Paste in Moldova, ClubRV ,10-13 aprilie 2015

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Paste in Moldova, ClubRV ,10-13 aprilie 2015

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru ca a mai ramas putin timp pana la Sarbatorile Pascale, supun atentiei colegilor locatiile pe care le-am propus pentru sarbatorirea acestui eveniment.
1. Locatia Coada Lacului Bicaz, com.Ceahlau, jud.Neamt (off camping). Obiective turistice deosebite - Palatul cnejilor, cascada Duruitoarea, Manastirea Durau,
statiunea Durau, escaladarea masivului Ceahlau (varful Toaca, statia meteo si biserica), manastirea Poiana Maicilor, etc.

2. Camping Dragomirna, la numai 10 km de orasul Suceava, in apropierea manastirii Dragomirna.

3. Pensiunea Padurea de Smarald din Agapia. Obiective turistice sunt toata salba de manastiri din zona Agapia, Varatec, Secu, Sihastria, Sihla, Neamt, Cetatea Neamt, etc.

4. Camping Camperland din Darmanesti, binecunoscut colegilor datorita intalnirilor organizate aici.
As dori ca saptamana viitoare sa va exprimati votul asupra locatiei in care vom petrece Sfintele sarbatori de Paste si eventual sa deschidem lista cu participantii.

Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Paste in Moldova, 10-13 aprilie 2015

Mesaj de Ionut Irimia »

Eu as opta pt locatia nr 1,la Coada lacului datorita pozitiei,largimii si multitudinea de obiective turistice din zona :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Apostol Costica
Membru forum
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 24 Noi 1955

Re: Paste in Moldova, 10-13 aprilie 2015

Mesaj de Apostol Costica »

Locatia Coada lacului-com.Ceahlau poate fi o varianta interesanta . Printre avantaje pot enumera spatiul generos ( cam cat 3 terenuri de fotbal ) poti da cu undita in balta .<direct din rulota>, in noaptea Invierii se poate merge pentru a lua lumina la 6 km la Manastirea Durau .Ca locatii de vizitat amintesc Manastirea Petru Voda unde este mormantul Parintelui Iustin Parvu,statiunea Borsec. Din Durau,pentru cei mai tineri se poate urca Ceahlaul pina la cabana Dochia trecand pe la cascada Duruitoarea si pe la manastirea de pe munte. In speranta ca v-am trezit interesul si gandul plecarii si al reantalnirii va gadila la talpi, moldovenii va asteapta cu tot dragul Cu cat vom fi mai multi cu atat va fi mai frumos. !!!
Fam.Apostol Costica + Lenuta
VW GOLF VARIANT 1.9 TDI+ CHATEAU CANTARA 908 V
,,Daca viata e o calatorie scurta,trebuie sa incercam
sa o faceem la clasa INTAI !,, R. Beligan
Tel; 0728 066403
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Re: Paste in Moldova, ClubRV ,10-13 aprilie 2015

Mesaj de Adi Enache »

Cam liniste pe aici!
Eu am vorbit la "meteo" si mi-au promis ca va fi vreme buna. :lol:
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru a veni in intampinarea unor colegi care au in vedere ca in acest an Pastele cade foarte devreme si putem avea probleme cu vremea, m-am gandit sa va propun si locatia camping Ursulet din Durau, care se afla la numai 5 km de coada lacului Bicaz, in statiunea turistica Durau. Campingul dispune de doua spatii de socializare (in caz de ploaie), curent electric, apa calda, toalete etc., la un pret de 20 ron/zi/rulota.
Pentru colegii care vin insotiti de prieteni ce nu au rulota, campingul Ursulet dispune de 16 casute, ce pot fi rezervate la pretul de 40 ron/zi.
Astept in continuare parerile si inscrierile colegilor care doresc sa petreaca Sfintele sarbatori de Paste din Moldova.
IMG_1401.JPG
IMG_1400.JPG
IMG_1385.JPG
IMG_1384.JPG
IMG_1381.JPG
IMG_1380.JPG
Masina Renault Trafic.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

