vand barca gonflabila

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

vand barca gonflabila

Mesaj de Traian Baltateanu »

Vand barca QUICSILVER gonflabila cu kila in V gonflabila, punte de lemn, doua bancute noi originale, vasle. lungimea barcii 3,20m suporta motorizari de pana la 15 cai putere cu cizma medie.
Am fost cu barca in delta la intalnirea de la Murighiol din toamna 2014. Motorul de 4 cai l-am vandut . cu acel motor am mers 4 persoane si 3 copii cu aceasta barca dar bineinteles ca nu a intrat in glisaj.
Pretul este 300 euro fix. Am la barca vaslele originale, pompa electrica la 12V si o valva de rezerva si cheie de valve cumparate de mine ca rezerva pentru ca lasa aier kila . Dupa ce am schimbat-o am constatat ca avea fire de nisip fixate pe zona de etansare . Asa ca acum e de rezerva.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Scrie răspuns