In primul rind felicitari ca vreti sa faceti un circuit prin Turcia. Am citit postarea ta, traseul propus e cam lung, dar asta e... Toni, eu iti spun acum strict parerea mea personala.
Intre Camping Saros si "Golbasi Campsite Ullasan hotel (mai la sud de Ankara)"..ai de parcurs aprox. 740 km ..cu tracerea prin Istambul (!), deci nu o sa faceti numai 7-8 ore.. :)
Dupa mine, ar trebui o pauza la un camping din nord-estul Istambulului, (Mistik camping, Camping 61 sau la AĞVA Green PARK CAMPING)
http://en.camping.info/turkey/campsites
Gelibolu-Camp .jpg
TR3.jpg
Pentru o singura etapa e un traseu lung care te face sa pleci dis de dimineata si sa ajungeti noaptea. In plus locurile frumoase din Nord ne-au fost recomandate chiar de Ahmet...
Postez harta cu sagetile ce indica locurile de vizitat recomandate de amicul nostru turc.
ANT47.jpg
Mai jos, re postez pentru orientare o harta cu principalele puncte de atractie din Turcia. ( mai mare si mai clara se vede in topicul meu cu ex din Turcia din Iunie 2014 )
ANT49.jpg
Ca sa postezi harta cu traseul , in caz ca nu poti salva imaginea cu SAVE US, faci un PRINT SCREEN si o salvezi ca pe JPEG. Apoi o incarci ca pe orice poza, ai exemple aici..
La Pamukkale e frumos, dar nu-i de stat ca-i rau cu umbra, Dereli este foarte bun, Altin camping e si mai si, iar in final puteti vizita si ANT ul care va va place cu siguranta.
Eu nu recomand obiective turistice...dar repet, recomand ca sa nu depasiti 4-500 km intr-o zi ca excursia sa va priasca :) Asa cum ai vazut si la noi, o zi merg, doua stau..
In caz ca ai oricare alte intrebari , iti raspundem, in masura in care cunostem... Dupa cele 4 excursii in circuit prin Turcia, un pic de tot am cam inceput sa stiu despre ei :)
Planuri bune cu detalii pe zile ! Spor la treaba !