Liviu casaneanu scrie:Buna seara
Sunt un participant nou ,dar am ramas profund impresionat de cum va puteti distra chiar si pe vreme rea..nu am participat la nici o activitate,dar am asistat de pe margine ...Bravo voua ,dar mai ales celor care au organizat acest eveniment,si sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire.....
@Liviu Casaneanu : Data viitoare sa nu mai stai pe bara , intra in grup , integreaza-te in club ! :)
Au fost prezente cu tot cu cei veniti in vizita 60 de familii ... au aparut si "peste lista" 2-3 rulote , dar au avut loc.
De remarcat este ca 15 echipaje au venit din VS , BC , NT .... ( Moldova ) aproape 25 %
60% din participanti au fost din Buc/ Ilfov/ Ploiesti -PH..imprejurimi.
Au fost si 3 echipaje din Elvetia intamplator sosite ...au fost primitie la dans sau la o vorba... schimb de informatii , au primit inclusiv un colant si o harta de la noi .
Din banii de organizare au ramas 310 ron + . Dupa ce am oferit ca "tips" celor 2 angajati Tatelu si nea' Mihai cate 50 ron pt amabilitate si modul in care ne-au ajutat zilnic .... tot am mai ramas cu 210 ron +, bani care ajung la Tuzla /Eforie ca donatie de la rulotisti .
Rog posesorii autoturismelor CT 30 TXB , BV 14 NTP , sa ma sune pt. a lamuri o problema de organizare sau cei care stiu cine sunt colegii de mai sus sa ma anunte in privat sau sa-mi dea nr. lor de tel si numele acestora de tel urgent ! (repet.. in privat )
Activitatile incluse in program au fost completate de dl Boboc Aurel care ne-a oferit o supriza si anume fam Moldoveanu care ne-a cantat si ne-a incantat la masa festiva....
Fetele de la Vaslui ( campioane nationale la dans modern) copii unor colegi , de asemenea au oferit un program artistic pe care-l vom prezenta in format video + foto .
La focul de tabara s-au lansat 100 de lampioane si 2 artificii ( cu explozie / rachete .)
Multumesc lui Gabi Dragomir ( Ploiesti ) si lui Dragut Florin ( Barlad ) pt. acompaniament la chitara !
Cu ajutorul lor s-a putut canta atat la rulote cat si la focul de tabara impreuna cu rulotistii ...
Multumim si pt tortul de la cemaimancam.ro ( torturi marturii Ploiesti ) pe care-l veti vedea in poze....
Urmeaza foto si comentarii / impresii de la colegi .
Cine-mi poate trimite poze pe transfer.ro are o bere la prima intalnire :)
Multumesc !