Va salut!
Vreau sa va prezint prima mea rulota cu care, impreuna cu sotia si cu cei doi copii de 2 si 4 ani, vreau sa fac muuulte excursii prin tara(mare si mai ales munte). :)
Am avut ceva emotii cu inmatricularea deoarece nu avea serie pansonata pe sasiu, avea doar o tablita prinsa cu nituri. Cei de la RAR m-au chemat de vreo 3 ori, dar pana la urma s-a rezolvat. Sincer nu as mai vrea sa trec prin asta, urmatoarele rulote/autoturisme o sa le iau cu RARul facut.
Este foarte bine intretinuta( nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate dupa cateva iesiri cu cei mici :D ), merg toate aparaturile prin ea. Am dat pe ea 1700 de euro la care s-au mai adaugat aprox. 200 de euro inmatricularea(ca sa va faceti idee cam cum merg preturile).
Dupa ce am inmatriculat-o i-am cumparat o baterie pe gel Sunlight de 100 de amperi( 100 de euro noua dar nu din magazin) . Cel care mi-a vandut bateria mi-a recomandat sa evit sa o descarc de tot si sa-i pun un fel de intrerupator cand scade sub un anumit amperaj. Ce imi recomandati?
Urmatorul lucru pe care as vrea sa-l cumpar este un cort(am luat-o fara cort). Ceva sfaturi aici? Sunt universale, se potrivesc la toate tipurile de rulota?
Dupa ce am luat-o am observat un pic de umezeala pe podea chiar deasupra rotii. M-am bagat un pic pe dedesubt si am vazut e un pic de spatiu intre perete si podea si ca s-a intervenit acolo cu niste silicon, treaba cam de mantuiala. O sa incerc sa curat tot si sa refac izolatia acolo. Ce solutii imi recomandati?
Cam atat momentan... :D