Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ,
O rugaminte mare . Nu am mai fost niciodata cu o rulota si pentru ca doream sa facem un tur in Europa de 30-45 zile ne-am gandit ca cea mai buna solutie este sa inchiriem una . Initial n-am gasit asa ceva de inchiriat la noi si era cat pe ce sa iau una din Italia , dar ulterior am rezolvat (sper) aici . In fine , lasand la o parte faptul ca f. multe locuri le "calcam" pt prima data , va rog sfatuiti-ma ce dificultati as putea intampina pe parcurs....tinand cont de faptul ca nu am mai fost cu o rulota niciodata . Multumesc mult si astept raspunsurile voastre
Bine ai venit in lumea rulotistilor! Cu siguranta dupa aceasta excursie vei cauta sa cumperi o rulota numai a ta... :lol:
Primul aspect de care trebuie sa tii cont, dpdv legal, este sa ai o procura notariala prin care proprietarul rulotei te lasa sa iesi din tara cu rulota. In rest, ce sa zic? Mai citeste topicurile de aici... Vei gasi o groaza de lucruri interesante si folositoare, si care pina la urma va vor ajuta sa aveti o vacanta cit mai placuta! :D
Multumesc mult pentru incurajare . Am cateva nelamuriri legate de "administrare" in rulota , daca ma pot exprima asa . Pot sa le postez aici sau trebuie sa o fac in alta parte ?
Cred ca cel mai bine ar fi sa mai faceti o iesite cu rulota inainte de concediu cu un grup de rulotisti si sa veniti cu lista de intrebari... Sunt multe de discutat cel mai important, cred eu, e sa ajungeti cu bine inapoi si aici e in primul rand treaba soferului care ar trebui sa capete un pic de experienta... Cat de mare este rulota cu care doriti sa plecati?
Fir-arr....Cu siguranta asa ar fi cel mai bine , dar nu mai avem cand si in plus noi inchiriem rulota , deci o vom avea strict in dimineata plecarii . Probabil o va conduce sotul meu ,putin , cu cateva zile inainte . Este o "masina cu rulota" ..nu stiu cum se numesc exact , de 6 locuri . Plecarea noastra va fi pe 27 iulie
Sa inteleleg ca este vorba despre o auto-rulota. Asta e bine pt ca e mai usor cu ea... Dezavantajul este ca o data campata acolo ramane pana plecati iar drumurile spre obiective, plaja samd le veti face cu transportul in comun (sau cu bicicleta)... asa ca aveti grija unde va alegeti campingul sa nu fie prea departe si sa aiba mijloace de transport aproape. Sper ca v-ati facut deja rezervarile pt ca in iulie-august este full...