E ok si propunerea cu Camping Ursulet, deoarece are spatii de socializare si curent pt. cei ce nu au dotari pt of Camping.
Asteptam si restul moldovenilor sa spuna pareri !
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
marius borcea
Membru forum
16
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Si eu sunt de parere ca e super la coada lacului,dar avand in vedere vremea de anul trecut, acum fiind pastele mai devreme si zona (mai inalta) ,cred ca ar fi mult mai ok la ursulet si argumente ar fi;gratarul fix si comod dotat cu un foisor unde se poate si manca daca ploua+ micul restaurant unde se pot desfasura activitati diverse si de ce nu pt 20 ron /echipaj/zi ,avem curent, apa calda,toaletadeci de la Adjud se inscriu cu ajutorul lui D-zeu,FAM BORCEA 4 pers,cu aceasta ocazie rog participantii sa contribuie cu materiale si idei din copilaria lor gen; mersul cu cercul,cursa cu obstacole,intr-un cuvant sa aducem materiale pt a organiza ceva frumos si interctiv pt copii nostri
Vw Sharan + rulota Kip
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Daca ramane camping Ursulet eu voi lua o casuta si voi veni cu rulota( 4 adulti si un copil). Nu mai e mult timp, va trebui sa ne hotaram..
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Dupa mai multe discutii telefonice cu colegii din Bacau, Piatra Neamt si Iasi, locatia care va gazdui in acest an intalnirea - Paste in Moldova - ramane camping Ursulet din statiunea Durau.
La aceasta intalnire si-au anuntat intentia de participare -
- din Piatra Neamt - fam Apostol
- fam Stefan (cu inca 4 echipaje)
- din Bacau probabil ne vor onora cu prezenta cele 6 echipaje prietene dintotdeauna,
- din Galati - fam. Israila
- din Sibiu - fam Enache (2 familii)
- din Iasi - fam. Gheorghita
- fam. Andron
- fam. Popa
Pentru colegii care doresc cazare la casuta, se va apela, pentru rezervare, fam GHEORGHIU la nr.de telefon 0756-996269 sai 0740-470825.
Pentru seara de Inviere, vom lua Lumina de la schitul Durau (la cca 500 m) si vom reveni in camping pentru a ciocni un ou rosu, un pahar de vin si eventual, pentru doritori, un dans.
A doua zi, in Dumninica Pastelui, ca si in anii precedenti, vom face o masa comuna avand ca meniu tot ce si-a adus fiecare de acasa (in afara de sarmalute, pe care le voi aduce eu. Pentru friptura de miel - se poate veni cu carnea cruda si prepara la bucataria din camping sau la gratarul din curte.
Pentru copii, Dl. Marius de la Adjud va pregati cateva jocuri, excursii iar noi, ceilalti ceva ciocolata, iepurasi etc.
Preconizam o excursie, cu masina, pana sus pe munte, la manastire.
Pentru dans ne trebuie si ceva muzica, asa ca ar fi bine sa avem cat mai multe CD-uri cu muzica diversificata.
Pentru alte activitati pe care doriti sa le avem in aceste zile astept propuneri de la participanti.
Asteptam ca si alti colegi rulotisti, atat din Moldova cat si din alte zone ale tarii, sa ni se alature pentru a sarbatori impreuna Sfintele Sarbatori de Paste.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Robert Miron
Membru asociat
13
Oras: Botosani
Data nasterii: 05 Noi 1980

Mesaj de Robert Miron »

Spunem prezent si noi -2 adulti si un copil cu rulota.
Tel. 0742068873
Octavia 3 + Hobby 400 SFE
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. a participa " virtual " macar la aceasta intalnire va printez cateva diplome ClubRV color pt copii/ consursuri si le trimit stampilate "in alb " catre Dna Violeta care le va completa la fata locului ( facand parte din CD-ul ClubRV-RO ) .
In coletul care pleaca spre Iasi pun si ceva cataloage de la Peti ( FAlle), colante pt. rulota inscriptionate "ClubRV-RO" si ce mai am pe aici ... cu premiile pt. copii va descurcati voi.... improvizati la fata locului ca si noi :)
In cataloage aveti si harta ClubRV la pag 48-49.
Vizitatorii acestui forum sau cei care nu vin la intalnirile ClubRV pot accesa acest link pt a intra in posesia hartii macar "virtual"....
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia

Daca mai pot sa ajut cu ceva , scrieti-mi va rog in privat !

Va doresc sa realizati o intalnire cat mai placuta si activa , mai ales ca mai frumos ca-n Moldova nu e nicaieri de Paste ! :)

P.S. La data respectiva facem un topic comun CLUBRV PASTE ROMANIA in Moldova & Oltenia si ne " duelam in poze " intr-un topic interactiv , facut in timp real ... pe care-l actualizam din ora-n ora sa fie lumea la zi cu stirile de ultima h :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Daca se mai fac inscrieri ma anunt si eu cu trupa din dotare.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Scrie răspuns