Concediu pe Valea raului Doamnei

orice membru al forumului poate propune o intalnire
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Concediu pe Valea raului Doamnei

Mesaj de lungu marian »

Dupa 15 iulie dorim sa iesim pe Valea Valsanului suntem 2 echipaje ,vom sta acolo in jur de 20 zile daca mai sunt amatori sunt bineveniti,nu este neaparat nevoie sa stea toata perioda este o zona frumoasa,linistita si forte ozonata.Asteptam amatori.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
ionutcostache
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1970

Re: Concediu pe VALEA VALSANULUI

Mesaj de ionutcostache »

Din cate stiu, ozonul de la nivelul solului este daunator (toxic). :D
Ozonul e bun (doar) in stratul superior al atmosferei, unde are rol de filtru.
Poate va prind si eu intr-un weekend, imi place mult Valea Valsanului.
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Acum doi ani accesul era destul de rau. Stiti cumva daca e la fel, s-a mai deteriorat, s-a reparat?! M-ar tenta cateva zile! Multumesc anticipat!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
lungu marian
Membru forum
11

Mesaj de lungu marian »

Nea Gigi Borteanu care este organizatoru ( as putea zice) ,el m-a corupt sa zic asa spune ca drumul este bun ,dar o portiune de drum de 2-3 km este mai rea dar se poate merge bine dar cu atentie si grija,noi vom fi acolo de pe 18 iulie asa a zis nea Gigi eu nu stiu exact locatia dar am sa aflu si voi posta exact cum se ajunge.Sunteti bineveniti.
lungu marian
Membru forum
11

Mesaj de lungu marian »

*
Locaţia: Bucuresti
Mesaje postate: 7
Puncte FR: 1
[+] [-]
Gen: Bărbat
Comunitate Rulotisti
ICQ Messenger - 765257988
Vezi Profilul Adresa de email Mesaj Personal (Offline)
Marca si model masina: Dacia Logan
Model rulota: TEC
Varsta (utilizator): 57
Nationalitate: roman

Re: Concediu la munte pe Valea Valsanului
« Răspuns #5 : Azi la 05:02:03 p.m. »

Citat

Buna ziua,am ramas dator cu intinerariul pana la valea Valsanului pentru cei care vin de la Bucuresti .Pentru ceilalti primul pas este Pitestiul iesirea de la Bascov. Poienile Valsanului sunt la 180 km de Bucuresti, pe A1, pana la sensul giratoriu,nu se intra in pasaj, dreapta spre Curtea de Arges, dupa comuna Merisani se traverseaza podul metalic rutier peste Arges si dupa bariera CFR, dreapta spre Bradet (38km.).La intersectia cu soseaua C-de-Arges - C-lung Muscel se merge (dreapta)drept spre C-lung Muscel pe stanga este o statie GPL si dupa comuna Robaia se vireaza stanga spre Bradet. (circa 5-600 m de la statia GPL) Atentie virajul aici se face in loc si este intr-un varf de panta,nu foarte nare dar indeajuns de a se merge drept! Indicatorul catre Bradet nu prea este vizibil.Pana la Bradet sunt indicatoare si soseaua este super cu toate ca este un drum judetan, asfalt de buna calitate. Din Bradet se continua pe drum forestier, sa spunem bunicel, nu sunt sleauri, gropi sau denivelari mari. Se merge 9 km pana la locul cu pricina. Aici este o pensiune cu un mic restaurant dar f aprovizionat cu de toate,inclusiv mancare f buna! Nu este loc pentru deversarea toaletelor, apa din parau nu este potabila dar este foarte curata, exista un izvor amenajat anul trecut cu apa de baut. Nu este semnal GSM decat langa cabane pe Cosmote.Lemne gasiti din belsug dar obligatoriu sa aveti topor nu toporas.De aici se poate trece muntele si se ajunge la coada lacului Vidraru circa 10km drum forestier (parcurs cu ww pasat)Lacul valsan mai sus la 7-8 km.Locul nu este excesiv de zgomotos! In cursul saptamanii nu va supara nimeni.Posibilitate de cumparat lapte si branza de la nea Vasile seful stanei din apropiere.Atasez si un linc de curand cu zona Raului Valsan http://www.ciclism.ro/forums/index.php/ ... oldoveanu/
lungu marian
Membru forum
11

