Ciocanesti , 20mart2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Adrian Vatamaniuc

Ciocanesti , 20mart2015

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Pentru ca saptamana viitoare se anunta vreme frumoasa , iar pentru weekend soarele vrea sa ne vada , va propun sa dam startul cum se cuvine sezonului 2015 .
Ca si locatie am ales Ciocanesti (DB) pentru faptul ca accesul se poate face fara probleme iar locul este expus toata ziua la soare si vant , ceea ce insemna ca teoretic o sa fie bun de intrat cu rulotele acolo.
Dupa cum se stie , putem beneficia de apa , curent , si cazane de gunoi , iar pentru varsat vasele de la WC-uri o sa facem un loc special destinat.
Locatia este prezentata la sectiunea dedicata locatiilor ; acolo aveti harta , indicatii de orientare , coordonate GPS.
Pentru cei care nu au mai fost acolo si care nu se descurca cu indicatiile scrise ii rog sa ma sune pe numarul din semnatura.
Eu voi fi acolo cel mai probabil incepand cu vineri 20mart2015, ora 12.00 :D

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Ciocanesti , 20mart2015

Mesaj de Lupu Ciprian »

Hai ca ai spart gheata ! :) Era nevoie de unu' cu initiativa ! :)

Dragi colegi locatia este una f. buna mai ales acum cand nu e inca f cald si nu e nevoie de umbra .
Locul este similar cu cel de la Pasarea,langa lac , aproape de luciul apei , dar are si curent 220v !

Urmeaza ca Adi sa confirme costul daca este acelasi pe care-l cunoastem, 20 ron .
El pastreaza relatia cu Dl. Serban care este f. amabil si ne ofera si un mic loc de pescuit acolo gratuit .

Conditiile de campare de acolo , costuri , etc.. au mai fost prezentate anu' trecut in topicul de mai jos unde va puteti informa inclusiv despre traseu .

viewtopic.php?f=161&t=7303&hilit=ciocanesti
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc

Am vorbit acum cu Serban ; ramane si in acest an 20RON/noapte/rulota si 10RON/masina pentru cei care vin numai la un garatar sau ca oaspeti.
Deci ..................La treaba ! :D
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Daca vremea e cat de cat frumoasa venim si noi.Ne-am saturat de stat in casa.
Autorulota Dethleffs Just 90
Adrian Vatamaniuc

Doamne ajuta ! :D
De pe acum pun tzuika la rece , si vinul la gheata!
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Am sa scot si eu rulota la plimbare, ca tot se anunta zile insorite la sfarsitul saptamanii viitoare,asa ca o sa ne vedem la Ciocanesti-DB.
Inteleg din imaginile postate anii anteriori ca este o locatie off-camping ,care mie imi place f. mult. :D
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Adrian Vatamaniuc

Este undeva la limita dinte camping si off-camping.
O sa avem apa , curent , si cazane pentru gunoi.
Nu este o incinta imprejmuita , dar din experienta anilor anteriori nu am avut surprize neplacute din partea localnicilor care mai trec pe acolo in drum spre baltle unde se pescuieste.
Esti binevenit , si in cazul in care nu te descurci dupa explicatii sau GPS nu ezita sa suni ( sau suna cu tupeu, ca nu-i bai !)
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am o rugaminte : avand in vedere ca dl. Serban a mentinut acest tarif mic de 20 ron ce include campare RV+ auto si electricitate , salubrizare, apa curenta , sa venim si noi cu ceva in ajutor pt. incurajarea locatiei in sensul ca pt. 21 -III- sambata propun ca dimineata sa muncim 1-2h pt. a sapa o groapa care va fi "fosa" de golire a toaletelor .
E in avantajul nostru si al altora care vin alta data dupa noi, pe viitor .
Daca cineva poate face rost de un capac ar fi si mai bine , sa -l aduca ! Ceilalti sa vina cu sapa / cazma sau ce au chiar lopata , ori daca stie Adrian ca are asa ceva dl Serban nu mai caram scule dupa noi .

Cred ca vin si eu ... cel putin daca am propus asta vin indeferent (macar sambata) daca e , doar la un gratar sau doar la groapa :) ... vedem ... e ca in COMPETITIILE SPORTIVE - IMPORTANT E SA PARTICIPI ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Nu organizati aceasta intalnire cu o saptamana mai tarziu... :D nu am permis pana pe 23 Martie, ca as fi venit si eu... :?
Asta e... la urmatoarea intalnire...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Adrian Vatamaniuc

@Ciprian
Serban are sculele necesare. Nu trebuie sa veniti cu ele de acasa , poate doar sa veniti cu ceva chef de munca pentru juma de ora. :D
Capacul il putem face cu materialele de acolo, nu trebuie adus de cineva .Casa scapam de grija lui cel mai probabi vom alege un loc undeva in rapa aia care da spre balta.
Eu am discutat cu Serban pe tema unei amenajari a locatiei si pentru perioada de vara , in sensul ca rulotele sa poata fi bagate intre pomi, la umbra.
Nu ar fi o foarte mare problema, dar daca pentru o vara vin 2-3 rulote nu se merita "deranjul".
Sursa de apa va fi trasa la 15-20m de gard , adica sa fie mai la indemana tuturor.
Pentru curent va trebui sa avem cabluri de 25-40m . Eu am un cablu care poate suporta consumul a 3rulote fara probleme , asa ca cel putin 2rulote care stau langa mine pot avea cabluri mai scurte.

@Dragos
Coane , cu parere de rau , iesirea asta nu o aman decat daca este potop cod ROSU de inundatii si alunecari de teren.
Poate ca sa mai facem o iesire acolo cand sunt corcodusii infloriti . Este bestiala perioada si privelistea, asadar fii pe faza pentru data viitoare. :lol:
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Am glumit, doar nu amanati iesirea ca nu pot eu venii...
Cu alta ocazie 😉
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Adrian Vatamaniuc

Am vorbit cu Serban si sunt sanse mari sa punem pe apa una din barcile alea ale lui de fibra pentru a face plimbari pe canalul de langa locul de campare.
Tariful este imbatabil :GRATIS sau MOKA, depinde cum va pace mai mult. :lol:
Am putea da si la peste din barca , tot MOKA.
:D
Scrie răspuns