Cred ca ajung la concluzia data de Cosmin sa merg cu camperul in toate locatiile, sa nu ma mai complic cu inchiriere de masini sau alte mijloce de transport in afara orasului Salzburg... (pentru vizitat Salzburgul am sa stau in campingul mentionat in primul post Nord Sam si de acolo am sa merg cu mijlocele de transport in comun)
Asadar am cateva intrebari pentru fiecare dintre voi care a fost in zonele respective, daca sunteti amabili sa-mi raspundeti .....
Din campingul Primusbauer se poate ajunge pe jos la acel ponton pentru a lua vaporasul si a merge spre acel trenulet cu aburi ? iar dupa ce se coboara de pe vaporas, se poate merge pe jos pana la trenulet ? (intreb pentru ca daca stau in campingul Primusbauer sa stiu daca am nevoie de vreun mijloc de transport sau pot face totul "la picior")
Popa Violeta scrie: Berchesgaden, unde puteti vizita Eagles nest sau Hitler House. Masina se lasa in parcare dupa care se iau bilete la un autobuz care merge pana aproape sus, de unde se ia un lift (poleit cu aur) care duce pana in curtea casei lui Hitler.
Cu stima,
Violeta Popa
Aveti idee daca as merge cu camperul pana la acea parcare de care spuneti, as putea sa las camperul acolo si apoi sa iau acel autobuz iar cand vin sa gasesc camperul cum l-am lasat :D fara sa zica nimeni nimic ?
Dragomir Gabriel scrie:
Salzburg-Hallstat- mina de sare- Eisriesenwelt- 72km- pestera de gheata- werfen- Hallein
Ai idee exista vreun camping prin apropiere sau parcare unde as putea lasa camperul ? ai vazut pe acolo asa ceva ? ma refer si la mina de sare si la pestera...
Panait Valentin scrie:Dragos aurunca un ochi si aici :
viewtopic.php?f=102&t=7805 excursia am facut-o vara trecuta...ai si link-uri cu obiectivele vizitate de mine...daca ai intrebari raspund cu placere... :D
In zona canionului de la Liechtensteinklamm ai vaut vreo parcare ceva unde as putea sa las camperul ?