi si sosesc intamplator acolo chiar si cu rulote .

Cei care se afla pe lista ClubRV beneficiaza de ce am scris mai sus .
Sunteti rugati sa nu mai veniti sau sa plecati noaptea , intarea si iesirea facandu-se numai in timpul orelor de lucru .

Sunt rugati sa nu participe deloc cei care nu accepta sa plateasca tariful pt bazin dn diverse motive ... ba chiar am inteles ca nu li se va permite accesul celor care nu doresc sa plateasca la poarta si acest tarif .

Daca prognoza arata vreme nefavorabila pt. scaldat nu se percepe tarif bazin.
La fel si daca in ziua sosirii ploua ori nu sunt conditii de plaja.

Cei care pleaca in ultima zi dupa h 12 platesc si tarif piscina.

In ziua sosirii vi se percepe de asemenea tarif bazin in functie de ora la care veniti , cei care vin dupa h 17 nu mai plastesc acest tarif.

Am fost rugat sa expun aceste informatii pt ca am negociat pana la 10 ron tarif unic adult sau copil ,dar am fost atentionat ca de fiecare data exista minim 2-3 care incep sa se "tiganeasca" si ar fi bine sa-i excludem din grup daca dorim o colaborare permanenta cu Laguna Albastra ....

P.S. : Acest eveniment are tarif unic.

In restul anului folosind legitimatia ClubRV -FICC valabila 2015 , puteti beneficia de 20% reducere din total factura (preturi de lista) in iunie si septembrie , respectiv 10% reducere in iulie si august .
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Nu pot decat sa te felicit!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
danbabanu
Membru forum
13
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Confirmam participarea : 1 echipaj = 2 adulti + 1 copil (14 ani) + 1 (fost) motan :D . Perioada sambata 30.05 - luni 01.06.
Participam la masa festiva daca va avea loc.
Pentru organizarea de jocuri/concursuri (o parte din ele) ma pot implica daca este nevoie. Ramane de vazut dupa ce se stabileste numarul final de participanti (+/-).
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Stiu ca acolo nu au si cazare, dar, imi poate spune cineva daca ei colaboreaza cu vreo pensiune din Fagaras si cam in ce conditii. Multumesc!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Complexul Laguna Albastra este in afara orasului, nu exista pensiunea aproape. Puteti sa va cazati ori unde in Fagaras si sa veniti la complex cu taxi-ul, nu-i scump (am mers noi cu taxi-ul din Laguna in oras sa cumparam lapte :D ) Din pacate nu exista cazari suficient de aproape sa puteti veni pe jos.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Trebuie sa se inteleaga ca cei de la poarta vor face reducerile de care s-a vorbit numai pt rulotisti / echipajele rulotele participante nu si pt altii cu corturi sau de la pensiuni sau vizitatrori pe care nu -i pot identifica chiar daca s prieteni de ai nostrii .

Toate numele familiilor care au rulote vor fi trecute pe o lista care va fi la poarta .
NU vor sa accepte ( sa faca reducere ) si altor familii decat cele care vin cu rulota la intalnire si sunt pe aceasta lista .

Cu masa festiva ( daca se face sau nu ) , se va decide la fata locului cam cati doritori sunt si cam ce s-ar putea face .
Un membru din CD va intocmi o listA , de ex. anul trecut s-a ocupat colegul Sturz Ioan , URMEAZA sa vedem daca mai are disponibilitate si in acest an .
Scrie răspuns