Re: Concediu pe Valea raului Doamnei

Mesaj de lungu marian »

SE pare ca pe Valea Valsanului este greu de intrat si decat sa riscam propun sa mergem in aceiasi perioada pe Valea raului Doamnei in apropiere de Nucsoara Iata si traseul:Trasee de urmat;
Buc. -Pitesti- C.De Arges, dupa prima trecere de cale ferata, dreapta spre Valsanesti. Ajungi la intersectia C de Arges(dreapta) si Campulung (stanga). Mergi spre Campulung cam 8-9km pana in loc.Domnesti, unde in centru dupa ce treci podul, faci stanga spre Nucsoara(este indicator). Urmeaza cam 20Km pana la la bifurcatia Nucsoara tabara(stanga)-Slatina(dreapta), unde continui drumul la dreapta spre Slatina. Drumul continua sa fie asfaltat pana la Slatina. Dupa ce incepe drumul forestier mai sunt cam 4 km. La bifurcatia cu troita mergeti la dreapta si dupa 1km gasim locul de campare pe parte dreapta. Drumul forestier este acceptabil(fara gropi sau vibratoare). Partea asfaltata a drumului este in totalitate foarte buna cu exceptia a 2sau 3 locuri in loc. Corbi unde drumul a suferit din cauza alunecarilor.
Locul este total OFF. Este posibil totusi sa mai gasim izvorul de apa potabila amenajat anul trecut.
Aprovizionarea se poate face si din Domnesti, cu apa, bauturi, mancare, legume, etc. dar si din Slatina. In Domnesti am gasit berea mai ieftina decat la Metro.
Ultima benzinarie mare este in Pitesti sau C.de Arges(35km). In Domnesti este o benzinarie mica, dupa ce am facut stanga spre Nucsoara, la 500m pe stanga( sunt 2 pompe mici cu program redus).
Posibilitati de excursii la C.de Arges(35km), Vidraru traseu de drum forestier 25km., varful Iezer 20km drum forestier, Manastirea Corbii de piatra(sec.XIV, cu cea mai veche pictura bisericeasca), lacul Baciu, 5km.
Se poate pescui, se poate face baie.
lungu marian
Membru forum
11

Mesaj de lungu marian »

Am gasit un alt traseu de urmat si anume:Pitesti spre Camulung la Piscani se face staga spre Darmanesti-Cosesti-Lapusani-Pietrosani-Domnesti se face dreapta spre Slnic apoi stnga spre Corbi pana la Slatina si apoi drumul forestier prezentat in discutia anterioara pana la locatie .
lungu marian
Membru forum
11

Mesaj de lungu marian »

Nea Gigi face sapaturi are pe cineva in zona sa vedem starea drumului pentru ca in zona este o stana si o cabana plus ca sunt cei ce exploateaza masa lemnoasa, este posibil sa se repare drumul pe valea Valsanului daca starea acestui drum va fi buna pana pe 15 iulie ,noi vom fi acolo daca nu ,Nea Gigi spune ca putem intra pe Transfagarasan si tot se poate campa pe valea Valsanului(daca vrei poti).Pana pe 15 iulie mai avem 2 luini si studiem problema voi anunta din timp unde vom iesi si perioada exacta.
Draghiciu Dumitru
Membru forum
11
Oras: Constanta
Data nasterii: 30 Noi 1954

Mesaj de Draghiciu Dumitru »

Buna ziua

As dori sa fac o precizare care poate ca va va ajuta.

Pe raul Doamnei nu se afla lacul Valsan, ci lacul Vasalatu.

Lacul Vaslan este in zona, dar are al drum de acces. Verificati cu harta muntilor Fagaras
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999
Marcu Corneliu
Membru forum
18
Oras: mioveni
Data nasterii: 04 Mai 1966

Mesaj de Marcu Corneliu »

Buna ziua,
Dupa aproximativ 6 ani revin pe club rv. Nu am mai postat de foarte mult timp. e foarte frumos pe valea vilsanului, e chiar ff frumos. consider ca de fapt cine isi cumpara o rulota cauta de fapt off camping. E doar o parere. de la musetesti inapoi spre Pitesti cu mai putin de 1 km exista un indicator, Minastirea robaia. Nu aveti treba cu minastirea, pina in aceasta la 1,5., 2 km exista o foarte mare poiana. atunci cind dumneavoastra vreti sa faceti aceasta iesire minastirea isi are si hramul. la ce suprafete de poieni si loc de campare o sa gasiti, si din cite stiam nu presupunea taxa, o sa fiti ff impresionati. problema e ca drumul nu are decit 4 m latime pe distanta de 2 km. dar si circulatia e rara. in ziua in care minastirea serbeaza hramul circulatia va fi dirijata de politia agrara. am vazut multe idei, expuse de dumneavoastra de vizitat de pe valea vilsanului. unele sint ff departe. eu personal conduc pina la locul de campare dupa care incerc sa nu mai am de stratabatut trasee care sa implice permisul de conducere. vrea doar sa ma simt bine in locul in care am instalata tabara. trasee de 20 km dus nu ma incinta. faptul ca in aceasta data nu voi fi present la intilnire nu inseamna ca nu sint alaturi de voi, asa cum o fac in ultima perioada dar pe internet. am o comemorare in familie. am expus doar o parere ce nu tine de obligatia nimanui de a o lua in serios, si nu vreau sa ma luati ca si cum as avea ceva de cistigat, ceva de pe urma acestu-i demers. nimeni nu ma plateste ci doar am facut acest lucru pt a va expune o locatie care mie personal imi place ff mult si care daca nu e promovata in siteuri de turism nu are ff multi vizitatori. Deci un off camping e foarte bine venit. nu va tine mult timp acest lucru. Sint convins de acest lucru. De altfel multi membri ai clubului rv au fost in aceasta locatie si nimeni nu a evidentiat nimic.
Marcu Corneliu
renault grand scenic 2014
tel. 0740222771/0733803712
e-mail: mrccorneliu@yahoo.com
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

In completarea colegului, doresc sa intaresc parerea buna despre manastirea Robaia, despre frumusetea locului, linistea si pacea care domnesc in jurul manastirii. Drumul este asfaltat in mare parte, am fost saptamana trecuta acolo si zona pietruita este accesibila rulotelor, erau aproximativ zece rulote campate de-a lungul paraului. Trebuie atentie la intrarea catre poieni, drumul este ingust, abia incap doua autoturisme in paralel. Aprovizionarea se poate face in Musatesti, sau la 10km este orasul Domnesti, care are inclusiv doua benzinarii, una in zona pietei si a doua pe drumul spre Nucsoara.
In week-end-uri vin multi localnici la picnic, cateodata unii lasa in urma lor destula mizerie care spune multe despre carentele educationale, dar in general zona este curata. La sarbatorirea hramului manastirii este foarte multa lume, este o slujba si o sarbatoare foarte frumoasa. Pentru cei care nu au vizitat zona o recomand cu caldura, chiar si pt un sfarsit de saptamana.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Stefan Pirau
Membru forum
11
Data nasterii: 17 Dec 1982

Mesaj de Stefan Pirau »

Salutare!
Ieri am fost la o plimbare pe cheile Valsanului!
Foarte frumos,liniste,verdeata....drumul e destul de rau de la iesire din Bradet pana in poieni dar e acceptabil,se ajunge si cu rulota.Erau vreo 3 echipaje.
Dupa ce ma intorc din apuseni in jur de 16-17 iulie credca o sa poposesc si eu cateva zile pe cheile Valsanului.
Concediu placut!
Scrie răspuns